Burtici fericite de septembrie-octombrie (186)
Raspunsuri - Pagina 14
Roxxy80 spune:
Si sa continuam:

HAI, DIANA!!!!! HAI, RALU!!!!!! SA FITI CURAJOASE, BURTICILOR!!!!
MAINE VA FI CEA MAI FRUMOASA ZI DIN VIATA VOASTRA!!!!!

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 38+
AMR 9 zile
alex25 spune:
Raluk, mie imi place Alexandru Daniel.
Sa stii ca voi urma si eu cat de curand cu un sondaj din asta, ca sunt in ceata rau cu numele turcesc si cu cele 1/2 nume alese de mine.![]()
----------------------------------------------
Alexandra
35s + 6z cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR max 29 zile 

MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Raluca n-ai mai intrat de multa vreme. Cum esti? Cum e unguroaica? Alex ![]() ![]() sa nu te prind suparata! Mai, apropo de nume... cand aveti putin timp sa ma ajutati si pe mine cu al doilea prenume? . Adica daca nu-mi convin raspunsurile, voi stii sigur ca-mi place altfel .Deci pe langa Alexandru, eu ma gandeam la Daniel, ca eu sunt Dana, ca e international, ca e nume religios si de sfant. Apoi imi mai place Bogdan, asta are semnificatie ca si Teodor, "dar de la Dumnezeu". Apoi lumea din jurul meu ma bate la cap sa-i pun Teodor, ca asa il cheama pe tati si pe bunicul din partea lui tati, si ca ce mandru ar fi tati ca daca nu-i duce numele de familie mai departe Cel mai mult ma intereseaza sa sune bine, sa nu fie nume invechite... sotul inclina mai mult inspre Teodor, ca tare bine se intelege cu tati, si i-ar flutura-o toata ziua ca el m-a lamurit Numele meu de familie e D.o.n c i u. L-am scris asa ca sa nu dea la cautare google, chiar is curioasa ![]() Si acuma ma intreb de fapt cu care suna mai bine: a)Alexandru Daniel b)Alexandru Teodor sau celelalte?... Stiu ca e dupa preferinte personale, ale oamenilor pe care ii cunoastem cu numele astea, dar si muzicalitatea numelui scris impreuna cred ca ma intereseaza si nu stiu care suna mai bine... Ma credeti nebuna? ![]() 33+ Alex |
mi-au luat vorba din gura...si eu daniel voiam sa-ti propun. imi si place mie numele asta si se si potriveste alturi de alexandru.
MangaGirl :-)
36+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 4 SAPTAMANI

AMR 2 ZILE JUMATATE DE MUNCA!!!
lutoniana spune:
Ralu Tudor nu-ti place mai mult decat Teodor ?
Teodor mie personal imi inspira ceva super sobru, eventual un popa....nu un copilas care face caca la olita ![]()
![]()
Cea mai fericita
38 + cu 
AMR 10 zile pana la cea mai frumoasa intalnire
lutoniana spune:
Mangulico schimba AMR-ul cu munca...ca mai e putin 

Cea mai fericita
38 + cu 
lutoniana spune:
Alex mie imi place foarte mult Ruxandra dar cred ca ti-am mai spus 

Cea mai fericita
38 + cu 
aidaciolac spune:
MangaGirl merci pt zodiacuri 

raluk zau ca nu stiu la nume , chiar si noi am gasit foarte greu ...
Aida ... 37+
AMR max 13 zile 
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
raluk16 spune:
Alex multumesc
abia astept sa vedem si la tine!
Maria multumesc
. Si mie mi se pare ca suna mai bine, mai ales ca Teodor sunt care-l pronunta cu accent pe prima silaba, si sunt care pe a doua... 
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Ralu Teodor mie personal imi inspira ceva super sobru, eventual un popa....nu un copilas care face caca la olita |
ai fost super 
33+
Alex
lutoniana spune:

Nateri usoare fetelor !!!!!
Suntem alaturi de dragele noastre Claucia, Diana si Ralu08

Cea mai fericita
38 + cu 
raluk16 spune:
Ca sa nu va mai zic ca am sperat sa "simt" cum vrea bebe sa-l cheme...
, ca daca Alex era hotarat de cativa ani, am sperat ca astalalt nume sa mi-l "sopteasca"
Aida la care v-ati hotarat pana la urma? Ca stiu ca daca iti ziceam noi cate un nume, ziceai ca aveti multe in familie, sau ca ti l-a spus si Laci si nu-ti place tie...
33+
Alex