Burtici fericite de septembrie-octombrie (187)
Raspunsuri - Pagina 4
aidaciolac spune:
claucia
Ralu80
diana_n
sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi si papaciosi
Aida ... 37+ AMR max 12 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
scumpelor , mai vroiam sa citesc si din capitolul asta , dar las pe maine ca am avut o dupa amiaza super plina si imi cad ochii ... va si somn usor sa aveti
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
titi143 spune:
FELICITARI ALECSXA!!!!!!
Sa aveti parte tot timpul de zile cat mai frumoase impreuna.
33+ cu Eduard Toma
Evolutia noastra
NelaM spune:
Buna dimineata, dragele noastre.
First things first:
claucia
Ralu80
diana_n
Eu si Ana pui de strut va tinem pumnii azi! Doamne ajuta!
Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!
poze cu strutzii
NelaM spune:
Desi pentru Diana cred ca e un pic prea devreme, e inca 2 sept in State, dar n-are nimica.
Acum ca am acoperit urgentele, putem mere si noi linistite la micul dejun, nu?
poze cu strutzii
techila spune:
neata fetele,
eu alaptez la ora asta si am o pozitie foaaaarte incomoda, dar care imi permite sa scriu la laptop. asta ca sa pot scoate si eu niste matinale pentru fetele nascatoare de azi
DIANA
RALU
CLAUCIA
ma duc sa mai citesc si eu din urma...
Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila neata fetele, eu alaptez la ora asta si am o pozitie foaaaarte incomoda, dar care imi permite sa scriu la laptop. |
Neata Techila! Ce bine ca alaptezi! Asa ma vad si eu cu struta, in curand. Cum sunt bebeii, sunt mai lnisititi acuma, ca parca te-am auzit ca au fost chiraiciosi tare ieri.
poze cu strutzii
devylla spune:
Felicitari noilo mamici!Sa aveti bebei sanatosi,mancaciosi si necoliciosi!
Selen ai o papusa de fetita cu un nume deosebit!
Diana,Ralu,Claudia va doresc bafta!
NelaM spune:
Gata, dupa un mic dejun cu fulgi si lapte, copios nevoie mare si dupa ceva urgente de la servici, ne relaxam si noi, in sfarsit.
Ia sa vedem ce imi mai aduc aminte din ce-am citit.
Monikus, salutari din Asia! Imi pare rau ca nu am fost si noi aseara pe faza, on line cand te-ai simtit si tu mai bine, sa iti mai fi tinut companie, mai schimbam impresii, una alta. Noi seara gatim cina cu sotul si mai stam un pic impreuna, ne mai uitam la un film, ma mai joc eu pe calc, activitati din astea de relax.
Raluk16 si Aida m-am nacajit un pic sa aud ca ati fost intr-o stare mai proasta. Sper din tot sufletul ca voi si fetele care erau ieri un pic blue veti avea azi o zi muuult mai buna azi!
Delia79, de la noi. Ne bucuram ca iti suntem simpatice. Am observat ca avem cam acelasi DPN, stam tare pe pozitii ! Cum o chema pe fetita ta?
Am admirat fetele care au intrat aseara, inainte de a naste, cat calm si cat erau de organizate! Si ce liste cu bagaj de spital super faine s-au postat, sa avem de unde alege: si pentru nastere naturala, si pentru cezariana, si pentru epi si pentru anastezie toata... pentru toate gusturile si buzunarele! Multumim din suflet fetelor! Eu nu m-am stresat prea tare cu bagajul, de fapt cred ca v-am mai zis ca mi l-a facut sotiorul, la indicatiile mele pretioase. Si nu ca pentru ca sunt o putoare mare (desi si asta e adevarat, mai nou nu ma dau jos din pat cu una cu doua, am chiar si masuta din aceea ca a ta, Dana15, sa scriem comod in pat), ci pentru ca daca avem 10 chestii de impachetat, eu la impachetez in 3 genti iar sotul in una! Toate bagajele noastre le face sotul, altfel e jale daca le fac eu, imi lipseste cu desavarsire acel simt al ordinii si spatiului bine organizat intr-o geanta!
Mi-am luat strictul necesar (ca si pentru o calatorie in 3-4 zile, cu care sunt asa de obisnuita de la lucru, plus camasutele, chilotii de unica folosinta si tampoanele; pentru bb nu ma lasa sa aduc nimica - politica spitalului). Cam atat. E deschis bagajul, oricum, daca imi mai vin in minte si altele (gen metode de relaxare: muzica, carte si alte cele - desi nu cred ca o sa ma ajute prea tare), o sa mai adaug.
Cel mai important lucru este aparatul foto, pe care il las in grija sotului, si sper sa il si foloseasca la maxim!
Aaaa, si sa nu uit: Alex25 mie imi place cum suna Alessia Ayla sau Alessia Leyla (amandoua numele mi se par exotice, misterioase. Leyla ma duce mult cu gandul la superba melodie a lui Clapton, of course).
Raluk16, cum iti suna Alexandru Dan sau Dan Alexandru? Ca sa nu mai zica sotiorul tau ca e feminin Daniel si in plus suna si bine, zic eu.
Poze eu n-am putut sa vad, ca de obicei, dar le-am salvat frumusel in excel (v-am zis ca mi-am facut file excel cu linkurile ce nu le pot deschide? Daaa, o sa ma delectez dupa cu ele, cand ne mutam si apuc si eu sa stau linistita inainte de venirea Anei).
Noi o sa fim din ce in ce mai ocupati zilele astea, cu triajul hainelor, bagaje, semnat de acte, luni iar la doctor (sper ca luni semnam si cu apartamentul) iar saptamana celalata e mutatul efectiv.
Cam atat de la noi.
Ca imbratisam cu drag si o zi excelenta!
Ana si Nela
poze cu strutzii
aidaciolac spune:
'neata si eu , m-am sculat ca sa ma culc
... NelaM deci imi plac la nebunie pozele tale visezs la ziua cand o sa ajung acolo
techila si spor la alaptat balenii
claucia
ralu80
diana_n
nasteri usoare si bebeloi sanatosi si papaciosi
Poze cu noi