Burtici fericite de septembrie-octombrie (187)
Raspunsuri - Pagina 6
anamaria1979 spune:
Nela stai linistita ca vine si struta ta in curand. O sa povestesc imediat cum ajung acasa. Si poze vor veni mai mult ca sigur.
+ 39, 5 septembrie Cristian Alexandru
Dana15 spune:
Neata fetele! Nela, Aida, Anamaria
iau si eu un ceiuc si un croissant de la Aida
Dana 35s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
CLAUCIA
RALU
DIANA
Sa aveti nastere usoara si sa va tineti cat de curand puiutii in brate!!
Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
pot sa ma dau si eu cu parerea la nume?
Aida, imi place mult Eric Tudor!
Raluk tu se pare ca esti deja 90% decisa pe Daniel..si se potriveste tare bine cu numele de familie; mie imi place Teodor..(daca puiutul meu ar fi fost baietel, il chema Petru Teodor...Diana,)
Alex imi place tare mult Leyla..imi inspira senzualitate, feminitate...hmmmmmmm!
si eu am inceput sa am mici dileme..cu Smaranda..desi barbatului meu ii place tare mult; imi tot spune ca o putem alinta Mara, Anda..ideea este ca Anna este de neclintint! acum am facut un mic fix pe Elisa...Anna Elisa..noi avem si nume de familie lung;
in fine..eu sper ca atunci cand voi vedea minunea sa ma inspire!
si va doresc si voua la fel, dragelor!
Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
Nela ce m-am distrat cand ai zis tu de bagaj..parca m-am vazut pe mine! tin minte cand am fost anul trecut in grecia, cu masinuta..eu mi-am luat aproape tot sifonierul, ca de, cara masina si cand l-am intrebat pe Grig ce sa-i pun si lui in bagaj "un tricou si lenjerie pe fiecare zi, 2 perechi de pantaloni lungi si 3 scurti"...adica eu 2 gentoaie si el o gentuta din aceea de mers la sala de sport..inutil sa mai spun ca nu am purtat decat cam 25% din ceea ce am dus cu mine
Thank God I'm a woman!
alex25 spune:
Buna dimineata si de la noi si poftiti la !
Sunt treaza de la 7 si numai treaba am facut pana sa apuc sa va recuperez...uuuf, ca am si obosit!
Intrebare: eu nu as vrea sa iau detergent special ptr hainele bbelusei, are ceva daca spal cu Ariel si ii dau extra clatire, sau cum sa fac, ca sunt in ceata???
Sa o luam sistematic:
Multumesc din suflet tuturor celor care si-au dat cu parerea despre nume, imi sunteti de mare ajutor, mai ales ca sunt intr-un mare impas cu chestia asta. Vad ca in frunte este Leyla (apoi am vazut si Ayla, Zeyna, Ebru)...Emine nu va place deloc (din pacate mi se pare ca merge numai alaturi de Alessia, fara Ruxandra). Oricum mai astept pareri de la voi...incet, incet o scoatem la capat!
Aida, ma bucur ca esti mai bine, si eu sunt fanatica cu condusul si nu ma las cu una cu doua. M-a intrebat dr la ultimul control "Tu cat mai ai de gand sa conduci?", la care eu foarte senina i-am raspuns "Inclusiv in ziua cand vin la cezariana" - este pasiunea vietii mele.
Raluk, vad ca la tine in top e Alexandru Daniel...sa te vad pe unde scoti camasa!
Raluca, multumim pentru detaliile despre alaptat, esa de frumos vorbiti fetelor, ca nu pare deloc imposibil.
Techila, papa balenii, papa? Pupa mama pe ei de cumintei. Si mostenitoarea tronului ce face, cum se comporta?
Nela, asa frumos e acolo la voi, tare imi doresc sa ajung macar odata in viata, mi se pare cu totul altceva decat oriunde in lume.
----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 3 sapt
alex25 spune:
Si acum........
HAI CLAUCIA
HAI RALU
HAI DIANA
Suntem alaturi de voi si va asteptam cu vesti!!!
----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 3 sapt
anamaria1979 spune:
Nela e dragut la voi acolo, din pacate aici in Romania s-a degradat foarte mult viata, oamenii etc.
Alex si eu am aceiasi problema si mie imi place sa conduc dar numai pot de burtoi acum ca se agita cand sunt la volan.
+ 39
Roxxy80 spune:
Fetelor, va rog sa observati ce matinala sunt .
Am niste emotii de mor pana primesc mesajul de la Clau. Toata noaptea m-am gandit la ea. Stiu cat de greu ii este sa o lase pe Ale acasa.
Sa mai scot niste agitate, ca sa le meraga bine fetelor:
HAI, CLAU!!!!! VINE, ISA!!!! YUUUPIIIIII!!!!!!!
HAI, DIANA!!!!!! SA FII CURAJOASA!!!!!
HAI, RALU!!!! ACUM SOSESTE PUIUL MULT DORIT!!!!!!
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 38+
AMR 8 zile
mary_07 spune:
Buna dimineata
Hai Clau!!!
Hai Diana!!!
Hai Ralu!!!
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)