King of Pop (12) - discutii generale

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Fetelor , eu reusesc sa intru din ce in ce mai rar pe forum si imi pare nespus de rau.

Aveti tot respectul meu pentru ce ati facut la acest subiect. Sunteti nemaipomenite si va invidiez pt ca aveti atat de mult timp liber si il petreceti aici, cu Michael...

Cami si Luca-Ionut (25.09.2006)

Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale. – Ashlay Smith

"When God was giving out talent, He gave all of it to Michael Jackson." Babyface

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa-marie

Pt fetele interesate de carti, cd-uri, dvd-uri, tricouri cu MJ, am gasit un link util in a va completa colectiile :

http://www.dol.ro/webapp/wcs/stores/servlet/AjaxCatalogSearchView?storeId=10001&catalogId=10051&langId=-15&pageSize=12&beginIndex=0&sType=SimpleSearch&resultCatEntryType=2&showResultsPage=true&pageView=detailed&searchTerm=michael+jackson

Lisa-marie, o mare rugaminte: ai putea te rog, sa muti linkul la categoria "Anunturi aparitii media, etc" vezi ca e mai spre finalul subforumului nostru... Merci frumos! (eu nu pot muta mesajul tau )

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Apropos de subiectul cu cartile scrise de MJ, are cineva Dancing the dream? Ca sa o transcriem...ce ziceti?

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui CamiSol

Fetelor , eu reusesc sa intru din ce in ce mai rar pe forum si imi pare nespus de rau.

Aveti tot respectul meu pentru ce ati facut la acest subiect. Sunteti nemaipomenite si va invidiez pt ca aveti atat de mult timp liber si il petreceti aici, cu Michael...

Cami si Luca-Ionut (25.09.2006)

Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale. – Ashlay Smith

"When God was giving out talent, He gave all of it to Michael Jackson." Babyface

Si eu intru din ce in ce mai rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:

Nu pot sa cred ca a venit si ziua asta, 3 septembrie.

Nu mai vreau sa . Stiu ca el este undeva bine, linistit si impacat. Sunt mandra de el, daca asta poate conta.
Ceremonia de azi ma face sa ma gandesc, ca nimeni si nimic nu poate sa imi ia toate sentimentele, tot respectul si dragostea pt. el.
Nimic nu poate schimba ce a facut el pt. atatia oameni pe care i-a ajutat, pt care a suferit, muzica lui, bunatatea, intelegerea, umanitatea, iubirea si multe altele.
Am prea putine cuvinte pt. a exprima tot ce imi trece prin minte acum. Un OM atat de mare, cu un talent si un suflet mult prea mari pt. a fi duse de o singura persoana. Si totusi el a putut atata timp si le-a daruit atata de frumos.

Pot doar sa ii ofer , si sa ii spun ca mie mi-a schimbat viata in multe moduri si pt. asta .

Rest in Peace

www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

Rest in Peace

Ill never let you part
For you're always in my heart.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Dana, am cartea Dansand visul si o sa ma apuc de poze la pagini ca sa incepem transcrierea. Ma gandeam dar nu am apucat sa spun, ca urma dupa Moonwalk.

Asadar cine se ofera pt transcriere? De maine avem de lucru.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:

Citat:
citat din mesajul lui motanik
Asadar cine se ofera pt transcriere? De maine avem de lucru.

Eu fac, eu...urma sa va intreb daca nu ne apucam si de aia... de luni am putin mai mult timp...

www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Intrebarea e: mai are cineva cartea in romana?
Sunt poeme si reflectii, o sa impart eu cumva pe pagini si le punem apoi in ordine dar daca mai are cineva e mai usor de impartit.
Deci dati de stire ca sa stiu de ce ma apuc de fotografiat maine.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput