Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(60)*
Raspunsuri - Pagina 2
rivali spune:
Ca maine vine vremea, nici nu o sa-ti dai seama ce repede trece vremea. Asa ziceam si eu cand Vlad era mic si uite acum
Poze
rivali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 LA MULTI ANI RIVALI!!!! ti-am admirat si mezinul...asa un baiat dulce mai rar. sa fie sanatos 25 martie 2009 |
Multumesc !
Poze
denisamada spune:
citat din mesajul lui aris26 neatza si la capitolul nou multumim petrean...cu asta te ocupi tu la ora asta??? pai inseamna ca numai eu sunt asa capie dimineata |
Si io! Nu-sh ce-a avut Adelake, ca m-a marait toata noaptea! Nici sa manance n-a vrut...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
petrean spune:
eu am pzoat..dar nu a iesit calumea..a fost o luna plina superba
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Poze gemeni
Povestea noastra
denisamada spune:
citat din mesajul lui rivali Astazi este ziua mea de nastere, implinesc si eu 22 de anisori. Va invit la o felie de tort virtual si la o sau poate o sau de ce nu orice alta |
La multi ani!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
rivali spune:
De o jumatate de ora ma chinui sa fac programare la pediatru pt cantarirea piticului. Nu raspunde,o fi nascut nevasta.
Poze
aris26 spune:
rivali - spune-mi ca ai glumit cu cei 22 de ani...plz
denisa - uite ca ne-a lamurit petrean. deeeeci...a fost luna plina. incerc sa gasesc si eu o explicatie ca nu mai pot. a spart si al doilea dinte deci nu mai pot da vina pe el.
nu are rost sa va zic ca mitzul meu a adormit in premiera mondiala singur singurel pe paturica de joaca. l-am mutat acum ca imi era mila de el, era cu capul jumate pe parchet si e cam frig si afara dar sin in casa. nu a protestat ca l-am mutat. si-a vazut linishtit de somn. doar fraiera de ma-sa tocmai terminase o cana de cafea si acum sta cu ochii mari in calculator.
am terminat si marul si branza...acum sa vedem cand s-o trezi. parca vad ca doarme ca valiza pana la 10ca sa mor efectiv de nervi
25 martie 2009
rivali spune:
citat din mesajul lui aris26 rivali - spune-mi ca ai glumit cu cei 22 de ani...plz 25 martie 2009 |
tu ce zici?
Poze
petrean spune:
eu..stiu ca ai implinit....sa spun??3.....3?multi inainte:)
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Poze gemeni
Povestea noastra