Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (179)
Raspunsuri - Pagina 20
Nerantula spune:
Finally, avem si noi poze de la mare ![]()
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
felicic76 spune:
babymom: sa inteleg ca eu am fost pishulita degeaba???? inclusiv pediatrul mi-a spus sa i-o pun in sus
si schimbam tooot pana la protectia de saltea, ca dumnealui le bea, nu gluma
Mercic mult de raspunsul despre struguri, bine ca am intrebat, mi-a trimis mama doua plase de Muscat de Hamburg si eu vroiam sa le bag direct la compot de iarna, nu ma gandeam sa-i dau si lui proaspat. Maine dupoa masa de pranz ii dau struguri
[pup
ramo: 
angelynna82 spune:
Moni au zis fetele multe despre laptic si putza(eu am experienta in altceva
), odihna placuta, papa bine si variat, lichide multe sa ai laptic mult. 

, asteptam poze cu minunea ta

Eu ii dau struguri (fara coaja, cu seminte)lui Crina, nu sunt stropiti cu nimic, ii papa ffff bine

Nu dati cu rosii dar a gustat si putina varza noua, a fost ok 
Nerantula l-am vazut pe Gruia, e absolut superb 

Felicic
tare mi-e ca este inceputul in stricaciuni, zapp-ul meu deja e ...., eu mi-s de vina dar curiozitatea bat-o vina
Azi am fost in parc, s-a dat in leagan si topogan, super amuzata era atata timp cat se juca, cand am luat-o circ in toata regula

, s-a consolat jucandu-se la nisip...totusi nu ii place sa fie murdarici ![]()
Tot azi am fost in vizita la nasa si surpriza ca i-a cumparat pt sf. Alexandru un scaun de masa din lemn care cu timpul se transforma in scaun si masuta

, tre sa se duca tati sa il ia

Intrebare: petrecerea de mot/turta unde ati decis sa o faceti?, sunt in dilema, tati vrea la restaurant cu toata familia, eu as vrea acasa cu nasii

de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
babytza spune:
Alexa v-a ajuns si pe voi enteroviroza
Imi pare tare tare rau ...Multa sanatate sa va treaca repede
Si la noi a fost tare naspa , cu voma la greu si prietenie declarata cu Wc-ul
Cel mai ieftin a scapat piciul, ca nici nu ma gandeam ca a avut si el ....Dar tinand cont ca am servit-o pe tava Sofiei , a avut si el. Ma gandesc acum , ca poate el a facut forma cea mai usoara datorita Rotavirusului. Babymom are vreo logica ce spun ? Nu am a pucat sa vb luna asta cu dr , e doar o presupunere a mea.
Babymom
am remarcat de la inceput , ca desi incercam sa ii pun putza in sus, ea in pampers are loc suficient sa isi gaseasca singura pozitia ...in jos
Ca e larg pampers-ul , nu e ca - chilotii sa i-o si tina in sus dupa ce tu i-o pui asa. Deci...ce rost mai are sa te chinui ??? Ca sa faca pisu pe burta ???
Feli eu i-am dat strugure, dar nu i-a placut foarte tare simplu, a mancat doua boabe si gata. Fara samburi, taiati in doua. Dar in piureul de fructe a fost yamiii 
Apropos, la noi in parc e bataie intre baieti pe carucioarele fetelor 

impingea fi-miu azi de zor la un carut cu un iepuras in el de mama focului ![]()
![]()
Iar fetele desigur, se joaca cu masinutele si tractoarele baietilor ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
angelynna82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laureta Biancu a descoperit invartitul , se invarte rade si merge ca o betziva ![]() ![]() SEBI! ![]() de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole |
E naspa faza asta, Crina ma exaspereaza cu invartitul

