Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(60)*
Raspunsuri - Pagina 6
alina.n spune:
Kea sa-ti spun ce am observat eu la Natalia daca sta mai mult de 1hjumate-2h treaza face scandal de oboseala si ii este f.greu sa adoarma asa ca la eu incerc sa o culc dupa 2ore mxim de joaca. Voi cum dormiti ziua? Incearca sa il culci tot asa la maxim 2 ore
Aris sa stii ca am tot citit despre asta si parerile sunt impartite unii zic ca ar trebui sa-i lasam sa se dezvete singuri(da poate sa dureze si pana la 2-3 ani 
) sau sa incerci sa-i dai apa/ceai -ceea ce a mea nu servese nici ziua (cel mult baby drink dar e prea dulce si eu nu vreau sa-i dau)- si cica asa e posibil sa se dezvete ei ca nu mai simt lapticul la bibe. Da nu e sigura nici metoda asta...si apoi daca bb vrea sa pape si nu vrea apa ce sa-i faci sa-i tai din mancare?? Complicat 
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui provista hi hi hi ![]() ![]() ia uitati-va aici daca am mancat ousos azi ![]() ![]() ![]() Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragostea mea varsta Dragos ora exacta |
Ce flacau mare

Olga, mamica lui David iepurasul

provista spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Ce flacau mare ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
manaSimona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta
alina.n spune:
| citat din mesajul lui provista hi hi hi ![]() ![]() ia uitati-va aici daca am mancat ousos azi ![]() ![]() ![]() Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragostea mea varsta Dragos ora exacta |
Ce frumos stam in picioruse

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
dyana27 spune:
hi hi, am descoperit ca am si eu 2 poze la nunta de acum 2 saptamani![]()
![]()
http://community.webshots.com/album/574440256XdfCTS ![]()
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate
olishka spune:
| citat din mesajul lui dyana27 hi hi, am descoperit ca am si eu 2 poze la nunta de acum 2 saptamani diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate ![]() |
Sunteti frumosi
Cu asa parinti normal ca a iesit frumusete de copchil 

aris26 spune:
alina - nici eu nu ash putea sa ii refuz mancarea. ar fi bine daca l-ash convinge sa manance mai bine inainte de culcare dar ti-ai gasit.
lysbeth - of, si eu speram sa fie multumit ca il las in fund cat vrea el...dar de unde se opinteshte sa se ridice in picioare si cand il ridic vrea sa mearga si tot asa...ma gandesc cand o sa mearga ce o sa vrea? sa zboare?
25 martie 2009
SimonaMami spune:

La multi ani Arald Andres!!!!

La multi ani Rivali!!!

Multumim mult de urari dragelor!
Bebe Victor a implinit azi 5 lunite stand la coada la doctor pentru controlul si vaccinul de .... 4 luni.
Ne-am tot plimbat de mai bine de o luna (iata si motivul absentelor mele indelungate...) si-am sarit vaccinul de 4 luni.
In fine, am avut baiat erou. Nu a varsat nici o lacrima. CUMINTE CUMINTE CUMINTE!
Raportam 9,300 kg, 70 cm. Nu am diversificat inca nimic si mai stam pe lapticul de la mami cel putin o luna fara nimic altceva. Se pare ca ne prieste!
Mi-e tare dor de voi. Sper sa ma reintegrez in programul meu normal si sa apuc sa citesc si scriu.
Multi pupici tuturor, si... unul in plus pentru printesa. Stie ea care :)
olishka spune:
citat din mesajul lui SimonaMami![]() ![]() La multi ani Arald Andres!!!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() La multi ani Rivali!!!![]() ![]() ![]() Multumim mult de urari dragelor! Bebe Victor a implinit azi 5 lunite stand la coada la doctor pentru controlul si vaccinul de .... 4 luni. Ne-am tot plimbat de mai bine de o luna (iata si motivul absentelor mele indelungate...) si-am sarit vaccinul de 4 luni. In fine, am avut baiat erou. Nu a varsat nici o lacrima. CUMINTE CUMINTE CUMINTE! Raportam 9,300 kg, 70 cm. Nu am diversificat inca nimic si mai stam pe lapticul de la mami cel putin o luna fara nimic altceva. Se pare ca ne prieste! Mi-e tare dor de voi. Sper sa ma reintegrez in programul meu normal si sa apuc sa citesc si scriu. Multi pupici tuturor, si... unul in plus pentru printesa. Stie ea care :) Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian! |
In sfarsit un bebelus pe masura lui David

Ma bucur ca ai intrat. Chiar astazi ma gandeam ca nu ai mai intrat demult

Monnvas spune:
Victor Christian, care se ia la intrecere cu David de Olishka la bulanase
Arald Andres
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!