Copii nostri speciali...*(7)*
Raspunsuri - Pagina 12
wnimra spune:
hello
buuuuna coffe, caldaaa ...tre' sa o beau cu mare simt de raspundere ca sa imi tihneasca , azi incepem kineto...chiar azi cand vroiam sa dooorm sub paturica, ca azi noapte eram cocotata peste paturica si m-am uitat la o porcarie de film pana la 2 si ceva.
Vad ca vremea isi revine putin , poate am noroc sa spal tot si sa se usuce ,fac si eu curatenie generala si atunci ploua.
chec cu aroma de lamaie si suc pt toata lumea ...va pooop si o zi buna
merg sa
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
wnimra spune:
cand sa dau drumul la masina ma suna Miha(agentul 007)...si m-a amunta ca azi este sf marie mica,...mu ha ha ...eu traiam cu impresia ca suntem in 7 sept
fetelor poop si sedere placuta
La multi ani!!! pt cei care poarta sf nume
poze Alex
mdanicoleta spune:
buna fetele
cum sunteti?
aseara am venit si noi de la constanta si acolo fara net...e rau. azi toata ziua calc ocupat si cand sa intru si eu...am net de la orange care merge prost, prost
am inceput si noi terapia, mai tarziu cu o zi dar bine si asa.
va pupam
andru_mami spune:
neata!
proaspata si calda,aromata special ptr voi!
ce fac fetele?
sper ca sunteti bine,da ?si copiii la fel
noi pana acum suntem bine,andrei papa mult,no problem,rostogol prin tot patul si chiuit toata ziua.
poop pe toate si mai vb .
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
babette spune:
'neatza,
Mc pt cafea! E fierbinte, asa cum o vreau eu.
Toata lumea la petrecere!
Azi face olimpicul meu 16 ani! L-am pupat la 12,30 si am fost a......
60-a. A primit mesaje si pupicuri pe mess...... probabil incepand cu 08.09.2009 cand a mai primit o serie si pt ziua numelui.
Sa ne fie sanatosi toti copiii, si noi alaturi de ei.
andru_mami spune:
babette-LA MULTI ANI,MULTA SANATATE SA II DEA D-ZEU,MULTE MEDALII,SA FIE MANDRU DE VOI CA ARE ASEMENEA PARINTI SI VOI SA FITI MANDRI DE EL,PENTRU MERITELE LUI
sa iti traiasca si sa va bucurati de el in orice clipa si sa dea DD sa va aduca numai imliniri si reusite.
asteptam o felie de tort,un suculet,orice e binevenit
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
diuna spune:
Sa inteleg ca e ziua juniorului, @babette? Sa fie sanatos si sa dea clasa lumii intregi! Cat despre tort si suc, nu-ti fa griji: facem jumi-juma, e si ziua lui Tudor al meu!HAVE FUN!!!
wnimra spune:
la multi ani! iti doresc multa sanatate , dragoste si intelepciune....sa ajungi un om important
babette sa iti traiasca , sa va bucurati de el , v-a dorim toata fericirea din lume
andru ,coffe buuuna mi-a placut
o minunata pt toata lumea
poze Alex
kariguld spune:
LA MULTI ANI!!! pentru olimpicul tau Babette! sanatate multa, multe si frumoase realizari!
fetelor, va salut si va doresc o zi cat mai buna. musai sa fug, am o gramada de rezolvat azi!
Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
babette spune:
Andru,
Felia de tort am pus-o mai sus, deasupra ta, dar sucul intr-adevar l-am uitat.
Ce sa-i faci? Poate varsta!
Dau acum.
Pt toata lumea!
Da Diuna, e ziua juniorului.
Acum 16 ani la ora aceasta abia am reusit sa ma trezesc! Dar si cand m-am trezit! A fost o surpriza ff placuta sa aud ca am un copil "extrem de sanatos". M-am mirat ca mi se spune asa ceva pt ca nu mi-am inchipuit ca puteau sa-si dea seama atat de devreme medicii. Cand i-am intrebat de unde stiu ei, pt ca era ff mic (2,6 kg) mi-au spus: "O sa vedeti mai tarziu!" Si asa a si fost, si asa este!
LA MULTI ANI PT TUDOR! SANATATE, NOROC, ZILE SENINE SI FERICITE!
Multumim de urari.
O zi buna mai departe, cu caldura in inimi (ca afara se cam lasa asteptata) si spor in toate.