Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(60)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Lysbeth - ce frumos face nani
Rivali -am vazut si eu poze cu bb cantarit ce incantat este el
Karina - sa stii ca si Natalia a inceput sa bazaie cand papa,scoate bibe,inchide gurita,scuipa.. oare chiar o fi de la pozitia pe spate? Sa-mi spui si mie ce iti va zice pediatra referitor la acest lucru.

Noi ne-am trezit ca deobicei de f. multe ori pe noapte (papa 2-300ml de lapte noaptea dar nu tot odata ci putin si des ) eu chiar nu mai stiu ce sa fac pe aceasta tema mai ales ca inainte eu dormeam pe timpul noptii fara nici o trezire si chiar ziceam lui Cristi ca daca ma trezeam o data pe noapte simteam ca nu m-am odihnit, ei acum in schimb nici nu stiu cand dorm . Tare as vrea sa gasesc solutia sa o fac pe bb-lina sa revina la programul de la 3 luni cand dormea si cate 6ore fara trezire...

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Victor Christian
Arald Andres
La multi ani! RIVALI ; m-ai terminat cu 22 de ani, inseamna ca de atata te simti; eu ma vaitam zilele trecute ca ma simt cam batrana... poate e cazul sa fug si eu la uin coafor, un aranjat ceva... sa reintineresc

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Victor Christian
Arald Andres
La multi ani! RIVALI ; m-ai terminat cu 22 de ani, inseamna ca de atata te simti; eu ma vaitam zilele trecute ca ma simt cam batrana... poate e cazul sa fug si eu la uin coafor, un aranjat ceva... sa reintineresc

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate

ia-ma si pe mine

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

Victor Christian, bebe de SimonaMami

Arald Andres, bebe de Ank

sa cresteti mari si sanatosi

rivali sa fii sanatoasa, fericita si iubita

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta

La MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA!

Astazi mergem si noi la pediatra la 1 jumate, sa ne mai vada cum am crescut in vara asta, sa ne prescrie vreo schema de diversificare, sa ne cantarim, sa ne masuram....Voi tot asa mergeti la pediatra pt bilantul de sanatate din cand in cand?
Nicholas si pe mine m-a trezit azi noapte de 3 ori...tot de la luna plina probabil...a mancat ca de obicei cu ochii inchisi si s-a culcat din nou. Cum merg pregatirile pt plecare? Fetele care pleaca banuiesc ca nu mai au rabdare...ati impachetat tot? Sa nu uitati sa va luati bidoane de apa ca sa va faceti o rezerva pt acasa..e buna apa de acolo nu?

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
http://s916.photobucket.com/albums/ad6/nicky09_claus/poze%20noi/

"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Citat:
citat din mesajul lui rivali

ai spos-o. Asta e... te iert!

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

Poze

hi hi....bine ca macar ai recunoscut ca era deja pe ganduri...ai 22 si sotul te trezeste la 12 noaptea pt cadou de 10...

LA MULTI AAANI tie si ghioceilor de azi de asemenea...la multe lunite!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Buna dimineata, noi am dormit tun, mai ales eu. La 1 s-a foit, i-am pus suzeta si am zis ca ma duc sa-i fac de mancare in 5 minute. Apoi la 4 cand iar s-a trezit m-am simtit vinovata ca-mi tin copilul nemancat si i-am facut laptic. Am dormit pana dupa 8. Acum am si certitudinea ca nu-s insarcinata, ma doare surd burta si ma simt tare lesinata.

Eu nu stiu ce sa mai fac. Copilul meu maraie in pat, langa mine, nu mai poate de somn, l-as lua in brate, dar cand il iau se pune pe un urlat de mama-mama. Asa singur in pat doar se vaieta. Asa rau imi e sa-l vad asa necajit, dar ce sa-i fac!!! E tare cuminte pana trebuie sa se culce si mai nou sa manance, nu pricep ce se intampla.

Are o lacrima, nu mai rezist

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

La multi ani:

Victor Christian, bebe de SimonaMami

Arald Andres,bebe de Ank

Si...pentru RIVALI

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

alina - of, daca afli tu cum spune-mi si mie. la asta ma gandeam mai devreme...ca acum 3 luni era mai bine ca acum(biiine...exceptand colicile)

niky - mda, si noi. doar ca la noi vine pediatra ca muntele la mohomed asta mic

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Neatza fetele
http://picasaweb.google.com/Lysbeth2009/922009?authkey=Gv1sRgCM7csfukxaCqzQE#5376773849253286338

LMA bbei si Rivali

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Ce fain sta pe burta in balansoar. Cred ca daca nu i-as pune centura lui David, l-as gasi la fel.

Olga, mamica lui David iepurasul

pai legat n-am cum sa-l tin ca se crizeaza. Ieri s-a intors pe burta in balansoar si icnerca sa se dea josDar de stat in fund tot nu vrea. In schimb in picioare ar sta non stop. Ciudat copchil

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

hi hi hi ia uitati-va aici daca am mancat ousor azi

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput