King of Pop (12) - discutii generale
Raspunsuri - Pagina 18
selket spune:
Ia, ce m-am amuzat cu asta:
http://www.youtube.com/watch?v=hPA0z27uk
undeva pe la minutul 2 unde zice de 'finding a date' [:))] Ce tare ii asta cu "as long as she's not a jurnalist" [:))]
Si o depozitie pe care a fost nevoit sa o depuna in unul din cele 1500 de procese de ale lui. Aici fusese dat in judecata de unu cum ca ar fi furat piesa Dangerous de la el. E foarte simpatica inregistrarea (vedeti ca sunt mai mule parti).. Michael pare ca se distreze fiarte bine oricum si face ceva ce de putine ori i s-a cerut: explica cum compune muzica. Jurnalistii in interviurile lor nu stiau decat sa-l intrebe de cate ori si-o operat nasul sau alta tampenii din astea. A trebuit sa ajunga la tribunal ca sa fie intrebat ceea ce probabil i-ar fi placut cel mai mult sa vorbeasca despre, muzica si si ascultati cu cata placere povesteste, desi e sub acuzare. Imi place tare cum explica cum a compus Billie Jean, cum auzea el toate componentele pe rand: baza, vocalele, melodia (prima parte.. minutul 6).
Si cateva momente foarte amuzante:
- uita versurile la Dangerous si incepe sa rada "i forgot the rest of the lines" (partea a doua .. minutul 2)
- si cea mai tare, in partea a 5-a minutul 3.30 unde judecatorul il pune pe michael la punct
jugde: mr jackson just answer the question
m foarte sigur pe el: i am answering the question
jugde: you're not
m spasit (lol): i'm trying
judge: you're failing
m gaseste foare amuzanta toata faza (as me) si incepe sa rada. Mortal e.
http://www.youtube.com/watch?v=KW_rTHWUL3s
Oricum auzim aici cum compunea. Nu scria nimic pe hartie, ci pur si simplu inregistra pe caseta baza, vocalele, melodia si le dicta la restul ce trebuie sa faca fiecare.
Um, sper ca nu s-au mai pus pe aici si sa ma repet, n-am reusit sa citesc tot ce ati scris, mai.
melku spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selket Oricum auzim aici cum compunea. Nu scria nimic pe hartie, ci pur si simplu inregistra pe caseta baza, vocalele, melodia si le dicta la restul ce trebuie sa faca fiecare. |
Taraborelli zice ca nu stia notele muzicale si nici nu stia sa cante la pian.
posibil, dar de aici SI MAI MARE geniul lui muzical.
daar, tinand cont de cine a zis asta, posibil sa nu fie adevarat. adic nu a stiut de cand era copil, dar putea sa invete pe parcurs nu, ca avea resurse doar...
astrojunkie spune:
Inginerii lui de sunet confirma asta, am promis demult ca va dau linkul:
http://www.gearslutz.com/board/so-much-gear-so-little-time/403276-post-here-if-you-worked-michael-jacksons-dangerous-album.html
melku spune:
selket, extraordinare inregistrari!!! nu mai ascultasem pana acum.
multumim mult!
a mai dat explicatii in dif interviuri de cum isi compunea melodiile, dar nu asa elaborat. excelent.
bine, e si natura procesului sa explice ca-i melodia lui, totusi... excelent.
sunt abia la partea 2, ascult caseta cu dangerous si-l aud pe el pe fundal cum chicoteste si mai trage un "uuuu", mi-l inchipui dansandu-i picioarele pe sub masa sau si mai tare, facand miscarile lui in fata judecatorului...
oricum, era destins, sigur pe el. normal!
danat spune:
Astrojunkie foarte interesant, am citit o bucata si revin sa mai citesc
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson
selket spune:
Da, pe gearslutz si ingierii de sunet spun ca nu stia sa cante foarte bine la pian si ca nu stia denumirile lor ingineresti, dar niciodata nu l-au auzit sa cante o nota falsa sau ceva. Foarte bun link-ul ala.
A, si era un "crappy driver"
Tot funny: http://pic1.piczo.com/thriller2007/?g=25867811&vsrc=preview
La aia cu 'not that I recall' radeam de una singura prin casa. Desi am vazut depozitia respectiva din mexic, circula la un moment dat pe youtube si nu era deloc de ras. Arata rau de tot si nu se putea concentra deloc, nu-si amintea nimic, nu intelegea ce il intreaba, abia putea lega doua vorbe. La un moment dat il dureau dintii si aproape incepea sa planga.
danat spune:
Neata fetelor!
Am intrat numai sa va salut, sa aveti o zi frumoasa (la noi e un nor deeens si sta sa ploua, bleah ).
M-am enervat putin de la prima ora, cu postarea de la "Breaking news"...dar trece....
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson
mj_girl spune:
danuta, azi nu ai voie sa te enervezi, da? te rog, nu mai citi, macar azi
sa-ti traiasca puiutul, sa aiba parte de tot ce este mai bun in lumea asta, sa va bucurati in fiecare zi de acest miracol care este viata.
mama da raduc si vezi cum risipesti norii aia
Michael Jackson is a special part of me !
astrojunkie spune:
La muuulti aani Danuta!!!
Sa fii sanatoasa si fericita, si sa ai parte de toate bucuriile de pe lume!!
motanik spune:
Neatza de la Londra, gata vacanta noastra in Ro, de acum pe baricade de aici. Nu am terminat de despachetat si aranjat, dar am intrat sa spun neaparat la multi ani fericiti si sanatosi si plini de bucurii puiului Danutzei! Sa va traiasca!
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson