IN BANAT LA NOI ACASA (12) FELICITARI AIDA
Raspunsuri - Pagina 10
claudia74 spune:
Laurico multi ani fericiti va doresc,sa va tina Dumnezeu mereu tanara dragostea distractie faina va doresc,multam de tratatie.
Gabispor la treburi
Mihi ce ai bucatarit azi?
Laurelule zi mai cum e cu bunica?
Fug si eu la treburi de seara,m.am apucat de spalut usi la ora asta, nu prea-s zdravana la cap,azi am facut niste placinte cu mar si cu branza super bine,maine plecam la Legoland,un parc foarte mare de distractii cam 300 km de noi,iar asa incet pregatesc bagajele ca sambata dim plecam spre Italia .
Va pra tace, o sara faina.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova
digutix spune:
buna fetele
laura va doresc si eu la multi ani impreuna fericiti!
claudia timi a reinceput gradinita, e grupa mare,n-am avut probleme ca e veterana deja:)
timo a avut o enterocolita zilele astea,urata de tot, a slabit un kil jumate...l-a blegit rau bolitul asta si la starea lui mai asta ne trebuia. acum e bn, aproape revenit complet.avem pauza de doctorime pt 2 saptamani , apoi iara la analize.no..cam asta e.am uitat sa iti spun ca iti sta fain de tot roscata!pe bune!
laura ms si tie pt rugaciuni!
gabi spor la santier, saptamana viitoare ne apucam si noi
fetele eu mi-as dori intalneala cu voi si piticii.
claudia iti doresc rabdare cu deni si sa fie totul bine!
DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/album/573570652XqaNKL?vhost=community
gonghy spune:
Sara buna.
Rapige ca trienu' ca mis rupta-n gura de somn si oboseala.
Buni a fost operata astazi..a durat ceva operatia dar a iesit cu bine din ea...Doamne ajuta!
Ia fost unpic rau de o si dat la ratze dar asta din cauza anesteziei generale.Maine merg la ea ca astazi a stat doar matusa ca e la ATI si nu e voie p'acolo.
Maya azi de dimi cand am trezit-o sa mearga la gradi nu o mai vrut si o inceput pe un plans si sa ma stranga in brate ....ca ea nu mai merge ca plang copiii aia prea tare si o sperie
Fetelor sunt niste copii cand o las pe Maya dimineata pe la 8 care urla frate.....ca te miri de unde au domne plamanii aia????
Da na pana la urma am inceput sa o aburesc si s-o dat pe brazda...ajunse la gradi astia iar urlau si Maya mea zici ca era in transa asa se uita la ei...mai,mai sa se smiorcaie si ea din pricina lor
De mancat la 9 nu a mancat deloc cica vomitau pe capete pruncii aia si i sa facut rau si ei...nu o varsat dar nici foame nu io mai fost...la pranz au avut supa asta cica o papat-o pe toata dar felul 2 mazare cu carnita de pui nexam ca asta nu-i place
No c-am asta pe ziua de azi maine o luam de la capat....noi asteptam ploaie pe aici pe maine asa ca va fi o zi de trandaveala.
Aaaaa uita-i sa va spun maine mergem sa luam bitzigla la printesa ca azi nu am gasit nici la Real nici la Selgros...asta isi doreste de ziua ei
Noapte buna fetilii!
digutix spune:
salutare fete
gongy ma bucur ca a trecut cu bn operatia bunicii.recuperare grabnica!
toate fetele.sa aveti o seara faina
claudia74 spune:
Buna gimineata la banat
Laurico cum ati chefuit?
Laurelu ma bucur ca buni e bine si na cu Maya ce sa zic,asa era si la Deni urlau copiii pe acolo,dar na la noi a fost la cresa problema,la gradi numai se obisnuieste ea,dar e chiar nasol sa vada niste copii disperati zilnic, poate isi revin si aia si le place gradinita de copii,plina e de jucarii,noi asta zicem in fiecare dimineata cand il trezesc pe Andi
Diana imi pare rau ca ati avut probleme, deci si Timi e ultimul an la gradi, e de varsta cu Andi,la anul scoleri , sper din suflet sa ii fie bine lui Timotei.
Gabi ai gatat bucataria,ia ocupa-te si baga o intalneala cu fetele prin parculet sa zburde copii cat mai e vreme, la noi a trecut vara de tot,e ceata si ploua aproape zilnic :(((((((( numai bine ca ieri in parcul de distractii a plouat, deci nu ne-am prea distrat, e foarte fain,vom veni la anul neaparat si drumul aglomerat am facut peste 3 ore pana acolo, santiere peste tot si maine tot pe drumul ala vom pleca spre Italia.
va pe toate ne pregatim de gradi si apoi la munca si la facut bagaje.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova
gabirus spune:
Clau, distractie faina la Italia! Sa faci multe poze.
Intalnire vreau si eu, dar nu pot weekendul asta ca suntem tot cu lucrari si vin si socrii.
Pe unde o fi Pisicuta? Ca nu a prea scris ultimele zile!
Va pup repede si fug ...
Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)
L5845 spune:
claudia o fost tarie fain.Distractiune faina la Italia,ashceptam molaraie .
gabi,gonghy si restu' banatanshelor cucuiece, o sara faina s-avetz!
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis
Spre tzel!
www.tearsandhope.com/emptyarms_video.html" target="_blank">Empty arms
www.life-care.ro/res/bio/biofan.png" target="_blank">Bio
Concediu '09
L5845 spune:
claudia o fost tarie fain.Distractiune faina la Italia,ashceptam molaraie .
gabi,gonghy si restu' banatanshelor cucuiece, o sara faina s-avetz!
Io mi-s mobila ca nu-i corent da vro tri sheasuri asa ca adz nu cried ca mai pup net si calculator .
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis
Spre tzel!
www.tearsandhope.com/emptyarms_video.html" target="_blank">Empty arms
www.life-care.ro/res/bio/biofan.png" target="_blank">Bio
Concediu '09
gabirus spune:
Nu stiu unde a disparut toata lumea, cu mine in frunte, dar urez LA MULTI ANI printesei Maia cu ceva intarziere si scuzele de rigoare!
Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)
digutix spune:
urez su eu printesei maia LA MULTI ANI!cu intarziere ca am avut we tare busy:)si parca luuuuung.mere pitica cu bitzigla?
claudia sa aveti distractie maxima in italia!!
gabi cum e cu santierul?
noi maine incepem
pisicutaaaa!sper ca sunteti ok
pe toate si va doresc un inceput fain de saptamana!