Burtici fericite de septembrie-octombrie (186)
Raspunsuri - Pagina 15
aidaciolac spune:
pai Eric Tudor a ramas
Aida ... 37+
AMR max 13 zile 
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Roxxy80 spune:
Mie imi place la nebunie
.
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac pai Eric Tudor a ramas Aida ... 37+ AMR max 13 zile ![]() Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 38+ AMR 9 zile
selen80 spune:
buna dimineatza
am tras si eu un nanel
sa va mai pove despre noi...Ursulica a facut icter de ieri, asa ca zilele astea doarme f mult...problema e ca adoarme la san dupa 10-15 min si n-o mai trezesti nici cu tunu'...asa ca nu mai apuc s-o mai pun si la al doilea san...si parca nici nu vreau sa ma mulg ca sa nu stimulez mai rau lactatia...nu stiu ce sa fac.....mai ales ca sunt si perioade cand chiar daca a mancat si a adormit, se trezeste iar dupa o jumatate de ora si vrea iar....si atunci o pun la celalalt san....ori daca eu de ex in jumatatea aia de ora m-as mulge, nu ar prea mai ramane pt ea, nu?? sunt in dilema....cred ca nu ma mulg pana nu dau semne de furia laptelui...deocamdata chiar daca s-au intarit, nu pare nimic grav....sa-mi ziceti si voi ce credeti....
cu baitza....da, in spital i-au facut si ne-au zis si noua ca putem sa-i facem...ieri seara i-am facut, doar cu niste musetel, nu cu sapun si sampon....desi eram 4 persoane in jurul ei, am avut curaj si am spalat-o chiar eu
DAR...azi a venit pediatra s-o vada si ne-a zis ca mai bine sa nu-i facem, ca pare sa fie putin iritata la buricutz....si sa-i facem doar partiala pana ii cade buricul..
trimit si revin cu alt mesaj, cu inca o preblemutza....
de Ebru Fatima PRIMA POZA!
nunta
raluk16 spune:
Aaaa, Aida, am uitat sa-ti zic, intr-o familie mixta din SM pe care o cunosc au pus la baietel Marc ![]()
33+
Alex
selen80 spune:
dar intre timp:
FELICITARI ALECSXA, BINE AI VENIT MARA IRINA, SA FII SANATOASA, PAPACIOASA, SA CRESTI MARE SI FRUMOASA 

si nsite 

pt
CLAUCIA, RALU SI DIANA
nunta
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac pai Eric Tudor a ramas Aida ... 37+ AMR max 13 zile ![]() Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
E super!!!

Stiu ca Eric ziceam noi ca e in ambele limbi super de tot!
33+
Alex
lutoniana spune:
Mai Selenico dar acum a facut icter ? eu credeam ca e o chestie la nastere si nu ca poate aparea si la cateva zile...Offf se pare ca de fapt nu stiu nimic.
Astept si eu fetele sa vad ce te sfatuiesc 
Cea mai fericita
38 + cu 
AMR 10 zile pana la cea mai frumoasa intalnire
lutoniana spune:
Aiduco eu cand mai primesc cate ceva stelute ? care e urmatorul nivel pe care trebuie sa-l depasesc ca sa ma desavarsesc si mai mult ?
La 3000 de mesaje capat ceva ? ![]()
![]()
Cea mai fericita
38 + cu 
AMR 10 zile pana la cea mai frumoasa intalnire
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui selen80 buna dimineatza sa va mai pove despre noi...Ursulica a facut icter de ieri, asa ca zilele astea doarme f mult...problema e ca adoarme la san dupa 10-15 min si n-o mai trezesti nici cu tunu'...asa ca nu mai apuc s-o mai pun si la al doilea san...si parca nici nu vreau sa ma mulg ca sa nu stimulez mai rau lactatia...nu stiu ce sa fac.....mai ales ca sunt si perioade cand chiar daca a mancat si a adormit, se trezeste iar dupa o jumatate de ora si vrea iar....si atunci o pun la celalalt san....ori daca eu de ex in jumatatea aia de ora m-as mulge, nu ar prea mai ramane pt ea, nu?? sunt in dilema....cred ca nu ma mulg pana nu dau semne de furia laptelui...deocamdata chiar daca s-au intarit, nu pare nimic grav....sa-mi ziceti si voi ce credeti.... cu baitza....da, in spital i-au facut si ne-au zis si noua ca putem sa-i facem...ieri seara i-am facut, doar cu niste musetel, nu cu sapun si sampon....desi eram 4 persoane in jurul ei, am avut curaj si am spalat-o chiar eu DAR...azi a venit pediatra s-o vada si ne-a zis ca mai bine sa nu-i facem, ca pare sa fie putin iritata la buricutz....si sa-i facem doar partiala pana ii cade buricul..trimit si revin cu alt mesaj, cu inca o preblemutza.... de Ebru Fatima PRIMA POZA!nunta |
Selen ce-mi place cum esti tu de cunoscatoare si de sigura pe tine

Si ai ridicat o problema interesanta... uite cate cazuri pot fi si la alaptare... Te pup cu drag
si sper sa fie totul bine! De fapt sunt sigura ca va fi bine din cauza ca esti asa calma cum ai fost si in timpul sarcinii 
33+
Alex
selen80 spune:
multumim inca o data de aprecieri la adresa Ursulicai
scuzati dezordinea in idei
, dar....ma grabesc sa scriu cat mai apuc....
Iulika si mie imi place de mor de Bruculica
, dar asteptam o invitatie in Suedia, sa se cunoasca ei mai bine ![]()
Raluk sa stii ca am fost optimista si mi s-a parut ca a trecut destul de usor...cel mai greu a fost in primele ore de travaliu, pana la epidurala....apoi, dupa ce am nascut si am vazut-o, am uitat tot
o sa scriu si povestea nasterii cand am mai mult ragaz...
si stai linistita ca si tu vei arata perfect in poze, ca doar vei fi o mamica radioasa si asta va fi cel mai important 
nunta