Puiuti de Randunici 2008!! (306)
Raspunsuri - Pagina 12
mstela spune:
Repede,repede,desi am biroul plin de treburi:
Elara,dura ai fost in sensul ca ai devenit brusc judecator printre noi fara sa ai acest drept;nu ai niciun drept sa o invinuiesti pe Naty CU CEVA in relatia cu Iulia,doar prin felul ei de exprimare scris,care poate fi interpretabil dupa cum vrea fiecare.Eu am inteles perfect tot ce a spus Naty,poate si fiindca o cunosc personal,si nik din ce ai spus tu nu a reflectat realitatea.
Si inca o data,nu are nicio legatura critica cu sensibilitatea.Pur si simplu nu se cade ca SI AICI sa ajungem sa criticam, doar asa,ca sa ne dam destepte,ca destul e lumea reala atat de ciudata si de rautati.Nu mi s-a parut rautate la tine,dar lipsa de respect pentru o mama-doamna ce chiar nu merita asa vorbe sau in felul acela spuse,fiindca eu nu consider ca a gresit sau greseste cu nik in relatia cu Iulia.Inca o data,multe dintre noi suntem mame pentru prima data,nu avem de unde sa stim cum trebuie sa crestem bine un copil,poate mai gresim,dar ne documentam,ascultam,invatam...fiindca nu am invatat in facultate despre cresterea copilului...imi pare rau,dar tu nu ai venit in intampinarea mesajului Nataliei cu un sfat,ci si cu acuze de care chiar nu avea nevoie...
Nu mai intru in detalii despre noi,pentru ca nu vad rostul,poate doar daca ne vei anunta ca esti si pediatru, fetele cunosc comportamentul ambitios al Teodorei,au sarit cu sfaturi bune adesea si le multumesc,dar acum chiar nu ma justific cu nimic fiindca nu am de ce....cred ca am exagerat exprimandu-ma prin "o fortez", nu e o forta fizica,sa stii ca incerc si am tot incercat diferite metode,dar asta nu inseamna ca totul trebuie sa mearga bine,depinde de la copil la copil..O zi buna.
mami de TEA (1.04.08)
ursuleata spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nicol_conte
Eu, dar vin sambata dis de dimineata! ![]() Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an... |
unde??? noi mergem in costinesti, dar daca vrei ne putem intalni pe undeva

Vlad
Mami de ursulet
bebe
cami33 spune:

de la Bacau![]()
Ne-am intors luni seara de la mare si inca nu functionez in parametri normali
A fost suuuper concediul, cam lung pentru mine, ca nu-s fan litoral, dar copiii s-au distrat minunat
Olgutz
, ne-a placut taaare mult de voi si mi-a parut tare rau ca n-am putut repeta intalnirea, dar in ziua urmatoare au venit la mare cumnatii mei italieni si Gabi a stat cat a putut de mult cu frate-su (nu se mai vazusera de 2 ani...)
Pupici muuulti Sofiei, singurul copil care n-a cedat in fata zmeutului meu![]()
Geckolina, ai dreptate, ne pregatim de clasa a II-a, cautam manuale, uniforma, rechizite
Alex e super fericita ca a primit de la matusa din Italia un ghiozdan cu Stephanie, din Lazy Town
si abia asteapta sa inceapa scoala
Pe cuscra-mea si pe scumpicica le astept sambata 

Ralu-vecinica, sanatate multa lui Sabin
N-am pus inca poze, ca mi-e lene sa le incarc pe webshots![]()
M-a zapacit Alex ca-i este dor de Briana, poate ne-o imprumuti putin![]()
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
raluca2107 spune:
Inca nu stim de la ce face febra, asteptam analizele, un pic de rosu in gat dar nu cat sa justifice febra asa mare. Burtica e ok, scaune normale...mai suspectam o infectie urinara...vedem..deocamdata ne luptam cu antitermice.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
Kya spune:
Elara de unde ati luat jucaria aia cu decupaje de animale care canta cand le potrivesti pe tabla? Am vazut intr-un filmulet al Mariei, si as vrea si eu asa ceva.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Elara de unde ati luat jucaria aia cu decupaje de animale care canta cand le potrivesti pe tabla? Am vazut intr-un filmulet al Mariei, si as vrea si eu asa ceva. Raluca mamica de Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
Am vazut asa ceva la Quelle.
_
Kya spune:
Merci cami ma apuc sa caut.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:
Raluca,
daca iti amintesti si la Iulia si la Dudutz a fost tot asa, PUTIN rosu in gat dar 2 saptamani in cap de febra mare, rezistenta si chinuitoare (ma rog, au fost si cateva scaune diareice la amandoi, dar nu spectaculos). Bucatareasa de la cresa mi-a zis (ca si doctorita infectionista de la Babes) ca vara asta a fost plin de asa ceva in Bucuresti, a auzit de f multe cazuri. Asa ca iti doresc rabdare ca e tare, tare greu cand e puiul bolnav dar va trece 
Si...da, am sesizat si eu ca, in deschiderea facuta de mine, a fost un adevarat "sezon" al problemelor tatilor nostri si probleme deloc usoare 

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
cami33 spune:
kya, www.quelle.ro/ro/q4r/kinderweltspielwelt/spielsachen/spielenampbasteln/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9lZHM9JWMzJTlmJmZoX3ZpZXdfc2l6ZT05JiZmaF9zZWNvbmRpZD1yb183Njk4NyZmaF9saXN0ZXJfcG9zPTQmZmhfbG9jYXRpb249JTJmJTJmcXVlbGxlX3JvJTJmcm9fUk8lMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdicXVlbGxlX3JvX3JvXzE2NzIlN2QlMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdicXVlbGxlX3JvX3JvXzE2NzJfcm9fMTY5MiU3ZCUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JxdWVsbGVfcm9fcm9fMTY3Ml9yb18xNjkyX3JvXzE3MzglN2QmZmhfcmVmdmlldz1saXN0ZXI=/m-76987/index.html" target="_blank">asta cauti?
Edit: scuze pt latirea paginii![]()
_
gudinde spune:
Bine ai venit Anushka!

Sovi, recuperare rapida, mult laptic si acomodare usoara intre Sash si Anushka!