Puiuti de Randunici 2008!! (306)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Eu am primit o veste soc-ma lasa astia la dietetica Cu un salariu de 1050 ron Imi postez picioarele undeva!! Se pare ca ma ajuta sa plec Dac-ar sti ei!! Ma asteapta cu ciocu deschis ca doamna care era inainte,se pensioneaza Ha-ha!! Hai ca fierb!! Ma duc sa dau in clocot in alta parte

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!

Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Eu n-am inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

ioana pt tatal tau si doamne ajuta sa fie bine

mai am citit tot ce s-a discutat despre a sta in romania sau a pleca..eu daca as avea ocazia as pleca...cand eram studenta am avut ocazia sa plec la grenoble,am primit acte tot decat trebuia sa semnez contractul dar nu am putut..teama ca nu ma voi descurca,teama ca nu ma descurc cu banii,nu sunt suficienti ,ai mei nu puteau sa ma ajute ca nu dispun de bani f multi,de-abia au putut sa ma tina intr-un camin din romania sia sta si cu ajutorul meu ca am invatat ca sa mai castig niste banuti in plus,teama ca-l voi pierde pe al meu,la fel si el m-a intors putin inapoi ,ca unde plec eu singura printre straini..plecam cu bursa,aveam camin asigurat,masa- casa,cum se zice...dar mi-a fost teama...acum daca as avea ocazia nu as rata-o ..asa ca incurajez pe toata lumea care are ocazia sa incercemarea cu degetul..nu merge!!!! bun ai unde sa te intorci ..dar macar vezi tu ca nu merge...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Recitind..nici eu n-am inteles nimic Eram bulversata de veste..
Treaba mea era la patul bolnavului,adicatelea-asistent medical generalist.Cu cateva luni inainte sa raman insarcinata,m-au mutat "temporar"-la dietetica.Eram singura din unitate care avea studii in domeniu,asa ca.. Acum aflu cu stupoare ca vor sa ma "inradacineze" acolo. Dau o cautare pe net si gasesc organigrama-as.dietetica are salariul de 1050 ron.Naspa.Nici asa nu luam mare branza-dar tot era ceva.Ajungeam undeva la 1600 ron,programul imi era perfect..As.cea veche se pensioneaza,naste fiica-sa si vrea sa o ajute cu cea mica,asa ca astia raman descoperiti.Noroc cu "fraiera".
Eu acolo nu ma mai intorc!

Cred ca acum m-ai inteles..

Fug sa hranesc copilul..S-a mozolit tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Zoze,

Imi pare rau. Sincer.

Teoretic, nu au voie sa-ti schimbe pozitia fara acordul tau. Practic, insa ... sti cum e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Neata!
Si pana una-alta trebuie sa identific ce se intampla, ce-i face atat de rau de nu mai suporta sa stea in patut de copil si urla si e in halul asta de disperata sa scape...

Te ajut eu sa identifici problema: E treaza!!!
Patutul e doar pentru dormit.
Ce asa greu de inteles?????
Daca nu ai de gand sa o sedezi sa doarma non stop, ca sa poti sta tu linistita si sa nu te deranjeze cu nimic, atunci...las-o libera!!!

La aceasta varsta, au o maaaareeee nevoie sa umble, sa exploreze, sa scotoceasca.... Au nevoie de compania noastra, de socializare, de jocuri multe in care sa te implici si tu (sau persoana care sta cu ea acasa)...Degeaba ii dai tu cele mai sofisticate si/sau scumpe jocuri din lume in patutul ala.
Pentru ea tot ALCATRAZ se cheama acel patut.
Daca tu nu iei parte la jocul ei si o lasi acolo singura..tot PRIZONIERA se va simti! Ori doar daca nu ai de gand sa te viri langa ea in patut, sa ii tii companie, eu zic sa ii permiti ei sa stea langa tine sau oriunde altundeva in casa, unde e nepericulos si unde sa o supraveghezi constant.
Stiu ca iar sunt impulsiva si "dau si eu in clocot" (cum zice Zoze) prea repede. Dar crede-ma ca nu m-am putut abtzine si basta.
Asta mi-e felul si asa ma stiu eu exprima cand ma irita ceva. Adica acid si plastic!
Fiindca sper ca printr-o "scuturare" ca asta sa te trezesc la realitate. Nu o spun cu rautate, o spun cu cele mai bune intentii si pentru tine si, mai ales, pentru Iulia...dar eu, repet, nu pot altfel sa exprim naduful care ma trece.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Elara, fara a dori sa fiu avocatul Nataliei, eu cred ca s-a referit la momentele in care o pune pe Iulia in pat SA DOARMA si ea nu mai vrea sa faca asta, asa cum o facea pana acum. Adica adormind imediat!

Acum..poate nu stiu eu sa citesc !

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Si am vazut si ce ai scris, ca e sufrageria plina de saci si ca va mutati.
Dar cauta o ALTA SOLUTIE.
Las-o in grija altcuiva. Daca nu e posibil, tine-o langa poalele tale, ia-o in bratze, supravegheaz-o non stop chiar daca asta inseamna si ca ea sa-si bage nasul pe unde nu-i cazul si mai rau sa va incurce sau doar unul din voi sa faca treaba iar celalalt sa stea cu Iulia. S-ar putea sa ajute cumva si ea pe ici colo (e drept ca nesemnificativ si uneori va face mai mult deranj) dar ii va fi foarte benefic sa stie ca va e utila.
E e la fel de importanta (de fapt, MAI IMPORTANTA) decat mutarea si aranjarea lucrurilor. Chiar daca mutarea e o chestiune stringenta, totusi binele Iuliei (linistea ei sufleteasca, afectiunea de care are nevoie, jocurile) sunt demaxima importanta si cu impact major si ed durata asupra dezvoltarii sale ulterioare psihice si afective.
Prin urmare cel ce sta cu Iulia nu inseamna ca trage chiulul ci face ceva deosebit de important.

Elara, fericita mamica
Albumul printesei mele

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Elara,scuza-ma dar sunt sigura ca Naty nu o tine pe Iulia in pat cu forta!Nu cred ca ai inteles ideea...Iulia s-a aruncat din pat dupa ce s-a trezit,si era normal sa doarma in pat,acum nu stii cand se trezeste copilu si doar nu poti sta sa pazesti non-stop,nu?
Nu iau apararea nimanui,dar Naty nu e asa cum zici :ca o lasa in pat ca sa isi faca ea treaba.Si sunt sigura ca nici o mamica de aici ,nici o Randunica nu face asa ceva!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Elara, fara a dori sa fiu avocatul Nataliei, eu cred ca s-a referit la momentele in care o pune pe Iulia in pat SA DOARMA si ea nu mai vrea sa faca asta, asa cum o facea pana acum. Adica adormind imediat!

Acum..poate nu stiu eu sa citesc !

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Nu a zis asta iar eu necunoscand obiceiurile Iuliei nu am avut de unde deduce asta.
Acum, daca de asta e vorba iata solutia pe care o aplic eu. Nici fi-mea nu adoarme mereu imediat ce o pun in patut, de obicei face asta la pranz dar are alt ritual serile.
Eu II RESPECT DORINTZA!
Nu vrea sa (mai)adoarma imediat ce o pun in patut, o las unde isi doreste ea. Si adoarme cand are ea chef si unde are chef: de obicei in sufragerie langa noi, pe canapea sau pe covor de cele mai multe ori, dar obligatoriu cu paturica ei . Apoi o ducem in patut frumusel si gata.
Eu stiu ca un copil cu cat il fortzezi sa faca ceva cu atat mai rau se va incapatzana, stresa, enerva..ori asta numai stare linistita si calma, necesara inducerii somnului nu e. Adica e taman pe dos.
Nici noua nu ne place sa fim fortzati sa facem ceva dupa bunul plac al altuia. De ce ne-am mira daca si copii nostri simt la fel?

Elara, fericita mamica
Albumul printesei mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Elara,scuza-ma dar sunt sigura ca Naty nu o tine pe Iulia in pat cu forta!Nu cred ca ai inteles ideea...Iulia s-a aruncat din pat dupa ce s-a trezit,si era normal sa doarma in pat,acum nu stii cand se trezeste copilu si doar nu poti sta sa pazesti non-stop,nu?
Nu iau apararea nimanui,dar Naty nu e asa cum zici :ca o lasa in pat ca sa isi faca ea treaba.Si sunt sigura ca nici o mamica de aici ,nici o Randunica nu face asa ceva!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Eu intelesesem altceva, e adevarat.
Dar oricum, daca s-a trezit banuiesc ca a strigat-o, pe maica-sa, nu? Sau poate ma insel eu si pur si simplu a decis sa escaladeze patutul fara avertizare.
Chiar si asa stand lucrurile, deductia logica ar fi ca a procedat asa deoarece probabil acel patut a fost folosit prea des ca mijloc de restrangere a libertatii, suficient de mult timp, incat "sa isi doreasca cu asa disperare sa scape"
E foarte posibil insa sa ma si insel, fapt pentru care, Naty, imi cer scuze anticipat.

Elara, fericita mamica
Albumul printesei mele

Mergi la inceput