Sunt intr-o incurcatura legislativa in care ma afund tot mai tare. Poate ma puteti ajuta din experienta voastra.
Sunt angajata cu contract individual de munca si PFA la aceeasi firma. Urmeaza sa intru in prenatal si nu stiu cum pot face sa beneficiez de indemnizatie pentru ambele contracte (individual de munca si PFA) sau ce as putea face sa nu raman cu o indemnizatie aferenta salariului minim pe economie daca venitul meu total e mult mai mare.
La CASS am intrebat si mi-au spus ca trebuie sa optez intre cele 2, insa e ilogic pentru ca daca as fi in prenatal pe PFA, cum as putea sa ma pontez pentru statul de plata?!
Ati mai intalnit astfel de cazuri? Stiti care e varianta optima, pentru ca legea spune intr-un fel iar institutiile o aplica care cum considera.
Multumesc!
Mamica de Tudor 22+
Beneficiezi de cumulul celor doua venituri pt determinarea bazei de calcul.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
interesant... Adela
, daca primesti bani din ambele parti pt prenatal (si de la angajator si de la casa de sanatate) sa ne anunti si pe noi!
merci
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
27+