Burtici fericite de septembrie-octombrie (187)
Raspunsuri - Pagina 17
mary_07 spune:

Felicitari Raluca!!!

Bun venit pe lume unguroaica Natalia!!! Sa fii sanatoasa si papacioasa

My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
alex25 spune:
Danuta, tinem pumnii si ne rugam sa fie bine totul pana la urma!
----------------------------------------------
Alexandra
36s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 3 sapt 

Iulika29 spune:

Felicitari Ralucapåun, mami frumoaså!! Bun venit bebelinei Isa!!Så fie sånåtoaså, påpåcioaså si necolicioaså!!

Doamne cum mai curg dovleceii..Cand eram gravi in primele luni incercam så må gandesc cum va fi atmosfera dar niciodata nu m-am gandit ca va fi asa de emotionant..
Fetelor mie imi este asa de dor de Devylla si Kawaichan..Oare nu mai intra deloc sau decat ne citesc??..

Azi Bruculica al meu vad ca e pus pe somn nu glumå..Am iesit nitel la aer si de atunci doarme..S-a trezit mai devreme si a papat in somn bineinteles ..Cå am avut timp så va si citesc..din urmå..
Si nu mai stiu cine intreba de treburile gospodaresti cum ne descurcam..Ei bine eu am un noroc de una bucata de sot care se ocupå cu bucatareala..Eu mai bag o masina la spålat mai calc mai dau cu mopu..Se poate..Cred ca se putea si un pic trebåluiala la bucatarie mai ales ca Bruculica al meu doarme bine..Dar avem sotu acaså si tre så simta si el care cumva schimbarea..![]()
![]()
..Dupå cum v-am spus eu inca nu ma dezlipesc de el..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08)
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj "Avem unguroaica dragalasa, 3000 gr si 49 cm. Eu sunt bine, nca plutesc". Mesaj de la Ralucapaun Sa traiesti Natalia! Refacere rapida, Ralu! |
URAAAAAAAAAA!!

FELCITARI RALUCA

BINE AI VENIT NATALIA!!!
Dana 35s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 Fetelor mie imi este asa de dor de Devylla si Kawaichan..Oare nu mai intra deloc sau decat ne citesc??.. ![]() ![]() ![]() |
si mie imi lipsesc!
imi aduc aminte ce emotinate am fost la aflarea vestii ca Sabina este in spital..si apoi ca s-a nascut Lisa ..ce nebunie a fost atunci!!
si Mihaela..are DPN-ul pe 9.09..imediat! acum 2 zile am visat ca a nascut!
sper ca sunt bine!

Edit: ma bucur mult Iulika....incerc sa evit ca-co
el cum este? cum se simte vis a vis de Bruculica? nu este intimidat de puiut, nu?intreb ca acum 2 saptamani niste prieteni i-au pus sotului meu in brate o fetita de 3 luni..s-a inrosit tot..nu ma asteptam! (bine ca toata lumea era cu ochii pe el si facea glume
); acasa, mi-a spus ca sigur se va descurca cu puiutul nostru..pai, cum nu?!! ca deja stie sa-l infaseze pe Patrocle

Dana 35s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
alex25 spune:
Voi ati observat ca ultimele nasteri au fost numai fetitze?
Pe cand asteptam si un baietel oare?![]()
Ce probleme am si eu!!!![]()
Later edit: Diana o sa ne bucure astazi cu un baietel...yupiii..
Alexandra
36s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 3 sapt 

MangaGirl spune:
WOW! BINE AI VENIT PE LUME ISA!!!!!
FELICITARI CLAUDIA, RECUPERARE GRABNICA!!!! RALUCAPAUN, GO BABY GO
Ma duc sa mananc. mi s-a facut foame de emotii :)

MangaGirl :-)
36+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 4 SAPTAMANI 
AMR 1 Zi JUMATATE DE MUNCA!!! 
Roxxy80 spune:
Ralu, eu avand deja o experienta f f placuta cu nasterea, pot sa-ti spun ca nu mi-e frica absolut deloc, ci chiar astept cu multa nerabdare sa o cunosc pe pitica asta care-mi rupe burtra in doua. Stiu ca ma va durea putin dupa operatie, dar imediat se uita. Pentru mine zilele acelea petrecute in noimbrie 2007 in maternitate sunt cele mai frumoase din viata mea. De cate ori imi aduc aminte imi dau lacrimile. Nu o sa uit niciodata primul meu contact cu Matei, mirosul lui de bebe nou-nascut care nu se poate compara cu nimic. Ma uitam la el si mi se parea cel mai frumos copil din lume (desi avea ochii umflati si rosii, niste puncte galbene pe fata
).
Temerile mele acum tin de alaptat, de cum va reactiona Matei cand vom veni acasa, de cum ma voi descurca cu doi pui, dar trebuie sa fie bine, sigur va fi bine.
| citat din mesajul lui raluk16 Roxxy eu ma bucur tare cand va aud pe cele apropiate de termen cu cata nerabdare ii asteptati . Si mie imi place sa ascult povestile celor care au nascut, sa vad poze... dar tot ma apuca frica si de nastere si de ce va fi dupa, e ceva nou de tot... Si daca va aud pe voi asa sper si eu ca va ramane doar nerabdarea, fara frica, pe masura ca ma voi apropia de momentul magic!Ai dreptate, sa nu lasam majoretele sa-si faca siesta Hai Raluca!!! Hai Ralu!!! Hai Diana!!! 33+ Alex |
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 38+ AMR 7 zile
alex25 spune:
Hihihi, incet incet se micsoreaza lista pentru azi
:

HAI RALU

HAI DIANA

Alexandra
36s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)