Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(60)*
Raspunsuri - Pagina 9
SimonaMami spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui olishka
Eu nu am, dar are Cristi .. Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
zi-mi contul, numele...
cativ13 spune:
Eu am renuntat sa ma mai joc pe facebook...poate nu ma descurc din cauza depresiei care simt ca ma cuprinde...
depresie postnatala la 5 luni
Ma duc mai bine sa mananc ceva, poate am alt curaj apoi
mami de Silvia Ioana
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui provista hi hi hi ![]() ![]() ia uitati-va aici daca am mancat ousos azi ![]() ![]() ![]() Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragostea mea varsta Dragos ora exacta |
mamaaaaaaaaa ce baiat mareeeeeee

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui petrean inseamna ca daca eu spun..ca ai mei au dormit de dimi de la 8..pana la 1 fara...e problema???si sa spun ca mai dorm azi?ca nu e totul? ![]() ![]() Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni Povestea noastra |
pai cu ocazia asta sa fac apel la cine ma aude sa-ti taie nene dreptul de postare de mesaje la noi, ca ne bagi la nebuni pe toate... copii dorm singuri.... dorm multe ore... papa tot.... nu plang.... stau in carut.....si culmea culmilor (asta ma streseaza cel mai tare

) se decaloteaza singuri!!!!!!!!

; si sunt si doi, nu numai unu'!!!!!!!!!!!!diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
petrean spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
pai cu ocazia asta sa fac apel la cine ma aude sa-ti taie nene dreptul de postare de mesaje la noi, ca ne bagi la nebuni pe toate... copii dorm singuri.... dorm multe ore... papa tot.... nu plang.... stau in carut.....si culmea culmilor (asta ma streseaza cel mai tare ![]() ![]() ![]() ) se decaloteaza singuri!!!!!!!!![]() ![]() ; si sunt si doi, nu numai unu'!!!!!!!!!!!!diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate ![]() |
dc vrei..ma autosesizez eu...si nu mai postez deloc
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni
Povestea noastra
dyana27 spune:
fetelor am descoperit secretul somnului de noapte.... lasat singur in camera; oricat nu vreau sa-l las si ma jelesc seara de nu se poate

.... lui asa-i place; mutzu meu care se trezea de 5-6 ori pe noapte, lasat singur in camera, papa doar odata; ieri noapte a papat la 3 si la 6 jumate, azinoapte la 5 si la 7 jumate

; eu chiar nu vreau sa-l las singurel, oricum e interfonul la caputul lui si nici nu apuca sa miortaie ca sunt in camera la el (adica in camera noastra, ca noi dormim pe canapea in camera lui care nu e gata inca
); poate incercati si varianta asta, ca mutzu tare fericit se trezeste dimineatza dupa ce se odihneste atat de bine

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
SimonaMami spune:
| citat din mesajul lui cativ13 E prea incalcit facebook asta pt mine...cum adaug friends? mami de Silvia Ioana |
in dreapta sus ai Cautare. Scrii numele 'friend-ului', dai Cautare. In lista cu rezultate alegi friend-ul, si ii dai Add as friend
dyana27 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui petrean
dc vrei..ma autosesizez eu...si nu mai postez deloc Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni Povestea noastra |
nu nu nuuuuuuuuuuuu!!!!! ca mai avem si noi de facut runda 2 de bebei si ne incurajam; eu tot zic ca data viitoare fac inca 2 baieti dintr-un foc

)diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
petrean spune:
dyana..ai grija ce-ti doresti...ca stii cum e![]()
si dc era fata si baiat..ii iubeam la fel...dar asa..ii ador![]()
nu va las eu..nici dc vreti..tb sa va sustin pana ma ajungeti fiecare..macar:))
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni
Povestea noastra