Contractii nedureroase(5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hudak_ali spune:

neata..delia nu era vb de tine,am vazut ca tu mai ai de parcurs destula strada...
eu aseara am fost din nou la control...bebe 2800 kg,col 2.86,e posibil sa nasc a zis dr din moment in altul,daca nu nasc pana pe 21 decembrie,atunci imi face cezariana...
imi venea sa plang aseara cand mi-a zis,mai ales ca era preocupat ca pleaca sambata si duminica din oras si mi-a dat nr de telefon a unui coleg de-al sau si a zis sa il sun daca se intampla ceva...deci chiar e posibil sa nasc...(sa nasc vb vine,copilul e tot pelvian,cordonul in jurul gatului..cezariana clar)...
macar sunt bucuroasa ca bebe are 2800 kg...
doamne ajuta sa fie tot bine
36w1day...
pupici la toate contractoasele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

buna fetelor,

eu am inceput acest topic (in 2007) si cu emotii scriu din nou...

vreau sa multumesc ancai (ancadragoman) ca a facut ceea ce eu nu am fost in stare sa fac, si anume sa continui sa ma ocup de el!

din pacate nu am reusit sa va citesc, insa am intrat sa ii raspund ancai la o intrebare. vroia sa stie daca e obligatoriu sa ai o a doua sarcina tot cu contractii, dupa ce prima asa a fost. raspunsul e NU! ce am facut diferit? am luat cate 2 magne b6 pe zi. poate va ajuta si pe voi

stati cuminti, luati-va antispasticele si rabdare!

iar anca, tie multi

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hudak_ali spune:

aylin
eu iau cate 3 magne b6/zi de la inceputul sarcinii...si nu m-a ajutat cu nimic...poate fiecare sarcina e diferita...nu cred ca e obligatoriu sa ai contractii si la a doua sarcina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Petra mai ai asa de putin si nasti ...cum te simti?
Ma bucur ca nu a fost la fel ca la Alma si multam pentru incurajare.Deocamdata nu am ramas ,o sa merg la niste analize dupa sarbatori ca deja a trecut un an de incercari.
Alma e la fel de cuminte?
Curaj fetelor ca o sa fie bine si scrieti aici ca eu vin cu incurajari

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Inca o saptamana care a trecut ! Am intrat in 24 de saptamani!De-ar merge tot asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Delia asa merge ,stai linistita ca timpul trece

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Mersi de incurajare!Chiar am nevoie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KarmenS spune:

Va pup, contractoasele mele dragi!
Eu nu am mai intrat de mult pe la voi pentru ca nu prea stau la calculator, evit sa stau in fund. Am ajuns in saptamana 32 tot cu contractii, cu no-spa si gynipral la greu, cu cate o vizita la spital pentru cate o perfuzie Au trecut 10 saptamani de cand s-a scurtat colul si au inceput contractiile, 10 sapt. de stat la pat.
Sunt super bucuroasa ca am ajuns pana aici cu bine si sper sa o mai ducem macar inca 5 sapt sa facem si noi 37.
Maine mergem sa il vedem pe bebe

Multi si curaj tuturor contractoaselor!

Carmen 32 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hudak_ali

aylin
eu iau cate 3 magne b6/zi de la inceputul sarcinii...si nu m-a ajutat cu nimic...poate fiecare sarcina e diferita...nu cred ca e obligatoriu sa ai contractii si la a doua sarcina...

asa e, ai dreptate. eu incepusem sa am aceleasi contractii ca la alma, si ma gandeam ca va fi la fel. dar de cand am inceput sa iau magne, au disparut ca prin minune...cauzele oricum sunt diferite, organismele diferite...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Petra mai ai asa de putin si nasti ...cum te simti?
Ma bucur ca nu a fost la fel ca la Alma si multam pentru incurajare.Deocamdata nu am ramas ,o sa merg la niste analize dupa sarbatori ca deja a trecut un an de incercari.
Alma e la fel de cuminte?
Curaj fetelor ca o sa fie bine si scrieti aici ca eu vin cu incurajari

poze si filmulete
povestea nasterii

pai fugi la niste analize. oricum, parca si la maria ai asteptat ceva. atunci ti-au dat vreo explicatie?

alma este o "cumintenie", nu s-a schimbat deloc. cine sta cu ea 5 minute imi spune ca deja a ametit...nu am ce sa ii fac. mai nou nici la pranz nu doarme, deci e nenorocire. noroc ca sta cu soacra-mea acum ca altfel nu stiu cum ma descurcam.

Mergi la inceput