Timisoara Impreuna(158)Emma te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Aida asteptam vesti
Digutix bafta azi

Am un chef de ducaaaaamai vreau vacantA

Mergi la inceput

Lore La multi ani! si din partea meaSper ca sunteti bine,nu te-am mai vazut nici pe mess de mult timp.Sa va dea Dumnezeu ce va doriti sa fiti sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Deya, poate-mi arati pe careva care nu mai vrea vacanta pe mine ma batea gandul sa ma fac ghid turistic sa calatoresc muuuuuuulltt!
Dana si ...Dana, ma bucur ca sunteti mai bine!

pup gaska!

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Mariaa si eu tot ghid turisticma visez undeva.Auzi ma intreb daca fac vreun curs o fi de ajuns?Numa visez da o fi greu de pus in practica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

salutare fetele!
aida sper ca e bn la voi la doc azi!
la noi azi la intzepat a fost cu strigate si urlete.e satul si el saracu...ms de ganduri bune fetele, speram sa fie ok. ceva n-o iesit calumea la o analiza si a trebuit sa repetam la bioclinica sa vedem daca iese la fel sau nu..mai avem rezultate de asteptat si pe saptamana viitoare.
noi zburam la sat in we.
va doresc si voua unul placut si racoros!
sanatate la toata lumea si o zi placuta in continuare

DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/album/573570652XqaNKL?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

iar ati scris 2 pagini in timp ce eu dormeam las' ca v-o coc eu, dormiti voi si scriu eu 2 pagini poate ma ajuta si Aida

la noi toate bune, azi ma duc la chiropractor sa vad ce mai fac cu spatele ca ma indoaie de durere

tzuc zuzele

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Acu mi-o amintit Mariaa cu ghidul turistic ma pun sa fac sapaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Deci ....

Lore, ma alatur si eu urarilor Anei, care are tinere de minte buna, nu ca mine si spun La multi ani fericiti!
Aida, noutati, ceva? tin pumnii ...
Si pumni stransi si pentru Maria, cu toate ca, precum belgu'n cucuruz am uitat cand e ziua cea mare ....
Digutix, ganduri bune spre tine sa iasa rezultatele bune ....
Deya, ghid zici?

Mey, iar vorbesc trei cu mine, deci ... revin!!!!!

Mergi la inceput

si pentru ca mi-am baut cafeu, deci m-am trezit de-a-binelea, zic si eu La multi ani fericit pentru Laura, copila de Lore
Dana, joi, dupa miercuri, e ziua cea mare pentru Maria
Deya, si eu tot ghid dar la cum stau cu limbile straine aveam toate sansele sa creada aia ca vorbesc cu ei chineza in loc de engleza

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi

Don't ever give up

Mergi la inceput

stati asa ... am descoperit cateva fire albe in plus si brusc mi-am amintit de ce!!!!! azi se implinesc 10 ani cu bune si rele, Doamne ajuta in continuare, la mai multe bune.

cred ca ultima descoperire pe ziua de azi, daca mai e ceva va anunt

Silvana si Paul

Poze cu noi

Don't ever give up

Mergi la inceput