Burtici fericite de septembrie-octombrie (186)
Raspunsuri - Pagina 20
alex25 spune:
Gata, eu predau armele ptr seara asta, va pup si noapte buna!

----------------------------------------------
Alexandra
35s + 6z cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR max 29 zile 

raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Gata, eu predau armele ptr seara asta, va pup si noapte buna! ![]() ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------- Alexandra 35s + 6z cu fluturasul Alessia (Ruxandra) Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase![]() AMR max 29 zile ![]() ![]() |
Noapte buna, Alex

Eu ma bag la facut capitol, ca vad ca Aida ne-a parasit...
33+
Alex
crissbebe spune:
Buna seara fetelor...am vazut ca alecsxa a nascut asa ca FELICITARI MAMI...sa te bucuri de printesa ta sa fie sanatoasa si mancacioasa...
eu azi nu am fost deloc cuminte ...am fost de m-am uitat de invitatiile de nunta si pe urma am fost la film....
trebuia sa mai evadez si eu cumva daca tot am simtit ca ma simt bine....
36 +cu bebe
Alexandru Aurelian
Roxxy80 spune:

HAI, CLAU!!!!!
HAI, RALU!!!!!
HAI, DIANA!!!!

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 38+
AMR 8 zile
Raluca_u spune:
Buna fetele
la noi dorm amandoi copii deja asa ca profit si mai scriu si eu cate ceva.
felicitari Alecsxa pentru printesa mica. sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti parte doar de bucurii de la ea.
Luhtien eu iti pot spune ce am avut eu in bagaj
2 camasi de noapte, un halatel subtire, 2 sutiene pt alaptat, chiloti unica folosinta, 2 prosoape, hartie igienica, cana, lingura, furculita, cutit. servetele, incarcator telefon, sapun, pasta dinti, periuta dinti, piaptan, tampoane confectionate de acasa + vata si fasa sterila pt cazul in care nu ajung cele deja facute.
pt bebe scutecele, servetele umede, bepanthen - ca de asta au vrut cei din maternitate, acum folosesc crema de galbenele simpla. cand am iesit mi-a adus ionut un body un costumas si o paturica subtire, in spital l-au tinut infasat in scutece de la ei.
sper sa iti fie de folos.
Lucia ma bucur ca esti ok si ca ai asa muschi la burtica
.
Raluk tu meriti bataita... cum nu stii pentru ce? pentru ca stai nemancata. 
Manga m-ai teminat cu caracteristicile zodiilor, mi le-am salvat si eu intr-un word pt o lecturare cand va fi timp. am citit corespondenta cu semnele de circulatie si am ras cu lacrimi cu ionut.
Selen nu e nevoie sa suga din ambii sani, eu si la adina am preferat sa manance din unul si bine. la urmatoarea masa celalalt san si tot asa. pe parcursul unei mese laptele nu e la fel. daca la inceput e mai apos ca sa tina de sete apoi devine din ce in ce mai gras ca sa ii tina de foame, asa ca din punctul meu de vedere mai bine las-o sa goleasca bine un san decat sa manance superficial din ambii sani. o muti la celalalt san doar cand vezi ca suge, suge si tot suge si mai vrea si sanul pare gol- in realitate niciodata nu e gol cat suge bebe, sanul tot produce chiar daca in cantitate mica si nu mai tasneste ca la inceput.
cred ca o sa va saturati de mine cu alaptatul, care pt mine este f important, un dar pt copilul meu. si spun asta nu dupa o experienta f usoara cu alaptatul venit ca de la sine. pt mine alaptatul adinei a fost un exercitiu de vointa pana la 1 luna dar am rezistat pe baricade in lupta asta, fara sa apelez la lapte praf de la primul tipat al ei. plangea ca mai vrea... o puneam iar la san si tot asa pana a venit si lapte suficient. apoi am inceput eu sa plang la alaptat de durere ca ma facuse varza cat a supt, rani care au trecut cand a implinit adina o luna. dar dupa luna aia a fost... de vis. acum lucrurile au mers mult mai bine deja suntem la faza de vis...
lucia pot sa-ti raspund eu la intrebarea despre epidurala? desi ziceau ca nasc in maxim o ora si jumate, doua, la mine a mai durat vreo 3 ore jumate. si mi-au montat-o la dilatatie 4.
si sa incheiem cu galeria pentru maine

Claucia 

Diana 

Ralu08 

Nasteri usoare si copii sanatosisi sa reveniti repejor la noi.
pupici si fug si eu la nani.
Raluca mamica fericita de
Stefan Alexandru (20.08.2009) si
Adina Andreea (12.11.2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.