Burtici fericite de septembrie-octombrie (187)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

NelaM,
te si vad in lectica..... transportata cu mare fast, pana la palatul cel nou.

36+

si eventual fal fal de evantaie un picutz, ca e caldurica mare la noi!

Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!

poze cu strutzii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

roxxy si eu voi face cezariana.Te rog frumos,ca nu m-am operat never,ce discuti cu anestezistul inainte si ce analize iti face??Doctorul meu a spus ca ma interneaza cu o zi mai inainte ca sa ma vada anestezistul,ca asa vrea anestezistul cu toate,ca altfel se supara...Cam la ce sa ne asteptam cele cu cezariana de la anestezist?Cum decurge discutia?Si jos genital,tu ce asi avut?vata sau si altceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Suede,

Ralu, e la Giulesti si naste azi,
si parca si Crocodana era tot acolo.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

unombun,
tu cand esti programata? sa stim sa scoatem galeria
mai poti, ca stiu ca si tu ai avut o sarcina tare dificila?

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Danuta1979, imi pare tare rau ca treci prin asa ceva, dar nu se poate, trebuie sa existe o solutie. Eu zic sa mergi si la un alt doctor. Pai cum zice si unombun: ce se intample cu bolnavii de ficat, care au probleme simillare, nu se mai opereaza?

Eu ma rog sa fie bine si sa gasesti o solutie, trebuie!

Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!

poze cu strutzii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

FELICITARI NOILOR MAMICI, SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII SI NISTE COPILASI ASA CUMM VA DORITI!

Eu am fost nitel cam ocupata, ieri am implinit 9 ani de la casatorie! A fost o zi super, nu ca in alti ani, dar avand in vedere circumstantele...
Azi am fost la dr, bb e ok are 2, 800kg, placeanta grd 2. Singura veste mai naspa, e ca saptamana viitoare dr mea e plecata la un congres asa ca tb sa stau cuminte. In principiu, cezariana va fi dupa 20 sept.
Raluk
Dana, m-am uitat la pompa Medela si nu prea stiu ce sa spun. Parca as opta tot pt Nuk, mi se par mai ...comode.Acum depinde cum te obisnuiesti!

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Waw vad ca au inceput bebelusii sa curga pe banda rulanta!

Felicitari tuturor fetelor care au nascut si bebelasi mancaciosi si cumintei. Am reusit si eu sa ajung la calculator pt ca va promisesem niste poze. Noi suntem bine, desi pediatra zice ca Alex nu a luat chiar cum trebuie in greutate (100 g in 6 zile), ca ar trebui mai mult pt ca a fost micut. Eu am lapte destul ca trebuie tot timpul sa stau cu tampoane ca sa nu ud hainele cu lapte, doar ca el e un pic cam lenes si cam adoarme la tata. Apropo de ce ziceati voi mai devreme, la mine se confirma, ca si eu tot micuta am fost la nastere am avut 2600g la termen! Tot incerc sa imi fac timp sa va povestesc cum a fost si mai ales cum a fost cu furia laptelui pt ca pe mine nu m-a pregatit nimeni. Oricum daca e urgenta la vreuna din voi cu asa ceva, puteti sa ma sunati.

A si vream sa le intreb pe fetele mai experimentate. Asistenta zicea ca Alex are cam multe scaune (adica la fiecare masa si cum mananca din trei in trei ore, ar fi cam 8). Voi ce stiti e mult. Eu stiam ca la cei alimentati la san pot sa fie oricate! Ea zicea sa-i dau un pic de ceai de menta.

POZE

Va pupic!

38+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

anomis,nu scoateti galeria,ca sunt abia in 32 sapt.M-a programat in 12,13 oct,tocmai,ma rog zilnic sa stea baiatul acolo pina cind va fi cezariana.Ce sa zic,stau in continuare la pat,imi aduce barbatul de mincare,face tot saracul,eu am dureri de stomac,ficat,arsuri,maninc numai fasole pastai si piureu,cu vitamine ca altfel ..vai de bebe nostru,apa e greu de baut ca face arsuri si varsaturi..e,da 6 sapt mai rezist.Azi nopate m-am culcat greu de rau ce imi era,saracul copil se zbate in burta,se scoala cu mine noaptea,da nu stiu cum ca e bine,arata bine,e grasut,multumesc lui Dumnezeu.Toate incurcaturile au fost de la mine,de la uter,pentru care am luat si tratament,nu de la bebe.

Multumesc pentru grija,va citesc zilnic,la laptop,in pat,intinsa si cind o fi de nascut,spun inainte ca ma interneaza mai devreme.
Va pup pe toate si ma iertati daca am gresit cu ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Santorini, ce bine ca mai intri si pe la noi! Tinem pumnii sa fie bb bine, eu nu cred ca 8 scaune sunt multe la un bb asa mic si alaptat la san, dar nu ma pricep, vb doar din teorie.

----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui unombun

danuta 1979,imi pare tare rau pentru ce se intimpla cu analizele.Da vin cu o intrebare:pai la oamenii bolnavi,cu adevarat, de ficat ,nu le face nimeni operatie,gata,oamenii acestia nu mai beneficiaza de operatii?sau la inima,daca au probleme cu coagularea? Nenea doctorul ala al tau e ciudat in ce spune.Iti doresc multa,multa bafta si sint sigura ca se vor araja pozitiv lucrurile.Sa te bucuri de bebita!

Nu e ciudat dr, cea mai sigura solutie e nasterea naturala, dar si aici sunt riscuri...

34+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Mergi la inceput