Puiuti de Randunici 2008!! (306)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

soviiiiiii, yupiiiii! deci zmeura aia identic naturala nu a fost rea . HAI ANUTZA!!!! HAI LA MAMA!!!! ARE PAPA BUNA MAMI A TA!

gudinde, acum 1 luna am verificat si pe tiro si pe hipo(fiza) si prolactina...ca inca mai ies 2-3 brobonele de laptic cand strang...si cand sunt hormonici ies mai multe chiar...ciudat,asa am patit si anul trecut pe vremea asta.

vio, am telefon cu taste ...dar nu stiu cum fac eu sa tastez litere la el....si cum nu ma cheama 015897 ...trebuie litere. le-am dat mail la aia sa ma ajute, pas cu pas, ca la prosti. gasisem undeva, ca trebuie sa le dau eu datele contului...uite:
"By Phone We accept credit card payments but you will need to contact us directly by our phone in office hours to confirm the order and make payment. We accept most credit cards including Visa, Electron, Mastercard, Solo, and Switch. We do not charge for any item until it is ready to ship. Backordered items are not charged until they are shipped. You may send us your credit card information via phone, fax, snail mail."

naty...stiam ca se produce melatonina in somn, la ore bune, decente , dar ca are treaba cu hormoneii, nu stiam ...uffff, sunt constienta ca e rau sa dorm putin, o simt! dar...trebuie sa termin si comenzile astea si ma culc si eu mai devreme. ziua abia pot lucra, ca sunt cu teo si alex legati de mine...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Violeta,

Acelea sunt poze facute de tine? Sunt superbe!

Mergi la inceput

symo, baga "www" in fata link-ului lui vio si merge. eu ma delectez acum cu pozicile ei. imi plac la nebunie "mystic", "on vacation", "boy fishing".

vio, pune-le "watermark" pe ele...ca e pacat sa ti le fure altii...se practica la scara mare asta. si le vinzi fara :). dar pune unul pe diagonala, sau ma rog, sa acopere cat mai multa suprafata, sa fie destul de transparent.
wow!!! vad ca ai vandut deja cateva!!! superrrrrrrr!!!! la mai multe! mi se pare super ideea! eu as face cateva si cu burtica , cu fatza ascunsa sub par, sub palarie, ceva... sau ma rog, cu ce si ce vrei tu sa ascunzi

edit sa completez: si cu copilasi proprii sau imprumutati. eu sunt efectiv si iremediabil indragostita de anne geddes! ti-am zis candva, la inceputuri, ca pe viitor te vad ca pe ea .
ai niste poze absolut splendide cu sean...aia cu catelul pe scari si aia cu fulgul de papadie mi-au ramas pe retina. crede-ma ca nu sunt cu nimic mai prejos decat ale lui anne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Vali, chiar arati tare bine cu burtica! Te prinde bine-bine! Esti frumoasa si mai mult decat atat... esti ZEN!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ariel,mersi de lamuriri
Vio ,ce frumoase pot fi.asa m-am relaxat!La cat mai multe vandute

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Vio, foarte reusite pozele! Nu ne arati si noua burtica?

Ma duc la nani, vad ca bantui singura pe aici...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Ariel,

Pai literele sunt pe paste. Ex Ariel = 27435

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Ariel,

Pai literele sunt pe paste. Ex Ariel = 27435

...da...dar cum procedez exact? scriu contul: cifraraie, codul de securitate: cifraraie....eeee si ajung la numele detinatorului cardului(aici e numele sotului si numele firmei), apoi adresa (aici e o poveste intreaga:(((( ). cred ca renunt! ma imolnavesc psihic

Mergi la inceput

Ariel,

Trebuie sa fie mai usor si nu stim noi cum. Ca daca era asa de complicat mureau englezii de nervi inaintea noastra.

Mergi la inceput

gudinde, banuiesc ca nu e ceva dificil ...asa m-am agitat si cu "sage pay", care s-a dovedit a fi super usor si are avantajul ca nu se percep comisioane decat 2.5% !
le-am dat mail la aia sa-mi explice ca la prosti, pas cu pas, ca poate asa pricep si eu. dar mi se pare ciudat sa le dau lor pe mail datele contului!!! la plata "clasica" pe net, cu cardul, la PP si sage pay, apare numarului cardului encriptat....asa eu practic le dau mura in gura numarul cardului. nu vor si codul de securitate? ...cred ca am priceput eu aiurea. imi scapa ceva si nu stiu ce.

Mergi la inceput