Timisoara Impreuna(158)Emma te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 8
silvana75 spune:
Felicitari mamico
Bine ai venit pe lume Eric!
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
Doris-Alina spune:
Silva, de emotie, m-am zapacit...
La multi ani fericiti pentru cei 10 ani de casnicie!
Multi si la fel de frumosi inainte!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
a_alinta spune:
Doamne Ajuta!!!!
felicitarile mele , aida!!!!
si ca ursitoare bune ce suntem cu toate, ii doresc si eu din tot sufletul , cu toata puterea mea, puiului de om o viata lunga, sa fie sanatos si voios, si sa va aduca linistea de care aveti atata nevoie!!!
cat ma bucur pentru voi!!!
kay spune:
deci nu stiam unde sa scriu de emotie
mi-am redeschis contul acum 3 minute.
Licurici, iti multumesc ca ai vegheat de sus !
Eric, Bine ai Venit pe lume !!!
Doris, si multumim de vesti si ma bucur enorm ca esti mai bine !
Aidule, zapa drag, daca puteam ma teleportam sa te imbratisez cu toata inima, dar asa o fac doar virtual, prin sms, ca de sunat n-am avut curaj decat cand ai ajuns la spital... stii ca mi-am sufletul de emotie, nu? am anuntat tot satul ,pe noe, Chris, Kokiy... alex a adormit intrebandu-ma "a nascut Aida?" ... noi, cu catel si purcel, bunica, strabunica ne-am gandit cu totii la tine si am stat cu sufletul la gura...
... si, data viitoare, vrei nu vrei, sa stii ca eu spal vasele !...
te , mamica draga !
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
danitin spune:
vin
Sanatate multa, fericire, bucurii pentru bebe Eric si mamica lui!
Sa fie intr-un ceas bun !
si un www.flower-vogue.co.uk/acatalog/baby-boy-luxury-gift-basket.jpg" target="_blank">cadou, virtual deocamdata
si o mie de
Doris-Alina spune:
Kay, te pup, zapa!!!
Am vb acum cu mama Aidei, e deja in salon, l-a tinut pe Eric in brate, cica i-ar fi zis: ce moaca ai...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Deianira spune:
M-am gandit eu ca ii ceva de si-a redeschis Kay contul .
SUPER MEGA EXTRA FELICITARI, AIDA!!! Te pup si pup si bebe Eric grasun si dulce!
kay spune:
Iooooooiii
Zapa tot zapa ramane
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
lore03 spune:
Va multumesc din suflet pentru urari .Si ma bucur ca nu ne-ati uitat.
Si eu va urez la multi ani la toate si toti cei la care nu v-am spus , si imi cer scuze ca nu mai sunt alaturi de voi asa des.
Dar de citit va citesc , nu foarte des , dar citesc cate un roman ....asa am si ajuns sa aleg locatia pentru ziua Laurei, vazand poze de la ziua lui Ines.
Ma bucur nespus pentru tine Aida....sa iti traiasca si Dumnezeu sa il ocroteasca si sa ii ofere o viata frumoasa .Si cine stie poate vreodata ne vom sarbatori copii impreuna .
Va sarut dragelor ......cu gandul si sufletul alaturi de voi.
PS.......atat de proasta sunt ca in loc sa postez mesaj la noi am creat subiect nou si uituca .......La multi ani , Silvana