Copii nostri speciali...*(7)*
Raspunsuri - Pagina 11
wnimra spune:
hello!
buuuna cafeluta...dodo , de la 11 si pana acum am tot sorbit la ea, o beau cu pauze de treaba si de alex ca sa aiba gust bun
Alex tot racit este dar o varianta buna...m-a anuntat terapeuta ca mai sunt copii raciti ca el si din nefericire 2 sau 3 internati ca au dezvoltat si altceva in afara de rosu in gat, spit este plin, asta e , sezon nou , racoros si toti virusii sunt la ei acasa.De maine pana sambata aveam terapie...sper sa nu il intoarca dar nici in casa nu il mai pot tine.
adriana drum bun
fetelor va poop pe toate si fug la treaba si sa iau un paracetamol , ca fimiu fff milostiv din fire mi-a dat si mie si lui mihai care este si mai rau ..avem un copil bun si darnic
revin mai tarziu
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
crismac spune:
Buna fetele !
Abia acum reusesc sa va scriu ... Am inceput serviciul , apoi am facut niste snitele din piept de pui , l-am pregatit pe sot de serviciu si acum ma odihnesc si eu putin .
Babette multumesc pt. sfat . Caca face o data cel mult de 2 ori pe zi ( mai ales ca este si cam constipat ) cu pipi este problema . Mai am o problema : de vreo 2-3 saptamani se tot plange ca il doare capul . Are hidrocefalie interna congenitala neoperata - nu a fost nevoie . Oare sa fie vreo problema ??? Alte modificari de comportament nu are . Am facut CT acum o luna si totul era bine . Cand il aud "mami ma doare capul " parca se prabuseste cerul pe mine .
Spuneti-mi si mie ce puneti la congelator pt iarna ???
Adriana - drum bun chiar daca este cam tarziu .
toate mamicile
www.gradinacris.blogspot.com
babette spune:
Crismac,
Durerea de cap poate fi si din alte cauze. Pentru linistea ta urmareste si:
-daca vomita din senin
-uita lucruri simple
-nu mai retine ceva ce-i spui (mai mult ca de obicei)
-i se intampla sa vrea sa faca ceva si nu mai stie ce
Mai semnificativ este fundul de ochi. Oculistul iti poate spune daca exista presiune intraoculara. Daca da, atunci mergi mai departe cu investigatiile pt hidrocefalie, daca nu, atunci altul este motivul pt durerea de cap.
Dar daca ai facut CT acum o luna, si era bun, atunci nu prea cred sa se fi intamplat ceva intr-un timp asa scurt.
Un fund de ochi se face usor, daca poti, fa-l si esti linistita.
Pt iarna eu pun multe pt ca asa m-am invatat de cand opreau circulatia iarna.
Acum pun in continuare pt ca e ff comod sa ai totul pregatit. Daca iarna e grea prinde ff bine. La orice ora, si orice musafir ai avea, esti linistit ca poti sa te descurci rapid.
Deci:
telina, morcov, patrunjel (radacina si verde), marar, leustean, mazare, fasole verde, vinete, dovlecei (rasi pt zacusca, rondele pt pane si cuburi pt mancare) ardei (taiati pt mancare, grasi pt umplut, copti), fructe pt compot si prajituri, rosii pt mancare, branza (de vaci si telemea originale, nu din comert) carne (gasca, pui, vitel si porc toate de la origini), blaturi pt pizza, paine, si o mai fi ceva, dar in mare , cam asta pun.
Dar am lada frigorifica si frigider cu congelator (maaare) si un congelator clasic.
Cum eu plec de acasa la tratament cu Vlad destul de des, prinde ff bine sotului meu. E simplu sa pui in oala, toate sunt pregatite doar sa le rastorni in oale sau tigaie. Painea e excelenta daca o pui in microunde, branza se dezgheata singura, lent.
Eu pun si mancare gata facuta, cu tot cu cratita. Prinde bine cand vii de departe si esti obosit. Pana descarci masina, speli copiii, faci un dus si tu, se desgheata fie la cuptor, fie la microunde, fie singure daca e cantitate mica in mai multe pachete.
Spor la treaba!
Dodo-pui spune:
Adriana multumim sunt suuper,si sunt cateva care-i vin acum in perioada ce va urma
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
crismac spune:
Merci pt. raspuns Babette . Din fericire celelalte semne nu sunt . A vomitat acum o saptamana dar il durea burtica si dupa aceea am aflat ca i s-a aplecat de la sandwishurile facute la aparat . Nu mai vrea sa le vada !
Mai am si alta temere cu durerea de cap . La RMN i-au pus diagnosticul malformatie Arnold Chiari II si au mai scris ca sunt semne de suferinta medulara . Aceasta malformatie inseamna ca la el creierul mic este situat mai jos decat este normal . Pana acum nu s-a plans ca l-ar durea ceafa dar ieri mi-a spus ca il doare ! Cred ca fiecare stiti cum este sa stai cu sufletul la gura si sa urmaresti fiecare miscare ( babette cred ca tu esti la fel cu Vladut ) si sa te gandesti oare ce inseamna ???
Poate va cam sacai cu temerile mele dar uneori simt nevoia sa spun cuiva . Sotului nu prea ii spun ca el este mai sensibil . Stiti cum sunt barbatii ! A fost foarte afectat de aceste diagnostice .
Noapte buna !
www.gradinacris.blogspot.com
wnimra spune:
hello
am facut chec pt omul racit , fripturica si piure buuun pt toti , vase chestii trestii si am obosit.
Crismac oricand ai ceva pe suflet spune ca poate e cineva care sa te ajute sau macar sa te incurajeze...din experienta iti zic ca nu ii mai spun sotului decat cand este necesar, se consuma mai mult ca el nu are la cine spune mai departe, eu ma descarc si el pachete pachete.
Un EEG pt baietel , ca sa se vada ce activitate bantuie pe acolo, zic si eu , nu este ok sa il doara capul des.
Il poop
dragele mele o tai la ultimul spalat de vase si sa iau un paracetamol iar ca deja sunt ametita.
Pup pe toate si
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
andru_mami spune:
noapte buna dragutelor ,vb maine ca azi deja sunt praf de obosita.
ptr toata lumea
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
babette spune:
Crismac,
De aceea vorbim si noi aici, una stie ceva, alta stie altceva, uneori e bun un sfat macar ca orientare, dar intotdeauna poti gasi un cuvant de alinare sau incurajare. Nu te sfii sa spui si nu te rusina. Nu-ti cere scuze, nu deranjezi pe nimeni. Aici ne simtim bine si ne spunem oful fiecare. Ai venit printre noi, fi binevenita si simte-te bine alaturi de noi.
si pe tine si pe pui.
andru_mami spune:
neata!
calda si gustoasa,tocmai buna ptr vremea asta,nu?
ce fac fetele,cum va e cheful?
pe tp asta nu prea am ce face asa,mai mult prin casa si cum casa se rezuma la sufragerie si dormitor,mai mereu e curat,asa ca azi poate stasu mai mult pe aici cu voi,desigur cele care sunt pe acasa si mai au si tp liber,nu?
pupici ptr voi toate si copilasi
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN