Puiuti de Randunici 2008!! (306)
Raspunsuri - Pagina 5
ariel_7000 spune:
incep cu ce ma "mananca" pe mine de vreo 2 zile-scriu mareeee: CUM SE EFECTUEAZA O PLATA CU CARDUL PRIN TELEFON????? e explicat aici, insa ce este ala telefon touch on si cum reusesc sa tastez litere??? e ceva gen raspuns la sms?
http://www.ehow.com/how_2253128_process-credit-card-over-telephone.html
a doua intrebare . cum se traduce: "press (scriu cum se aude acum ) hash" - care e tasta "hash" ??
asa...
alice, nu ma bag in discutii pro sau anti emigrare, caci la subiectul asta fiecare reactioneaza asa cum vibreaza. eu iti zic doar sa faci cum iti zice inima si instinctul si atunci va fi bine.
am prietena care si-a dorit din suflet sa plece in canada, a reusit dupa n incercari si dupa mai putin de un an s-a intors ca nu s-a putut adapta. pt ea a fost cea mai mare dezamagire.
am prieteni care au emigrat in diverse tari si au zis ca nu s-ar mai intoarce aici pt nimic in lume...
depinde de vibratie, de adaptare, de asteptari, dorinte, regrete.
eu nu am plecat (inca) pt ca nu stiu inca ce-mi doresc cu adevarat. as vrea de fapt sa fie aici nivelul ala de viata sau sa plec acolo, dar cu toti cei dragi la pachet. nu mor de dragul locuitorilor acestei tari, dar mor de dragul "dragilor" mei. avem o tara frumoasa, superba, dar din pacate aluneca la vale rau de tot...
dincolo, viata e la nivel superior, insa lipsesc cei dragi, lipsesc obiceiurile si mancarurile noastre, lipseste "pamantul pe care ne-am nascut"...
e o decizie grea, dar nu este ireversibila. daca vei vedea ca nu poti sa te adaptezi, te intorci si gata. nu poti zice din start ca e rau sau bine dincolo, pana nu incerci. oricum, asculta-ti inima si roaga-l pe Doamne Doamne sa te ajute in tot ceea ce vei face si va fi bine.
Naty, ce zici de ideile astea? in special de 2 si 3?
http://community.webshots.com/album/574459469VogOVJ
Teo nu mai doarme in patutul de bebe de multisor, pe motiv ca nu mai suporta. la fel, plangea cand il puneam acolo si incerca sa "evadeze"...asa ca l-am culcat in canapeaua extensibila, se da jos cand are chef, se urca cand vrea, ideea e ca nu mai plange deloc de atunci. ca sa nu "iasa" din peisaj, i-am facut "cazemata" de perne, paturi, pilote in jurul patului, asa ca daca pica, pica pe moale si nu are nimic. oricum, de atunci nu am mai auzit nici miau la culcare, e si el fericit si noi la fel.
eu una urasc ideea de patut cu gratii, plasa, etc...e prima mea amintire, cum ma punea mama sa dorm in patutul de aluminiu, cu plasa...numai cand ma gandesc, imi aduc aminte senzatia de prizonier, de rece, de voi sunteti acolo si eu nu...pe mine ma "salva" strabunica
vio, hai mai, zi-mi si mie cum e cu businessul? pe pm, daca nu vrei aici.
sovi nu stiu ce face...i-am dat sms si inca nu a raspuns. naste? mananca? induce? doarme? nu stiu inca, dar i-am zis sa dea sms cand vine delfinuta
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
ariel_7000 spune:
a raspuns sovi la sms ca "ntz" , nu a venit delfinuta.
gudinde spune:
pres harsh = apasa tare
In rest, nu stiu daca in Romania se pot face astfel de tranzactii prin telefon.
Dar nu poti plati cu cardul pe Internet. Eu am facut-o de cateva ori si totul a fost perfect.
VALENTINA C spune:
ariel, nu pot sa te ajut
hai ca in sfarsit am si eu poza cu burtica
http://entertainment.webshots.com/photo/2536385560103382524oEYlIg
Kya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui VALENTINA C ariel, nu pot sa te ajut hai ca in sfarsit am si eu poza cu burtica http://entertainment.webshots.com/photo/2536385560103382524oEYlIg |
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
ariel_7000 spune:
gudinde, multumesc, dar pe ce sa apas tare?
furnizorii unde vreau sa comand in mod special ceva accepta plata numai prin telefon sau transfer bancar, iar ultimul este ucigator la comisioane...la 400 de lire platesc cam 37 de lire comision (ca il platesc si pe al bancii mele si pe al bancii lor ) si astia pt mine sunt banuti, nu gluma...ca mai adaug si aprox 40 lire transportul si uite asa am scapat de 80 de lire numai la o comanda
natynic spune:
Ariel, ca de obicei practica si de ajutor. Pai uite, patutul 1) e fix ca actualul, deci pica; patutul 2) e cam ce ar prefera randunoiul, mie nu prea-mi surade statul pe jos, na, e o pasarica..; iar 3) mie mi-a ramas la inima rau de tot. Discutam eventual mai incolo pe mess sa-mi zici ce e cu ele.
In seara asta lucrurile au decurs f bine cu culcarea, sper ca gratie modificarilor pe care le-am facut in ritual...dar sincer in seara asta nu mai detaliez ca-mi cam ajunge cat mi-a fost de despicat in 14 fiecare cuvintel. Doamne ajuta!
Simo, Olga, Miha, Gudinde E bine sa facem diferenta intre subiectele de la "Parintii intreaba..." unde deseori se judeca (=acuza) mame pe drept sau fals denaturate. Aici e un grup in care, daca citesti des si complet, nu pe diagonala, e imposibil sa nu te convingi ca nu exista altceva decat mamici MINUNATE care-si ADORA puii. Indiferent ca discuta, ca au pareri diferite, ca se mai si inteapa uneori. Dar mame denaturate la randunici NU EXISTA.
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
ariel_7000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui VALENTINA C hai ca in sfarsit am si eu poza cu burtica http://entertainment.webshots.com/photo/2536385560103382524oEYlIg |
ce frumoasa estiiiiiiiiiii!!!! mi-e dor de burticaaaaaa!!!
chiar...duminica au plecat "rusii" si pana azi am avut niste senzatii urate, asemanatoare rau de tot cu cele de PMS: dureri de cap, greata, dureri cumplite de sani, cu nodulei si nodulici mici si urati, care apareau inainte de CM si dispareau impreuna cu el...plus dureri de ovare si spate, exact ca inainte de cm, senzatia aia de "cap vatuit" si de capiere, stare depresiva....temperatura mai ridicata (cam 37.8,luata in ureche)
am inceput sa iau tinctura de marar, valeriana si zmeur, parca s-a mai ameliorat putintel....dar de ce sunt asa hormonizata??? ce si de la ce a deraiat?
natynic spune:
Doamne Vali ce frumoasa, luminoasa si sexy esti!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!