Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (93)
Raspunsuri - Pagina 15
monis5 spune:
LauraG - e socant ce ne spui tu acolo ![]()
![]()
![]()
la 30 de saptamani?!?!? si sa nu se poata face nimic...
Ai grija de tine, acum ca mai e putin, nu lasa stresul sa-ti manance atentia. 
Jay - si tie 
. Poate vii mai des pe la noi si poate te mai inveselesti.
monis
30
acum si cu poze
vias spune:
buna dimineata...acum am revenit de la analize...am reusit sa le fac si eu in sfarsit
de ieri nu am citit nimc..asa ca ma bag la recuperari
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
30+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
Mussica spune:
Neata tuturor!
Shtephy o sa mai caut prin site poate totusi gasesc ceva despre Giulesti.Multam
Laura este incredibil de dureros ce tocmai ne-ai povestit. multa tarie prietenei tale. cu siguranta va avea nevoie.
Astazi semnalam si noi o crestere!! URAAAAAAAAAa trecem la 26 de saptamani...moama..numa maine, nu-i poimaine si gata 
O intind la servici ca iar intarzii. fir-ar!
pup
26 saptamani
vias spune:
citit ![]()
Dana.n si la mine predomina albastrul..si eu sper sa fie baiat 100%..ca altfel 

Krelia m-am gandit mereu la tine, ma gandeam eu ca lucrurile nu-s chiar roz...din pacate, dar ma bucur sa vad ca te "mentii" cat de cat optimista. Iar eu sunt convinsa ca rares este un invingator! 
Katyimi pare rau ca nu te intelegi cu sotul...mai ales in aceasta perioada...eu nu inteleg barbatii care se cearta cu sotiile gravide...pur si simplu nu au voie...
LauraG si aici in Ro se face testul non stress..eu insarcina cu darius l-am facut in ultima luna pe fiecare saptamana...aici din cate stiu eu (vb de Brasov si de clinica particulara unde am fost) se facea acest test saptamanal in luna a 9a la toare gravidele...
Sa vad acum cum e ca merg la stat..
Si imi pare sincer rau pentru prietena ta, este foarte trist ![]()
Lorelix la placenta imbatranite, depinde de gradul care il are placenta..acum oricum la aceasta varsta a sarcinii trebuie sa fie gr II...
Dar nu l-ai intrebat? Ce presupune asta????? Stat la pat?? medicamente????
Asa nu-mi plac medicii astia care fac afirmatii si apoi tu pleci acasa cu o gramada de intrebari la care nu ai raspuns 

