Am primit acasa un pliant de la Takko Fashion. Haine. Pt copii, dama si barbati. Super dragute si super preturi. Am inteles ca ar fi un magazin in Auchan si unul in Vitan-Vitanis Shopping Center.
Habar n-am de calitate, dar arata asa de bineee....Stie/ a cumparat cineva? Vreau si eu, va rog, detalii.
Uite aici. Unii au cumparat, altii ar fi vrut, dar n-au putut...![]()
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Multumesc, Michi68. Da' de calitate?? " da' halatu'? Cat e halatu""? Sa-nteleg ca trebuie sa ai noroc sa nimeresti in perioada ofertelor? Pe pliantul pe care-l am, scrie ca oferta e valabila pana la 06.09. Adica din 07.09 o cumpar dublu sau cum?
Lalilu, eu am mai multe haine de la Takko si sunt multumita de calitate, dar am observat ca de obicei au la oferta un numar foarte mic din fiecare produs expus in pliant
.
Am cumparat multe haine de la Takko pentru mine, pentru sot si pentru cea mica. Mie imi plac mult si mi se par bune calitativ. Cat despre preturi...i-am luat fetei din piata pantaloni la acelelas pret. Cele de copii sunt super dragute dar trebuie sa fii pe faza penru ca nu mai gasesti masurile.
Eu am cumparat de la ei si hainele sunt de proasta calitate - pline de ate si material ieftin. Nu merita.