Timisoara Impreuna(158)Emma te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

M-au luat emotiile si dau la soareci.
Multumim de vesti

Aida,
bbEric

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

BB ERIC a sosit pe lume...

Are 4, 490 kg, grasunuleu... este bine, sanatos...

Aida e inca in sala...pana acum totul e ok si sub control...

Am auzit un tatic plin de emotie, care-mi spunea ca seamana leit pe Aida ...si o bunica care plangea de bucurie...

Licurici, iti multumim ca ai veghet de acolo de sus!

ERIC-TUDOR, bun venit pe lume!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Acum deja plang de-a binelea.

Aida, felicitari pt bbEric !
Refacere rapida, mult laptic si un bb papacios, somnoros, necolicios si multa sanatate amandurora !

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doris-Alina

BB ERIC a sosit pe lume...

Are 4, 490 kg, grasunuleu... este bine, sanatos...

Aida e inca in sala...pana acum totul e ok si sub control...

Am auzit un tatic plin de emotie, care-mi spunea ca seamana leit pe Aida ...si o bunica care plangea de bucurie...

Licurici, iti multumim ca ai veghet de acolo de sus!

ERIC-TUDOR, bun venit pe lume!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Doris, ce veste buna!

de cand mi-a spus Kay ca Aida naste, stau ca pe ghimpi si asteptam vesti

AIDA, felicitari pentru bebe grasunel, sanantate maxima si numai bine!

Licuriciul a vegheat de sus

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Bine ai venit pe lumebebelinu bubulinu

Mergi la inceput

Fetelor, acum pot sa plang si eu... de bucurie...

BB ERIC, de abia astept sa te smotocesc...si sa te musc de undeva...

Aidule, te pupalesc, iubita!!!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Bine ai venit pe lume mititelule !
Aida, refacere rapida si felicitari mamico !

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Doamne cat de repede au mers treburile pe-aici

Bine ai venit pe lume BB Erik, sa fii sanatos si sa-ti dea Dumnezeu numai bine

Aiduta si refacere grabnica draga mea...ce baietel grasunel...abia astept foto cu el...va asteptam acasa

Doris...esti minunata fato... multumim pentru tot

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Eram pe picior de plecare, cu aparatul foto la gat, dar se pare ca asta seara nu putem intra la ea...

Deci, maine dimineata, pana in pranz, sunt acolo, sa duc mesajele tuturor...si sa fac primele poze la bb ERIC, in lipsa de fotografa noastra Anda...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

da, cred ca o tin la terapie intensiva in noaptea asta(cel putin asa e la spitalul municipal in bucuresti un am nascut eu tot prin ceza)si acolo sunt permise "vizite" doar persoanelor din familie...
te asteptam cu poze maine si sa pupacesti proaspata mamica si pe bb si din partea mea

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput