Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (93)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Fetelor si eu zic ca la 30 de saptamani au f multe sanse chiar si in Ro. Dupa cum am zis, nu stiu ce s-a intamplat in cazul ei si probabil nici nu voi afla prea curand.

Pirelia, mi-a zis si mie mama de cazul cu fetita aia. E incredibil!

E 3 AM si n-am somn... Am dormit pana acum vreo ora. O sa ma intorc in pat in curand.

Laura 30+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Neata fetele!
Acum sa-mi motivez si eu absenta de o saptamana,sotul meu a fost plecat si nu a vrut sa ma lase singurica si m-a dus la mama,nu am mai stat asa mult la mama de dinainte sa ma marit.A fost foarte bine ca m-a rasfatat ca pe un copil mic,am mancat tot ce mi-a dorit sufletelul,dar probabil ca asta nu prea mi-a facut bine,ca intr-o noapte am zis ca mor ce rau mi-a fost,de la stomac.Dar acum ma simt bine.
Imi pare rau de fetele care sunt triste,nici eu nu satu prea bine la capitolul asta,dar la mine sunt doar probleme financiare,asta e trecem noi si peste asta...
si ola toate fetele

: 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Laurairina, dupa cum spuneam va fi o petrecere restransa cu bufet suedez. Nu ma complic prea mult. Vreau sa asiste doar prietenii si familia, fara mare tam-tam. Oricum imediat vor urma botezul si cununia religioasa si atunci va fi cea mai mare nebunie.
Multumesc de sfaturi imi sunt utile. Asa scap de neplacerea lui „Pai nu v-am spus? Las' ca va spun acum."

Viitoare mamica in culmea fericirii 26+ (24+) Petra Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Da am vazut si eu stirea cu fetita aceea,s-a nascut parca la 450 g,si in 2 saptamani si-a dublat greutatea,e un adevarat miracol,sa DD sa traiasca si sa fie sanatoasa.
Am si uitat,astazi schimbam semnatura
Doamne ajuta pe mai departe la toate fetele,cand aud ce se mai intampla cu alte gravidute mi se face frica,dar trebuie sa fim optimiste,nu?

: 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

CAMY, dr mi-a spus doar ca este imbatranita, dar atata timp cat copilul este dezvoltat bine nu-i probl
SHTEPHY, copilul este dezvoltat in patamatri normali-1500 gr.
RAMONACOPOT, KRELIA ,DANKUTZA, MI S-A SPUS DECAT CA ESTE IMBATRANITA, dar niciun grad de maturare. acum 1 luna aveam grad II.
LAURAG,
imi pare tare rau pt prietena ta, cate lucruri triste se intampla in lume ..ma intreb de ce nu s-a putut face nimic pt bb-i.??????

si va multumesc pentru lamuriri.

lorelix 29+ TRIMESTRUL III sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Laura, m-a dat peste cap ce am citit despre prietena ta... mai ales ca inteleg ca a facut si ea fiv la dr.Kovacs si cred ca a avut grija de sarcina ei... mintea mea refuza sa priceapa cum de nu au putut fi salvati copilasii, la 30 saptamani ar fi trebuit sa aiba aproximativ 1300 g fiecare... nepotica mea s-a nascut prematur la 1400 gr si e mare acum, sanatoasa... In ce oras s-a intamplat nenorocita intamplare cu prietena ta?

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Laura G., la sept - oct naste azi o fata fertilizata tot la dr. Kovacs, a avut o grija teribila de sarcina si uite ca a ajuns la termen si azi e mamica. Ia exemplul ei, culca-te, nu-ti mai pierde noptile aiurea. Cu siguranta bebeii prietenei tale aveau ceva probleme. 26 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata ,burtici!
Andre ma alatur si eu...nu te las singura..
Lumi cum sa va uit?!

Am absentat motivat ,eu sunt in santier,tocmai am terminat de renovat baia ,dar urmeaza partea care imi revine mie efectiv ...curatenia...si nu ar fi o problema asta in mod normal,dar in situatia data e cam greu...

Am citit din urma si am vazut ca sunt si bune si rele...nici nu mai stiu ce am citit ;ati fost harnice..Ca o concluzie pot sa spun doar ca imi doresc ca"cele rele sa se spele ,cele bune sa se adune"

Poate azi reusesc sa fiu mai activa..asa printre unele ,altele....oricum sunt pe aici si va pe toate!

O zi buna tuturor!!

miany
30+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Pirelia - mult spor la organizari!
Cred ca nu e nevoie sa zic ca asteptam poze

monis 30
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

O cafeluta si un gand bun si de la mine pt voi toate!

Multe vesti in ultimile zile...si vorba lui Miany: cele bune sa se adune! Avem nevoie!

Stiu ca s-a tot discutat despre liste. Vreau sa pun lista mea si sa dati cu rosii apoi ca e prea stufoasa sau nu.
Asta ca sa mai iesim din pasele proaste si sa ne gandim cu optimism la ce urmeaza!

Lista cu bagaj pt spital
1. la spital te prezinti cu adeverinta de la locul de munca ca s-au platit asigurarile de sanantate in ultimele 12 luni si contul unde s-a facut asta
2. Un dosar cu toate analizele, ecografiile facute in timpul sarcinii
3. C.I/B.I, certif casatorie, copie+original.

a). pentru Mama
- camasi descheiate in fata + halat
- tampoane confectionate acasa din vata si tifon sau 2 pachete mari de vata + 2 suluri de fasa sterila;
- un pachet de absorbante serioase
- papuci
- prosoape 1 special pentru sani si 2 fata/corp
- chiloti vreo 10 perechi (unica folosinta sau bumbac)
- igienico sanitare : sapun, pasta+perie de dinti, perie, hartie igienica, servetele uscate si umede, deo antiperspirant, crema fata/corp, alcool pt dezinfectat colacul de WC
- medicamente : supozitoare glicerina, algocalmin fiole, oximed, crema pentru sani un tub garmastan
- apa, ceai, mancare aduse de sot (daca e cezariana e util si un pai) + tacamuri, canuta ...
b). Pentru BEBE
- 5 bodyuri cu pantalonasi
- 2 costumase cu totul pt pe deasupra, eventual
- 2 perechi sosete
- 2 caciulite
- baneocin pudra
- bepanten unguent si crema de galbenele pt fundulet
- sapun – sampon – sau 2 in 1
- ulei corp
- pampers duci cate 2,3 bucati de cate ori mergi la alaptat - deci cate bucati trebuiesc????
- servetele umede bebe
- prosop pt bebe
- manusi pt bebe – unghiera pt unghii
- paturica
- CERCELUSI
- Haine bebe scos din spital

Lista cu ce trebuie acasa pt bebelusa:
- patut
- saltea pat
- cearceaf pat – 2 buc
- aparatori patut – lenjerie de patut
- sac de dormit pt iarna
- costum cosmonaut de fas pt scos din maternitate si plimbarici
- carucior – de masurat lift si masina – atentie la kg
- scaun de masina
- sterilizator de biberoane si suzete

- pampersi
- servetele umede
- paturica happy antipipi de schimbat scutecul/sau vazut daca e la rola in farmacii
- crema antiiritatie scutec - Bpanten pt funduletzul bb
- crema de galbenele

- cadita de baie
- prosoape
- prosop cu gluga – 2 buc
- burete baie
- termometru baie
- sapun copii
- sampon copii
- crema de corp pt dupa baie

- ser viziologic
- seringa pt ser fiziologic
- seringa pt medicamente
- tampoane/comprese sterile (gen tifon) pentru stergerea ochisorilor sau a altor zone
- dischete demachiante
- batista bebelusului – pt mucisori
- unghiera sau forfecuta unghii
- perie par
- termometru
- baneocin pudra pt buric
- pt mamica supozitoare cu glicerina
- pt colici Infacol (comandat de pe net)
- pt febra: Panadol
- Baneocin pudra
- Btadine
- Vigantol/ Vit D3 pt prevenirea rahitismului

- pentru mama: tampoane, crema pentru calmarea/vindecarea sanilor - Garmastan, tampoane pentru sani de pus in sutien -F. bune si ieftine tampoanele pt san de la Bella
- peria de spalat biberoane si periuta pentru tetine
- biberoane – 6 bucati
- suzeta
- sterilizator de biberoane si suzete

In nasuc puneti ser fiziologic si nu va speriati daca fornaie un pic, nu e nici un pericol. Ca sa-i puneti ser in nas, il culcati pe partea dreapta (daca sunteti dreptace) si, cu mana dreapta, ii picurati in nas 1-2 picaturi.

27+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput