King of Pop (12) - discutii generale

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Oana, hai ca am uitat sa zic, intrasem cu gandul sa fac update la lista cu melodiile ca zic raman in urma rau apoi si trebuie sa caut ce au pus fetele si cand colo, surpriza, ai facut tu, sa traiesti si sa mai faci!

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui melku

asculta unu MJ la maxim aici pe langa blocul meu si io ma zgaiesc toata pe fereastra, sa-mi dau seama de unde vine sa-i fac un semn ca nu e singurul

Din iulie pana acum am auzit foarte mult Michael in jur... la blocurile vecine, din masini (dat la maxim), la radio...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

motanik mercic mult...am deja un tricou dar eu vroiam unu cu forma lui pe o culoare trasnita ...deci ma las...multumesc de sfat

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

datele despre filmul care va aparea pe 28 octombrie, inclusiv in Romania.

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/LifeStar/139453/VIDEO-This-Is-It-Filmul-despre-ultimele-luni-din-viata-lui-Michael-Jackson.html

POZE:

http://family.webshots.com/photo/2666410090103554724dparIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Bai pe mine ma doare mintea . Am citit acum Danielac, link-ul pus de tine.Eu nu inteleg ceva si poate ma lamuriti:
Nu inteleg de ce si-a batut cineva capul, in speta AEG sa filmeze repetitiile, nu nu oricum ci in High Definition, cu sunet de cea mai inalta calitate...citeam undeva ca s-a tras sunetul pe canale diferite....DE CE? Mie imi da cu virgula sincer, nu inteleg si pace, nu cred ca s-au mai filmat peretitile unui alt artist asa de mult si in hd.Au urmarit ceva de la bun inceput asta este clar

www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2

Mergi la inceput

Anka, de ce s-a filmat e simplu.
Michael (si in general, artistul) trebuie sa vada cum iese, sa isi spuna parerea, ce mai trebuie muncit, ce trebuie scos, ce trebuie adaugat. In timpul dansului el poate nu realizeaza ce face sau/si nu ii vede pe dansatori desfasurandu-se.

Mai ales unul perfectionist cum era el, vrea sa vada toate detaliile si nu are altfel cum decat inregistrand tot si apoi urmarind inregistrarile.

Dar de ce s-a inregistrat in HD, asta ma depaseste si pe mine. Poate pt ca era Michael...si nu accepta calitate proasta cand urmarea ceva. Poate pt ca asa se fac acum inregistrarile, numai in format high definition.
Habar nu am.
Nu avem pe nimeni printre noi sa lucreze epe la vreun studio ceva? sa ne spuna cum stau lucrurile?

Dar chiar si asa, cum am zis, vorbimd e Michael, care vroia perfectiune in tot ce facea deci e posibil sa fie altfel decat cei multi.

--------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

ati vazut cele 2 minute dn film????
dansa absolut senzational ca in vremurile bune, nu pot sa accept ca dupa ce dansezi si te implici asa tu mori a doua zi.... e incredibil...

POZE:

http://family.webshots.com/photo/2666410090103554724dparIK

Mergi la inceput

Da asta intr-adevar are sens, sa isi vada si dansatorii plus decoruri , mai stiu eu ce.Asti au filmat insa de la bun inceput adica din aprilie pana in iunie .Pfff ma doare iarasi capul.

poze si noi 2

Mergi la inceput

Concertul tribut de la Viena n-o sa mai aiba loc la Viena ci la Londra.
Si n-o sa mai fie anul asta ci vara viitoare.

--------------------

Mergi la inceput

uite aici Motanik http://www.thetribute2010.com/

poze si noi 2

Mergi la inceput