Puiuti de Randunici 2008!! (306)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Ariel,

Tu tiroida ai mai verificat-o?

In legatura cu ce sa apesi ... pai in linkul pe care ni l-ai dat nu am vazut sa scrie asa ceva. Poate sunt eu prea obosita.
Dar, poate ar trebui sa suni la banca la dept carduri sa intrebi despre acest mod de a folosi cardul. Poate ei stiu mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

chiar...duminica au plecat "rusii" si pana azi am avut niste senzatii urate, asemanatoare rau de tot cu cele de PMS: dureri de cap, greata, dureri cumplite de sani, cu nodulei si nodulici mici si urati, care apareau inainte de CM si dispareau impreuna cu el...plus dureri de ovare si spate, exact ca inainte de cm, senzatia aia de "cap vatuit" si de capiere, stare depresiva....temperatura mai ridicata (cam 37.8,luata in ureche)
am inceput sa iau tinctura de marar, valeriana si zmeur, parca s-a mai ameliorat putintel....dar de ce sunt asa hormonizata??? ce si de la ce a deraiat?

De efectele melatoninei pe hormonii sexuali stii? Dar de legatura melatoninei cu somnul?
Acum serios Ariel, ti-am mai zis si in privat, pe mine ma ingrijoreaza tare-tare cat de putin dormi; tu crezi ca organismul tau s-a adaptat dar eu iti spun ca nu e asa si ar putea veni ziua in care sa ai o cadere urata. Macar din cand in cand ar trebui sa te culci mai devreme...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ola!
Or fi ele prafuite , dar isi fac treaba bine! Tocmai mi s-au fisurat membranele. Se pare ca sariturile capresti din mare din seara asta au functionat
Durerile inca nu s-au instalat, dar ne ducem la spital. Deci sper ca cel mai tarziu pana maine seara sa ma pierd in ochii Anushkai.. Am zis o marja mai mare, ca am convenit sa incercam fara grabire cu oxitocina de data asta. Pana atunci, Doamne ajuta!

Va multumesc inca o data pentru incurajari

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu Ana Miruna tiker DPN 8 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Ariel, touch tone phone este telefonul digital cu butoane/taste (vs. telefonul cu disc pe care il aveau parintii nostri). E musai sa ai tel cu taste ca sa poti face plati. Habar nu am ce e "press hash", nu am intalnin niciodatat...hm..ma mai gandesc.
Iar cu "afacerea", e mult spus afacere, e doar un website unde mi-am pus pozele, adica aici
http://violetaharrington.etsy.com
nu e nimic spectaculos mai :)
afacere o sa numesc studioul pe care visez sa-l am candva...

Valentina, ce burtica superba ai!!!! Asa frumos iti sta insarcinata, arati demential!

Eu in curand va trebui sa-l mut pe Sean din patul nostru, care are alipit patutul lui de la care am scos o latura, cum are Clau. Cea mai buna solutie la care m-am gandit este sa folosesc o saltea queen size pe care o am in dormitorul de oaspeti si sa o pun direct pe jos, ca sa nu fie prea inalta in caz ca se rostogoleste si e suficient de mare ca sa aiba loc sa se desfasoare. Plus ca o sa pot sa stau si eu langa el pana adoarme, macar o perioada pana se obisnuieste singurel. Daca bebe 2 e tot baietel vreau sa le cumpar paturi suprapuse cand o veni vremea si sa-i pun in aceeasi camera pana se fac mai marisori. Daca as fi in locul lui Naty cred ca as trece-o pe Iulia la pat de toddler, ca daca a escaladat patutul e clar ca nu mai merge pusa in asa ceva, e fata mare de-acum :).

Vio 10s+ (25 martie 2010) & Sean (16 martie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Sovi, sa de-a Domnul sa ai o nastere usoara!
Hai ca mai ai putin si-ti vezi fetita scumpa!!!

Vio 10s+ (25 martie 2010) & Sean (16 martie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Sovi, nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sovi, ce emotii am! Oau! Sa fie repede si usor!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

HAI ANUSKA!!!
Violeta, pai daca te-ai uitat cumva la ce mi-a pus Ariel pe link...modelul 3 ma tenteaza rau de tot si pesemne catre asta ma indrept. Paturile suprapuse la 2 copii sunt o idee super, eu le ador.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Nastere usoara ca un vis,Sovi!!!!Mai,tu numai noaptea nasti???Sa vina Ana repejor pe lume ca am asteptat-o atat

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Wow,Vali ce burtica mumoasa
Vio ,nu vrea sa deschida link-ul..si asa vroiam sa ma uit la pozele tale
Ariel,sanatate multa

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput