Burtici fericite de septembrie-octombrie (187)
Raspunsuri - Pagina 14
raluk16 spune:
Off, Aida si eu tot uit sa-l intreb pe sot cat a avut la nastere... ca eu am avut 2800 si uite ca mie mi se calculeaza ca va avea puiul 4 kile
si cu capul mai mare decat normal 
Ofof... astea trebuiau sa fie primele intrebari de baraj cand am inceput sa "ne curtam" 
33+
Alex
Lullaby_2009 spune:
A fost delicioasa, am facut poze, dar nu le mai gasesc. Daca le gasesc va arat, ca am cu ce ma lauda. ![]()
Alex o plimbare ar fi o solutie ca poate are de lucru toata dupa-amiaza. 
Ma pregatesc sa ies si eu putin din casa, ca tare frumos e afara, ma duc sa-mi iau ceva bunatati. Azi vad ca am multa energie. ![]()
33+ cu 
Lullaby_2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Off, Aida si eu tot uit sa-l intreb pe sot cat a avut la nastere... ca eu am avut 2800 si uite ca mie mi se calculeaza ca va avea puiul 4 kile si cu capul mai mare decat normal ![]() Ofof... astea trebuiau sa fie primele intrebari de baraj cand am inceput sa "ne curtam" ![]() |
4 kile?
La tine in burtica? Un grasunel? Ai fost super haioasa, eu am intrebat din timp ca si eu am fost micuta la nastere. Dar eu inca nu am facut eco sa vedem cam cat va avea bebe la nastere. Putina rabdare.
33+ cu
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Off, Aida si eu tot uit sa-l intreb pe sot cat a avut la nastere... ca eu am avut 2800 si uite ca mie mi se calculeaza ca va avea puiul 4 kile si cu capul mai mare decat normal ![]() Ofof... astea trebuiau sa fie primele intrebari de baraj cand am inceput sa "ne curtam" ![]() 33+ Alex |

chiar , si educarea intrebarii sa inceapa din gradinita 
Pai al meu sot cand s-a nascut a avut 4.800g
si era al treilea copil in familie si zice ca mama lui nu are asa amintiri cum ne framantam noi ... ca sa lasam sa se intample si gata 

si prima cumnata a avut 4kg si a doua intre ... asta inseamna ca daca Emma a avut 4.400g , Eric cat va avea? 

, dar nuuuuu , ca asta o sa semene cu mine si o sa fie mai mititel Aida ... 37+
AMR max 12 zile 
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
... de fapt ce m-a apucat ?
Asta din cauza ca maine merg la tata dr si am emotii
cred ca facem si programarea ... wow , incep emotiile ... 

Aida ... 37+
AMR max 12 zile 
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
alex25 spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac ... de fapt ce m-a apucat ? ![]() Asta din cauza ca maine merg la tata dr si am emotii ![]() ![]() Aida ... 37+ AMR max 12 zile ![]() Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Gata, de maine vine tata dr din concediu....uuuuuiiii.....si la mine la fel, deci deja ne putem roade unghiile!

----------------------------------------------
Alexandra
36s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 3 sapt 

raluk16 spune:
Lullaby plimbarica placuta! 
Aida puiul mic sigur va semana cu tine
. Vaaaiii dar cat a avut Laci!!! 
33+
Alex
Roxxy80 spune:
Sa continuam galeria:

HAI, RALU!!!!! HAI, DIANA!!! ASTEPTAM CU NERABDARE VESTILE DESPRE BEBELOI GRASUNI SI FRUMOSI!!!

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 38+
AMR 7 zile
Roxxy80 spune:
Eu am avut 3 kg la nastere, iar sotul a avut 3 kg si jumatate. Matei s-a nascut cu 3,350, deci ma astept ca si piciulina sa aiba tot pana in 3,500.
Fetelor, deja astept cu nerabdare sa nasc. Noaptea nu ma mai odihnesc, pitica misca de zor, sunt nervoasa, nerabdatoare, emotionata, nici eu nu mai stiu ce simt.
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 38+
AMR 7 zile