Lidia sunt convinsa ca va fi bine, macar acum stii acre este problema..chiar daca trebuie s atii un tratament, macar stii acuza si bien ca exista tratamente 
Ai s avezi ca va veni si bebelusul mult visat! 
Jay nu stiu care sunt problemele acre iti apasa asa tare pe umeri, dar sper sa gasesti rezolvarea si sa fie bine pana la urma. 
si acum ma duc sa pap ceva...ca mi-e foame ![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
30+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
Pirelia spune:
Va salut si eu. Am citit si din urma totul.
Ce sa spun? Cosmaruri nu am, au fost doua cazuri izolate pana in prezent, dar noptile reusesc sa dorm.
LauraG, regret situatia prin care a trecut prietena ta. Asta ma face sa ma gandesc tot mai mult ca evolutia sarcinii pana aproape de nastere nu este o garantie ca totul este ok ci ca totul depinde de foarte multi factori pe care, din pacate, nu-i putem controla.
O veste buna, saptamana viitoare eu si iubitul meu facem analizele si depunem dosarul pentru cununia civila. Deci mai am timp sa ma gandesc daca fac pasul asta. Doamne nu, mai sunt doua saptamani ..... ce ma fac? O sa fiu stresata la maxim. In fine ....
Krelia, cu toate asteptam vesti de la tine. Sper sa poti surmonta toate problemele care te apasa si sa te mai linistesti.
Cred ca pentru prima data am simtit senzatia de pofta. Azi-noapte vazusem o reclama la un suc si mi-am spus ca vreau si eu. L-am rugat pe iubit sa-mi aduca apa, m-a intrebat daca doar apa vreau si eu i-am spus ca din lipsa de suc ma multumesc cu apa. Deja se panicase, ma tot intreba daca vreau sa plece in miez de noapte sa-mi ia suc, daca vreau altceva, daca sigur nu-i o problema de imi iau azi sucul, etc... . Ba mi-a facut chiar si o ciocolata calda.
Si tot ieri am simtit senzatia de slabiciune psihica. La o mica discutie in contradictoriu cu iubitul incercam sa ma stapanesc sa nu-mi dea lacrimile. Nu suport chestia asta. Eu trebuie sa fiu stapana pe sentimentalismele meu, nu sa ma controleze ele. O sa fiu mai atenta data viitoare.
Iete ca m-am descarcat si io, iar voi nu aveti de ales decat sa sariti peste postarea mea.
Dau ceai, cafea, lapte, iaurt, mai bine spus tot ce vreti voi.
Si mai dau multi
ici tuturor burticoaselor.
Viitoare mamica in culmea fericirii 26+ (24+)
Petra Oana
Pirelia spune:
Lidia, am tot confectionat la pampoanele astea
de foarte mult timp si abia astept sa le folosesc cand ne vei da minunata veste ca o sa fii mamica. Atunci va fi timpul nostru sa te sustinem.
Viitoare mamica in culmea fericirii 27+ (25+)
Petra Oana
Andrecluj spune:
Buna dimineata, burtici si de la noi, vad ca trebuie sa reprezint eu Clujul azi. Miany, te pot face sa vii pe forum cu un vero caffe italiano? Laura, imi pare rau din suflet. Probabil bebelusii nu erau bine dezvoltati sau ceva pentru ca 30 de saptamani ei se pot salva, oricum, e cumplit de trist sa tragi 30 de saptamani si apoi sa ajungi sa-i pierzi. Ai tu dreptate cand spui de colul scurtat, desi in cazul prietenei tale nu cred ca a fost numai asta. Pirelia, multi ani frumosi impreuna iti doresc alaturi de viitorul sot!
26 +
Chiara Ada
Pirelia spune:
Ce spuneti de stirea de pe Antena 1 cu femeia care a nascut prematur?
I s-a spus ca a murit fetita, a fost externata si acum, dupa 3 saptamani, a fost sunata sa vina sa-si ia odata copilul din spital ca nu mai este in pericol si sa ca este sanatoasa acum. Si bineinteles ca medicii se scuza si spun ca nu stiu ce asistenta a anuntat pacienta ca i-a murit fetita.
Viitoare mamica in culmea fericirii 26+ (24+)
Petra Oana
laurairina13 spune:
Neata si de la mine!!
LauraG, imi pare sincer rau pt prietena ta, adica..ma pun in situatia ei, si eu am acusica 31 de saptamani si tot ma intreb, la varsta asta de sarcina chiar nu au putut fi salvati??????????Adica se nasc copii la 23-24 sapt..si tot mai au o sansa..Off , dar stiu, au o sansa dar nu la noi in tara!!

Mai e grele cu hormonii astia de gravida, vad ca pe toate ne incearca, ba certuri, ba lacrimi din senin..
Pirelia, acus acus esti si mataluta 'proaspata Duamna''
Eu cand a fost de analizele alea, ne-am dus si am dat 50 ron la dr si ne-a dat adev fara analizee
Pai ce , era sa mai fac un rand, cand ma duceam non stop la medic pt monitorizare sarcina?? Iar sotul, la fel, a fost la medicul lui de familie, si i=a completat imediat adeverinta..Vezi ca iti trebuie o taxa de timbru sa o lipeasca medicu pe adeverinta aia, sa intrebi eventual de care taxa..Si asteptam sa ne povestesti cum stati cu pregatirile, cum organizati pana la urma petrecerea, ca spuneai ca vrei sa te ocupi in intregime de ea!!![]()
Jay, mai treci mai des pe la noi!
Ma duc sa imi iau vitaminele
, keep in touch!![]()
Proaspata Doamna!

![]()
![]()
![]()
Laura,
30+
Mara Teodora
poze