Burtici fericite de septembrie-octombrie (186)
Raspunsuri - Pagina 19
Fragutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Raluca n-ai mai intrat de multa vreme. Cum esti? Cum e unguroaica? 33+ Alex |
Ralu
, sunt ok! Unguroaica nu da semne ca vrea sa ne cunoasca. Atat de mult am rugat-o sa stea cumintica cu mami sa se faca mare incat cred ca ii e teama:D.Sunt in stand by, ma va suna dr si atunci ma duc la spital.
In rest, sunt usor senila
Baby
39+
Natalia
claucia spune:
Moama ce frumusete de fata cu burtica am vazut eu in album! Abia acum am dibuit-o ce poze frumoase are!
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ralucapaun
Ralu , sunt ok! Unguroaica nu da semne ca vrea sa ne cunoasca. Atat de mult am rugat-o sa stea cumintica cu mami sa se faca mare incat cred ca ii e teama:D.Sunt in stand by, ma va suna dr si atunci ma duc la spital. In rest, sunt usor senila Baby 39+ Natalia |
Clau
37+ cu Elisa Ioana
si Alessia Maria
13 iulie 2007 varsta bb2
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claucia Alessia .... stie ca in drum de la servici acasa trec sa o iau si pe Isa |

Cea mai fericita
38 + cu 
AMR 10 zile pana la cea mai frumoasa intalnire
Fragutza spune:
Si la dilema cu numele, eu as vota pt Teodor. Cred ca pe asta l-as fi pus dc am fi avut baietel.
Si la Alex,imi place f mult Ebru. Mi se pare tare-tare frumos!
Baby
39+
Natalia
lutoniana spune:
Ralucapaun cate zile ai peste 39 ? ca fac un studiu sa vad daca ajunge cineva la 40 de saptamani ![]()
![]()
Cea mai fericita
38 + cu 
AMR 10 zile pana la cea mai frumoasa intalnire
alex25 spune:
Va multumesc tuturor ptr pareri, si continuati ca nu e pe bani!![]()

Citesc despre bagajul de spital si ma linistesc si eu ca le am pe toate din ce citesc pe la voi, dar nu e nimic pregatit!
----------------------------------------------
Alexandra
35s + 6z cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR max 29 zile 

Roxxy80 spune:
Clau, esti asa o draguta, dar nu prea cred ca ai cum sa vii pe 10 sa stai cu mine (stii tu de ce
).
Selen, pai sa stii ca ai fost norocoasa ca ai dormit 3 ore legat in prima noapte cu bebe acasa. Eu si sotul parca o luasem razna cand am venit cu Matei acasa. faceam cu randul sa vedem daca respira, daca schiteaza ceva si uite asa a trecut noaptea, iar a doua zi aratam ca niste fantome
.
Fetelor, nu va mai faceti atatea griji. Va spun ca instinctul de mama isi va spune cuvantul. O sa va descurcati minunat. Dupa primele 2 sapt deja o sa va simtiti experte in schimbat hainute, pampersi, in spalat bebeul, sters cu ser fiziologic, masaj. Chiar o sa incepeti sa dati sfaturi
. O s ava enerveze si mama si soacra pt ca voi deja veti sti cum ii place bebeului sa fie schimbat, spalat etc
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 38+
AMR 8 zile
alex25 spune:
Siiii, sa inceapa dezmatul:

hai DIANA, go baby go

hai RALU, go baby go

hai CLAUCIA, go baby go

Hai fetele, gasca e cu voi!!!
----------------------------------------------
Alexandra
35s + 6z cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR max 29 zile 

raluk16 spune:
Raluca multumesc 
Roxxy multumim mult de incurajari! 
Claucia imi place ca esti calma
. Tinem pumnii maine sa te ia prima sa scapi repede, sa-ti vezi printesa, sa poti umbla pana seara, sa ai colostru cat trebuie! Cred ca va fi minunata intalnirea cu printesa Isa! 
33+
Alex