de
Crina Alexandra 
Crinul Meu

Atat de mare sunt
babytza spune:
Nerantula foarte frumoase pozele din vacanta !!!!!!!! 
Gruia este un scump, e fotogenic
Dar am ramas socata la cateva poze si anume la cele din iarba ...cum de ai avut curaj sa il lasi ?? Ca eu de cate ori o ia piticul prin iarba ma gandesc la voi, la cate ganduri ai avut si prin cate ati trecut ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
anamona spune:
monica bine ai venit acasa
tot ce vroiam sa iti spun au cuprins fetele mai repede :)
si eu as accentua sa nu ii dai lapte praf, cel putin nu inca si sa iti spun si de ce: stomacelul unui bebe e foarte mic in primele zile, nu are nevoie de cantitati mari de laptic asa ca cel mai probabil cat ii dai tu ii este super necesar.
uite aici, exemplificarea
tot pe acest blog vei gasi mai multe informatii foarte utile despre alaptare
fetele recomandate de Muuh
ca si consultant de lactatie sunt cele mai bune - una dintre ele m-a vizitat si pe mine atunci cand am avut nevoie, mi-a deschis ochii enorm.
asa, si ce as mai adauga, desi pot exista tentatii, e bine sa nu ii dai suzeta, sa il pui la san in schimb, o sa il calmeze extraordinar. sa nu iti fie teama sa il pui si la 20 minute la san daca cere, asa iti poti creste lactatia :)
si inca ceva, ca tot au pomenit fetele de ragade, eu una am fost tare patita, nu intru in amanunte ca nu are sens in acest moment. Eu m-am vindecat foarte bine cu Lanolina de la Bioclin folosita alternativ cu Garmastan. As putea sa iti recomand sa te dai si preventiv, nu face rau la bebe.
angelynna82 spune:
| citat din mesajul lui AlexaM ... Noi am avut ceva probleme de sanatate ziele astea. Marti noapte a vomitat Matei...am zis ca s-o fi inecat cu ceva ...dimineata a facut temperatura 38...i-am pus un supozitor cu paracetamol. In rest a fost ceva mai marait decat de obicei si fffff mamos, insa ok. Atat...pana seara nu a mai avut nimic. Azi-noapte m-a apucat pe mine. Am vomitat cam din juma de ora in juma de ora pana pe la 13. Eram terminat. Din fericire a venit soacra-mea si a stat cu Matei si am dormit de la 13 la 17. M-am trezit cu o usoara durere de cap dar ok. Seara cand a venit sotul de la munca ... a vomitat in statia de motrou. Saracu' era terminat si de stare nasoala si de rusine...nu ca ar fi avut ce face. Problema e ca Matei in seara ast a vomitat iar. Era ok dupa, dar... n-as vrea sa o luam de la capat. I-am dat doar ieri regim, astazi i-am dat macare ca de obicei...se pare ca trebuia sa mai am putina rabdare... Dr. mi-a spus ca nu trebuie sa-mi fac griji prea rau ca probabil din cauza dintilor e ceva mai sensibil si din cauza asta. Mi-a spus ca daca face si diaree sa ii dau tinctura de afine cateva picaturi pe zi. Am luat si eu si m-am simtit mai bine... Multa sanatate boboceilor bolnaviori ca tare rau e... Matei Gabriel povestea nasterii Matei Gabriel 24.08.2008 foto |
Multa sanatate la toata familia

, ar fi bine daca l-ai mai tine pe regim cateva zile
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu

Atat de mare sunt
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui babytza Cel mai ieftin a scapat piciul, ca nici nu ma gandeam ca a avut si el ....Dar tinand cont ca am servit-o pe tava Sofiei , a avut si el. Ma gandesc acum , ca poate el a facut forma cea mai usoara datorita Rotavirusului. Babymom are vreo logica ce spun ? Nu am a pucat sa vb luna asta cu dr , e doar o presupunere a mea. |
Babytza, adica a facut presupusa enteroviroza dupa vaccinarea cu Rotavirus ( nu vreau sa spun cauzata de vaccinare, ci ca moment, dupa vaccinare )? Daca asta ai vrut sa spui ( scuze, dar n-am inteles prea bine ), are logica in masura in care acea enteroviroza a fost cauzata de rotavirus - adica el avea deja anticorpii anti-rotavirus in urma vaccinari si de aceea ar fi facut o forma mai usoara. Daca insa enteroviroza a fost cauzata de alt virus nu prea are de-a face cu vaccinarea, pt. ca imunitatea obtinuta e specifica - doar impotriva rotavirusului. Nu stiu, m-am exprimat coerent/inteligibil
?Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor 

de