Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

oanaiacovita, dayanara, stefimic

littlekitty bine ai venit! Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!
ellanik nu era vb de tine? Nu ai spus ca ai fost Avva medica si ti-au dat rezultatele gresite? Daca nu, imi cer scuze , ca te-am confundat.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 7+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Ioana, nu eram eu aia...te iert oricum ...ca imi esti draga si esti constanteanca de-a mea...hhihihi!Si eu abramburesc fetele ....deh!Nu esti singura!

13+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Ella, Laura trimis parolele!
Ella ai inceput activitatea la scoala?

Castelana felicitari pentru vestile bune de la eco si pentru bb miscaret.

Alina nu e musai al doilea nume, dar mi-ar placea. Eu am 2 si am ales de mica ce nume mi-a placut.

Child poze ceva cu noile achizitii?

Oana 14+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Ioana, nu eram eu aia...te iert oricum ...ca imi esti draga si esti constanteanca de-a mea...hhihihi!Si eu abramburesc fetele ....deh!Nu esti singura!

13+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Merci!

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 7+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Oana multam'! Prenumele meu l-a ales bunica. L-a auzit la radio, cand era mama insarcinata si l-a scrijelit pe carcasa radioului. Sustinea ca asa se numea o artista italiana. Intre timp m-am mai documentat si am descoperit ca asa se numeste noul indulcitor folosit de firma Cola (dintr-un tip de stevie, parca), am descoperit un model de bicicleta si o oaza in desertul libian. E prenume cu rezonanta
Bun venit gravidutelor noi! Sarcina usoara si bebe nascut la termen!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

oana o sa-mi fac timp zilele astea sa la fac poze si o sa incerc sa le pun, dar nu stiu cum.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

child iti faci un cont pe un site gen webshots, picassa, flickr etc, incarci poze acolo si pui aici link-ul.

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

[quote]citat din mesajul lui child

oana multumesc mult!
Babyangel eu bat recordul la luat utrogestan, iau 9 pe zi (2 dim, 2 la pranz oral si seara 5 vaginal) si a zis doctorul ca o sa iau pana vine rezultatul la TT (pe care-l fac peste 2 saptamani), apoi, daca iese ok scadem pana renuntam. Asta este, am incredere in medic, ca e considerat aici, in oras, cel mai bun.

Mie imi place supa aceasta:
SUPA CREMA DE CIUPERCI
CIuperci proaspete fierte (eu mai folosesc si congelate). Adaug ceapa, pastarnac si telina, dovlecei. Fierb totul bine cu sare. Cantitatea de legume trebuie sa fie destul de mare, ca sa nu iasa crema zemoasa. Cand sunt gata, bag blenderul in oala si "le fac praf." Torn treptat si smantana, dupa gust. Cand serviti, puteti presara si piper. Pofta mare

AI FACUT UN OM (DE FAPT DOI ACUM ) TARE FERICITI CU RETETA ASTA !!! ESTE PREFERATA MEA!!!

PUPICEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paps spune:

Child de unde ti-ai cumparat haine? O sa-mi trebuiasca si mie mai tarziu. Eu inca incap in fuste/rochii. Doar in cateva burtica imi da de furca. Din fericire inca nu m-am ingrasat dar o sa vina si asta.
La celelalte doua sarcini am avut burtica vara asa ca toate hainele mele de fosta graviduta nu sunt bune la nimic. Trebuie altele de toamna-iarna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Buna ziua dragelor,

va multumesc pt urarile de bine , sa dea Dumnezeu sa fie bine pt toata lumea.
Pai, nu stiu ce sa zic... pe bb inca nu-l simt, cu toate ca sapt. trecuta cand am fost la eco, era zvapaita tare. Nu vroia deloc sa stea la poza. Facea tumbe in burtica mea. Aaaaa, da, nu v-am spus ca medicul echografist mi-a spus ca 90% pare a fi fetita . Am din nou programare la sfarsitul lunii, mai exct pe 29 sept si atunci sigur o sa se vada clar, are sau nu are mugurasi intre picioare . Daca o sa fie asa , si in continuare si cand o sa fie mai mare .... deja incepe sa-mi fie mila de ficatul meu si nu numai
Nu conteaaza, noi sa ne facem mai si sanatosi
Invatati-ma si pe mine cum e cu semnatura (stiti ca eu sunt noua pe aici si nu prea ma descurc) si daca se poate, parola si adresa e mail comun?!
Va multumesc si va pup pe toate!!!

Cu drag,
Jeni

P.S. Iese careva la plimbare prin parcul Titanii? Daca da, dati-mi de stire.

pupicei

Mergi la inceput