King of Pop (12) - discutii generale
Raspunsuri - Pagina 3
danat spune:
In elanul meu de a ne apuca sa transcriem si cealalta carte, m-a palit deodata o sclipire...si ma intrebam ...oare citeste cineva cartile astea? Inafara de noi, astea de le transcriem?
Nu va fie cu suparare, dar eu nu am vazut cine stie ce comentarii la Moonwalk de la nimeni si chiar nu as vrea sa muncim degeaba... totusi fiecare are timpul liber cam limitat...
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
oana_n spune:
dana eu astept sa fie gata toate capitolele ca sa o pun cap la cap sa o fac pdf si sa o citesc pe toata asa, in liniste, sa o savurez. oare e gata si cap 6 si cred ca mi-a scapat mie, nu?
Eu stiu ca au citit de pe blog 2 amice care nu sunt inregistrate pe forum. Deci munca nu e in zadar. Trecem la transcris alta? Ca eu de luni incolo am timp....
lisa-marie spune:
Multumim pt efortul de a transcrie cartile fetelor.
Eu una citesc cartea Moonwalk de la motanik , insa din pacate nu prea am timpul necesar sa va ajut si eu la transcriere....ca sunt "at work" aproape toata ziua... Cu toate astea, nu ma pot abtine sa nu mai arunc cate o privire pe forum chiar si de acolo, cand prind momentul.
P.S. Nu va suparati pe noi alea care insistam mai mult pe la goldie pants......
lisa-marie spune:
Citat: |
[quote]citat din mesajul lui oana_n dana eu astept sa fie gata toate capitolele ca sa o pun cap la cap sa o fac pdf si sa o citesc pe toata asa, in liniste, sa o savurez. |
Asta vreau si eu sa fac la sfarsit, macar asa sa o am pana fac rost de original.......
mj_girl spune:
fetele, eu cred ca multe citesc/vad-descarca, vedeti lista membrilor si numarul celor care au cerut parola de la emailul comun...
da' dupa ce se vad, bine-mersi in posesia materialelor nici macar "multumesc"???/,
oricum pentru efortul vostru
la urmatoarea lucrarea va rog sa ma aveti si pe mine in vedere, promit sa fac treaba buna
He is a special part of me !
motanik spune:
Pe mine nu ma deranjeaza si cred ca sunt citite. Capitolul 6 nu e gata dar am trimis un pm la Moana sa imi dea de stire daca vrea sa il termin eu. Cand e gata, il urc si pe el, e ok daca nu sunt comentarii ca sa vina capitolele unul dupa altul.
Multumiri tuturor celor ce au contribuit la transcriere, nu a fost deloc usor. Eu am stat azi sa-l termin pe 2 si la un moment dat mi se invarteau cuvintele in cap de nici nu mai vedeam randul.
Asadar eu ma apuc de Dansand visul chiar daca transcriu singura, desi ar dura mai mult. sa ramana aici, si pt viitor, sigur vor fi citite.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
cory_box spune:
eu am citit cartile in engleza, ca numai asa le-am avut, din pacate.in caz ca am norocul sa gasesc vreo carte noua, tot in engleza o sa fie.imi pare rau, dar nu stiu cum as putea sa ajut.
Michael Jackson's music made me reach the sky
danat spune:
Motanik tocmai tu ???? Tocmai tu sa ma intelegi aiurea? Eu am pus o intrebare generala, nu ca nu as vrea sa ma apuc de transcris, ca doar eu am intrebat prima daca nu vreti sa transcriem si cartea a doua.
Ca atare, daca vad ca si prezinta interes, astept cu interes pozele paginilor, cand le poti face
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
oana_n spune:
motanik, pozeaza si trimite si la mine ceva din ea, ca de luni incolo o sa am timp berechet.
motanik spune:
Nuuu, Danutza nu am inteles gresit, stiu ce vrei sa spui dar ziceam ca si daca nu citesc fetele desi eu cred ca citesc si ele cand si cum apuca, vor citi altii mai tarziu, deci nu strica transcrierea, mai cu seama ca poate sunt persoane care abia acum il descopera pe M si ar fi pacat sa nu ii citeasca si frumusete de poezii sau gandurile sau amintirile.
Pup fata
O sa pozez si urc pe mailul comun pagini pe parti si ne anuntam apoi care ce transcriem, ok? Ca si la Moonwalk.
Multumiri tuturor, cred ca nici eu nu am zis indeajuns, cred ca faceti o treaba grozava cu tot forumul asta, cred ca Michael ar fi mandru de asa devotament.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson