Burtici fericite de septembrie-octombrie (187)
Raspunsuri - Pagina 13
NelaM spune:
Dar sa nu uitam de ce ne-am adunat:
HAI FETELE! Nastere usoara![majoreta]
Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!
poze cu strutzii
raluk16 spune:
Neatza!
Delia m-am prins eu ca ai fi vrut natural, dar daca nu vrea printesa... Oricum sa stii ca am citit ca fetele mai ales se pot intoarce pana tarziu, si in ziua dinaintea nasterii. Dar n-am vrut sa iti creez iluzii aiurea 
Nela parca ma simt mai bine
. E si schimbatoare vremea, o data e innorat gata de ploaie, si imediat iese soarele, eu sunt tare meteosensibila. Multumim mult de parere
. Spor la lucru. Ati reusit sa negociati la apartamentul care va placea? Imi place ca imi amintesti si mie ca zboara timpul si n-am facut nimic... cred ca merg azi la un hipermarket sa imi cumpar niste cutii si lazi
.
Pupam techila
alaptatoarea si Sabina
ca mai vine pe la noi. Sabina nu stii nimic de Mihaela?
Aida ce tremur cand iti vad AMR-ul... pai din tura vorbitoare de seara, daca lipsiti deodata si tu si Lucia ce se alege? Vom dormi in sfarsit noptile?
Dana multumesc cu privire la nume
. Sa stii ca si eu cred ca ma las pe cand vad ce zice mocutza lui
. Tu nu ne-ai cerut parerea, dar de 5 minute tot zic in minte numele alaturi de numele tau de familie, si cu prenumele in fata si cu numele in fata, si parca suna mai bine Elisa (desi din moment ce incerc de 5 minute, suna de fapt bine amandoua
). Si cautand ce inseamna Smaranda, am gasit si despre Elisa si tare mi-a placut.
Alex da da, sa vedem
. Uite ca si tu ti-ai dat seama singura ca iti place un nume pe care noi nu l-am ales, ca ai fost putin dezamagita.
luhtien te referi la dvd-ul cu alaptarea?
Maria abia astept sa termini si tu serviciul!!! Multumesc inca o data de raspunsul cu numele. Intr-adevar, nu se pune problema ca unele nume ar fi mai urate, ci de cum suna impreuna cu numele deja hotarat
. Si apropo de copil "sus", aseara si toata noaptea imi statea cu fundu pe ficat de nu puteam respira... si chiar daca ma intindeam perfect la orizontala, tot greu era. Bine ca a "picat" de acolo acum, ca altfel nu eram buna de nimic...
Uau!!!
Multumim Oana de vestile despre Raluca!!! Exact ieri o intrebam de unguroaica!!! Ce mare bucurie, sa-si vada azi printesa mult asteptata 

Doamne ajuta sa fie totul bine!!!
Hai Raluca!!!

Lucia ma distrezi la culme
cum tii tu socoteala ca tot inainteaza randul de closti
.
Chiar am vrut sa va zic ca vine acuma luna plina si de obicei se cam declanseaza nasteri... asa ca grija mare... Doamne ajuta sa fie totul bine!
Si suntem multe fete de nascut in 2 luni, trebuiau si zile mai inghesuite ![]()
Nela iarasi vorbesc neintrebata
, suna parca mai bine Ana Lisa decat Ana Mara. Ca la asta al doilea tot vor crede ca e Ana Maria, poate chiar impreuna.
Dana ai fost foarte tare cu depasitul pe dreapta
. Stai ca iarasi mi-ai facut-o
"pish-popasuri"? ![]()
Ramona ce bine ca ai mai intrat sa vedem cum esti!
Oooo, de m-ar apuca si pe mine ceva harnicie, ca parca vad ca nasc asa, cu 3 tricouri aduse la casa la ai mei, o periuta de dinti, si fara lucrurile bebeului aranjate
. Si dincolo la mine dezordinea de pe lume... 
ionika tu cum mai esti?
Iulika ![]()
album
Uaaauuuuu!!! A si aparut Isa!!! Ce bine ca au bagat-o devreme, cum a vrut! Multumim Roxxy de vesti! Si ce mare e! Si ce ma bucur ca suge dejaaaaaaaaaa!!!!! 

Recuperare rapida, mami si sa fiti sanatoase!!!

Bine ai venit pe lume Isa!!!

Felicitari Claudia!!!

Andre iti spun eu ca da dependenta ![]()
Nela astea de pe photobucket le-am pus si in albumul meu de pe webshots. In ala comun sunt intr-adevar mai multe pozici, dar alea mai de la inceputul sarcinii.
"cu cretulii" ![]()
Si galerie pentru celelalte fete abonate azi:
Hai Ralu!!!
Hai Diana!!!
33+
Alex
NelaM spune:
Raluka, ma bucur tare ca te simti mai bine. 
Asa-i ca suna mai bine Ana Lisa? Asa ma zic si eu. Merci tare de parere, te rog sa te exprimi de cate ori vei dori si consideri ca e cazul, nu ma supar chiar deloc. 
Auzi, ca mi-am amintit: sa stii ca si eu tot asa ma decid asupra unei preferinte sau a alteia. Intreb sotul si daca sunt dezamagita de raspuns, e clar ca imi place cealalta varianta! ![]()
Cu apartamentul, maine ne dau astia raspunsul, sper ca acela ce ni-l dorim. Si daca totul e bine, luni semnam de apartament. Da Doamne!
Lasa ca incet incet le facem noi pe toate, sa vezi tu...si cu mutatul hainutelor la tine si cu mutatul nostru cu catel cu purcel. Unde atata graba, ca mai avem veme?!
Eu astept cu nerabdare acel nesting, vreau sa profit de el ma maxim, trag sperante ca atunci o sa fac luna si bec tot, ca acuma slabe sanse sa ma mobilizez, vad... Fac numai si numai strictul necesar!
Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!
poze cu strutzii
Lullaby_2009 spune:

Felcitari Claudia! Bun venit pe lume Isa! Sa cresti mare si frumoasa!

Am vazut poze cu burtica frumoasa de Raluk.
Ehei, dar ce legume cresc la tine in curte, iar bulionul arata miami. 
33+ cu 
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NelaM Raluka, ma bucur tare ca te simti mai bine. ![]() Asa-i ca suna mai bine Ana Lisa? Asa ma zic si eu. Merci tare de parere, te rog sa te exprimi de cate ori vei dori si consideri ca e cazul, nu ma supar chiar deloc. ![]() Auzi, ca mi-am amintit: sa stii ca si eu tot asa ma decid asupra unei preferinte sau a alteia. Intreb sotul si daca sunt dezamagita de raspuns, e clar ca imi place cealalta varianta! Cu apartamentul, maine ne dau astia raspunsul, sper ca acela ce ni-l dorim. Si daca totul e bine, luni semnam de apartament. Da Doamne! Lasa ca incet incet le facem noi pe toate, sa vezi tu...si cu mutatul hainutelor la tine si cu mutatul nostru cu catel cu purcel. Unde atata graba, ca mai avem veme?! Eu astept cu nerabdare acel nesting, vreau sa profit de el ma maxim, trag sperante ca atunci o sa fac luna si bec tot, ca acuma slabe sanse sa ma mobilizez, vad... Fac numai si numai strictul necesar! Nela, viitoare mamica de Ana, 36+ Manca-o-ar mama de strut! poze cu strutzii |
si eu tot astept sa vina nestingul, dar as prefera sa ma tina vreo doua saptamani sa apuc sa rezolv tot, nu doar doua zile... Mai avem vreme, vorba ta
Tin pumnii pe maine!
33+
Alex
raluk16 spune:
Lullaby le-am pus asa, ca o scuza pentru zilele si serile lipsa de pe forum
. Multumesc mult! 
33+
Alex
alex25 spune:
Mamaaaaaa, daca il prind pe ala de da gauri cu bormasina la ora asta, revolutie fac, ii crap capu'!!!!

Vaaaaai ce nervi am!!!!

----------------------------------------------
Alexandra
36s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 3 sapt 

Lullaby_2009 spune:
Ce draguta esti. Eu nu am ce recolta sa va arat decat o capsuna crescuta pe balcon asta primavara, dar am mancat-o deja. ![]()
33+ cu 
aidaciolac spune:
nah ca am venit de la plimbare (prima) si cand sa bag lucrusoare de bebe la spalat zice mama ca era plin spitalul de bebei iritati de la detergent 
asa ca ma duc sa cumpar detergent special
... ati vazut cum m-a prostit imediat?
Si inca ceva . Pt ca am 3 generatii in casa am intrebat-o pe mama cat de repede ne-a nascut pe noi si pe nona , cat de repede si-a nascut copii ... si amandoua au zis ca s-a rupt apa si in jumatate de ora erau gata 

, ca sa vezi , si m-am combinat io cu taurul asta ca sa pe fac pe Emma de 4.400g si sa nu se poata intoarce si sa trebuiasca cezariana 
Aida ... 37+
AMR max 12 zile 
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
raluk16 spune:
Alex si exista vreo ora care ti s-ar parea acceptabila? Hai ca ma distrezi, dar stiu ce zici, in general si mie mi-ar placea sa ma anunte din timp sa fug de acasa cand se intampla ![]()
Lullaby si n-ai fotografiat tu singura recolta? Sa ramana pentru eternitate?
Oricum, cred ca a fost foarte bun, fiind singurul...
33+
Alex