Contractii nedureroase(5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hudak_ali spune:

buna contractoaselor....
eu azi am fost la cumparaturi in oras...vreo ora,am umblat cat de cat....dupa o ora,a inceput burta sa se intareasca la fiecare pas....
acum stau in pat...mie mi-a prgramat cezariana pe 31 decembrie...sper sa rezist pana atunci,dar mi se pare asa de mult inca 26 zile de asteptare(acum am 35w1day)....
micos,ma bucur ca bebelul tau a luat in greutate...
pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Bai dar ti-ai gasit si tu o zi sa nasti ....hai sa fie cu noroc si doamne ajuta sa ajungi pana acolo
Micos o sa fie bine
Cami hai ca mai ai putin si de Craciun il ai pe bb acasa

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micos spune:

ali - super zi a ales doctorul pt. o nastere.Incearca sa stai cat mai linistita si totul o sa fie bine, o sa vezi ce repede vor trece zilele.

Cami ma ai un pic si ajungi la final.Frumoasa zi 14 dec- sotul meu este nascut pe 14 dec.

Azi am fost iar la doctor.Dumneze ne-a ajutat si monitorizarea si masuratorile au iesit excelente. Acum doctorii au intrat in ceata si in panica - nu isi explica cum se pot modifica asa radical niste masuratori.Practic fluxul sanguin la nivelul creierului bebelusului si la nivelul trompelor este normal, nu arata ca la un pacient hipertensiv( este exact opusul masuratorilor de vineri).Doctorita mea si cea care imi face testele Dopler vroiau sa ma interneze de azi ca sa il bage pe bebe la 3 monitorizari pe zi.Norocul meu ca profesorul Vladareanu a zis ca o sa-mi fie mai bine acasa.Asa ca acum sunt acasa cu un tratament mult diminuat si astept cu nerabdare ziua de miercuri( urmatorul control.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

Micos felicitari! ma bucur tare pentru voi, ca sunteti bine. va si tinem pumnii pentru miercuri sa vi cu vesti bune.

anca multumim pentru incurajari .

37+

Mergi la inceput

anca,nu eu am ales data,ci dr,deoarece atunci o sa am 39 sapt...
micos ma bucur ca bebelul tau e ok,sa fiti bine,sanatosi amandoi...
eu am avut o noapte groaznica,m-a durut un dinte de imi venea sa ma dau cu capul de pereti...parca bebelul meu a stiut ca nu ma simt bine ca a stat sarcacutul de el mai cuminte...nu ma mai lasa sa stau pe o parte,imi baga piciorul pana in spate,el fiind in pozitie pelviana...daca ma intorc pe dreapta,isi incoarda spatele...vreau sa va intreb ceva...mai simt cate o intepatura in vagin..asta ce mai e?
pupici la toate si numai bine...
35w4d...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cami stiu ca aveti nevoie de incurajari ca si eu am fost la fel
Hudak se pregateste organismul de nastere ,dar asta nu inseamna ca nasti acum

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

Micos ce ai facut azi la control? Sper ca sunteti bine. Asteptam vesti bune.

Anca am vazut pozici cu printesa ta. E o minunatie cu ochi albastrii. Felicitari mamicii implinite. Va pe amandoua frumoaselor.

38+

AMR 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Buna, fetelor!Ma alatur si eu voua ,cu parere de rau , din cauza nenorocitelor de contractii. Le am de la 18 saptamani, dar intre timp cele nedureroase s-au intetit si au aparut si cele dureroase. Asa ca de 3 saptamani stau la pat, incerc sa ma hidratez cum trebuie si fac tratament. Si mai am si trombofilie ca sa nu am doar o problema.

Intrebare tehnica: cum fac sa-mi bag si eu la semnatura cate saptamani de sarcina am si emoticon care sa indice sexul copilului?Ca vad ca nu ma descurc...

Mergi la inceput

buna dimineata contractoaselor...noi azi am facut 36 saptamani...cu ajutorul lui d-zeu mergem inainte...
delia am vazut ca tu mai ai doar cativa metri si ajungi la final,deci se poate...va tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Cu mine vorbesti? Nuuuuuuuu mai am muuult inainte, sunt in 23 de saptamani si sunt moarte de frica!

Mergi la inceput