Burtici fericite de septembrie-octombrie (187)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

'neata si eu , m-am sculat ca sa ma culc

Buna dimineata Aida draga. Hi hi, ce cool suna asta cu m-am sculat ca sa ma culc .

Ma bucur din suflet ca iti plac pozicile noastre, o sa imi fac timp sa fac selectia aceea ce am promis-o, cu poze, sa vezi ce frumos este si Shanghai-ul. Multumesc lui Dumnezeu ca am avut posibiitatea sa vad asa locuri frumoase.

Cum te mai simti azi? Mai suntem blue?

Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!

poze cu strutzii

Mergi la inceput

Aida, si multumim de cafeluta, ca uitasem.

Camy, sa stii ca te astept cu mielu'!

poze cu strutzii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

NelaM imi place imensitatea peisajelor , e incredibil ca poti fi suspendat la asemenea inaltimi si sa fi in siguranta si sa te poti bucura ... trenuletul ala pe sine acolo sus ... huh , iti taie respiratia si voi strutzilor atat de radiosi fara a face nimic extraordinar , doar erati acolo

Azi fara blue , poate ceva kaki daca nu mai dorm si mi-a sarit somnul ... oricum husband si tata plecati la ungarica in cursa , asa ca azi o sa imi fac de cap si o sa , vaaaai ce as conduce si eu la ungarica dar nu ma lasa ...
Sa stii ca nici eu nu ma dau jos din pat cu una cu doua si dl sot face mistouri de mine la greu ... tzacanit

Spor la triat haine si facut bagaje si o zi usoara

Aida ... 37+ AMR max 12 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

si www.gradinamea.ro/_files/Image/articole/5/ceaiuri.jpg" target="_blank">ceai si un www.traveldeal-s.com/admin/images/Coffee-Croissant.jpg" target="_blank">croissant la micul dejun

... gata ma duc la

Aida ... 37+ AMR max 12 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Aida, ma bucur din suflet ca esti bine azi, ai un tonus bun se simte si din mesaj, de altfel.
Mie sa stii ca mi-ar fi frica sa conduc acuma, te admir ca mai iesi cu masinuta la plimbarica. Eu sunt asa, din categoria celor cu fitilul scurt, cum zice sotul si m-as enerva teribil in trafic! Dar sa stii ca o sa iti urmaz exemplu si poate ma duc pana la mall, macar imi mai clatesc ochii, desi ma misc asa de greu si ma enerveaza atat de tare micutii, ca se holbeaza la mine, parca sunt cu maimuta.

Iti tin pumnii sa mai adormi un pic si sa ai o zi excelenta azi.

Ma duc sa vad ce fac cu pranzul.

poze cu strutzii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Neata NelaM si Aida!
Aida multumim de cafea si croissant!
DIANA, RALU, CLAUCIA nastere usoara si copilasi sanatosi!

Mergi la inceput

Felicitari ALECSXA! Bine ai venit pe lume Mara Irina!
Techila succes la alaptat balenii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Felicitari ALECSXA! Bine ai venit pe lume Mara Irina!
Techila succes la alaptat balenii!

Buna dimineata Anamaria. Ce matinala esti si mataluta. Ce faci asa cu noaptea in cap? Cum esti, cum te simti? Nu vad nimic la semnatura sa ma orientez si eu un pic asa. Ia sa ma uit la DPN in listuta.
Ce lene am, pana sa ma duc si la bucatarie sa vad de pranz zici ca trec muntii, dom'le si alta nu!
Nu stiu cum ma urnesc sa vad de triat haine azi, ca nu prea se arata si e pranz deja!

poze cu strutzii

Mergi la inceput

NelaM eu sunt programata pe 5 la ceza sambata si am nitel insomnii. Este adevarat ca am dormit de la 9 seara asa ca totusi... In rest citeam si eu printre randuri sfaturile voastre ca sunt pretioase (alaptat, bagaj de spital). Cu ocazia asta ma duc sa mai scot din al meu cate ceva ca e prea burdusit.
+ 39, 5 septembrie Cristian Alexandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

NelaM eu sunt programata pe 5 la ceza sambata si am nitel insomnii. Este adevarat ca am dormit de la 9 seara asa ca totusi... In rest citeam si eu printre randuri sfaturile voastre ca sunt pretioase (alaptat, bagaj de spital). Cu ocazia asta ma duc sa mai scot din al meu cate ceva ca e prea burdusit.
+ 39, 5 septembrie Cristian Alexandru

Eiii, pai tu esti satula de somn, asa da, culcata de la 9, bravo.
Da, asa e, ma scuzi, cred ca ai zis si ieri de cezariana, am dormit eu pe mine cand am citit.
Wow, super ca nasti sambata! Iti tin pumnii, sa dea dumnezeu sa fie bine, sa aibe Cristian nota 10! Eu si Ana o sa iti facem galerie si sambata, sa stii. Sunt sigura ca o sa fie bine si de abia astept sa vad poze cu Cristian si sa ne zici cum a fost, cand mai poti tu sa intri dupa aceea.

poze cu strutzii

Mergi la inceput