Burtici fericite de septembrie-octombrie (187)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anco spune:

sa inteleg ca mai avem un dovlecel

FELICITARI RALUCA, SA-TI TRAIASCA BEBELINA, SA FIE SANATOASA, CUMINTE SI PAPACIOASA!

eu astazi am avut iar activitate, am bagat la spalat, sa il pregatesc pe sotz pe cand nu voi fi acasa
de dimineata am primit scaunelele de masina si port bburile, asa ca am iesit sa le platesc, apoi am mai fost pe la regie, ca nu vreau sa raman cu datorii
am nelamuriri cu fluturasii de salar pe vara pe care tocmai i-am luat (de fapt numai pe iunie si iulie deci inca nu stiu ce scrie si pe august), dar ma rog...sa zicem ca incerc sa inteleg.
am cerut imputernicirea pentru iesire din tara cu masina care e in leasing ca soatza vrea sa plece in ungaria dupa pampersi .
trebuie sa ii pregatesc si actele pentru cand va merge pe la primarie sa ii declare ca altfel habar n-are de unde sa le ia, trebuie sa il trag de maneca sa aduca patutul acasa astazi...
cred ca imi trebuie o lista intreaga, adica un cearsaf, ca s anu uit ce mai am de pregatit.

anco 37+???? si

poze

LUNI, 7 SEPTEMBRIE INTERNAREA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Roxxy,
tu cat timp ai stat in pat la TI, dupa operatie?
cat timp dupa operatie ti-au mai dat calmante....?
cat ai stat in spital prima data?

Eu tot citesc ca se reface mai bine corpul daca mergi
cat mai repede.

please, scoate-ma din ceata....

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

si pentru claudia

FELICITARI CLAUDIA!!!SA-TI TRAIASCA SI TIE MINUNEA SI SA FIE SANATOASA SI CUMINTE SI PAPACIOASA!

anco 37+???? si

poze

LUNI, 7 SEPTEMBRIE INTERNAREA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

BINE AI VENIT, UNGUROAICA MICA SI DRAGA!!!! SA FII SANATOASA, VOIOASA, PAPACIOASA, CUMINTE!!!! FELICITARI, RALUCA!!!!

Danuta, imi pare tare rau de problemele pe care le ai. Intr-adevar, daca as fi in locul tau as mai cere si eu parerea unui alt dr. Totusi trebuie sa ti s eofere o solutie. pai daca cezariana nu, nasttere naturala nu, pai cum intentioneaza sa o scoata?
Te-as sfatui sa iei legatura si cu Monica. Tu stii ca ea a avut probleme cu ficatul in sarcina si sunt convinsa ca ar putea sa-ti dea niste sfaturi mai competente. Multa sanatate.

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 38+

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Eu am nascut la 11.10 dimineata si seara la orele 18.00 am cerut sa ma ridic. Prima ridicare a durat cam 10 minute (pana m-am asezat in fund si pe urma cei doi pasi mareti realizati). Dupa 2 ore iar le-am innebunit pe alea la cap sa ma lase sa ma ridic. A fost putintel mai bine. Eu nu am avut nevoie de nici un calmant. Tot insistau asistentele sa-mi bage in perfuzie, dar eu nu resimteam asa de rau durerile. Acum chiar nu stiu daca nu mi-au pus calmante fara sa stiu.
Am nascut joi si luni m-au externat.
Asa e, cu cat mergi mai repede te refaci mai rapid. Nu vreau sa te sperii, dar primul ridicat din pat e destul de cumplit (eu am avut senzatia ca mi se scurge viata din mine). Dureaza pana iti indrepti spatele, simti cum ti se aseaza organele prin corp. In plus mai ai si grija sondei urinare si a tamponului dintre picioare (pt ca nu te lasa cu chilot). Dar te asigur ca devine din ce in ce mai usor cu fiecare ridicare pe care o faci.
Pe mine ma motiva faptul ca nu puteam sa-mi vad bebele si stiam ca cu cat voi merge mai rapid pot urca la el (era la etajul de deasupra).

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

Roxxy,
tu cat timp ai stat in pat la TI, dupa operatie?
cat timp dupa operatie ti-au mai dat calmante....?
cat ai stat in spital prima data?

Eu tot citesc ca se reface mai bine corpul daca mergi
cat mai repede.

please, scoate-ma din ceata....

36+

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 38+

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Anomis, esti o dulcica cu grijile pentru moi! Sa stii ca nu o sa ma spetesc, cel mult dau indicatii pretioase, cum zici si tu, ca taaare imi mai place. Este si sotul geana pe ei atunci, asa ca nu imi fac griji. Planuim sa stam in varful patului (eu si Ana) si sa nu ne implicam deloc, sa stam linistite pe forum (desi, la cat sunt de agitata, parca ma uit ca n-o sa ma pot abtine, macar asa, sa imi dau cu parerea despre buna desfasurare a activitatilor.

Sa stii ca si eu ma trezesc cand ma intorc de pe o parte pe alta, noaptea. Tot timpul am stresul ca imi pun suncile pe picioarele strutei, sau si mai rau, pe manute, ca se prind in pliurile burtoiului.

Ma bucur sa aud ca fetita ta va veni pe 18 (sau mai devreme, cum doreste dumneaei si cum vrea si mamica, nu mai tarziu!). Sa fie intr-un ceas bun!

Felicitari Ralucaipaun! Refacere rapida si bbelina sanatoasa si mancacioasa!

Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!

poze cu strutzii

Mergi la inceput

Roxxy, multumesc de raspuns,

mie mi-a spus doftora sa imi iau chiloti de unica fol si tampoane cu 5-6 picaturi.

da o sa iau si tampoane tip handmade..... capoate ma lasa pe acolo cu "dansa' goala

36+

Mergi la inceput

NelaM,
te si vad in lectica..... transportata cu mare fast, pana la palatul cel nou.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Revin cu intrebarea mea...poate,poate...

Citat:
citat din mesajul lui suede

Buna dimineata,

A nascut cineva de curand la Giulesti sau urmeaza sa nasca?
Pentru ca aud tot felul de pareri pro si contra...
Aveti idee cum sunt rezervele?Bebele sta cu noi in camera?

Multumesc anticipat!

Zambeste..maine poate fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

danuta 1979,imi pare tare rau pentru ce se intimpla cu analizele.Da vin cu o intrebare:pai la oamenii bolnavi,cu adevarat, de ficat ,nu le face nimeni operatie,gata,oamenii acestia nu mai beneficiaza de operatii?sau la inima,daca au probleme cu coagularea? Nenea doctorul ala al tau e ciudat in ce spune.Iti doresc multa,multa bafta si sint sigura ca se vor araja pozitiv lucrurile.Sa te bucuri de bebita!

Mergi la inceput