ARADENCE DC (127)
Raspunsuri - Pagina 6
ILDI25 spune:
Alina m multumesc ca mi-ai raspuns in legatura cu vaccinul ,ieri am mai masat zona si acum dimi parca nu mai e asa tare .Ivett e din categoria celor grasani ,asta o fi motivul .
Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)
flavia ramona spune:
Buna dimineata, poftiti la o fetelor. Ma supar pe voi, io is la munca si mi-e un somnnnnnnnn.
La multi ani soarelui meu mic ce imi lumineaza viata.
Asadar, foarte frumos la intalnire, eu cu Diana (Ducky) si Cristina (Maria rubi) am plecat mai devreme, pe la 1 cred, cand incepuse vijelia, nu de alta da io is la lucru si tare greu imi revin dupa ce stau noaptea mai mult. Oi fi imbatranit te pomeni .
Si eu ma bucur ca nu am fost tot aceeasi trupa, ma bucur ca a venit Diana, ca a reusit si Niko sa fie putin si Cristinele amandoua. Aaaaaaaa si a reusit si Clau sa vina mai tarziu. Am fost vreo 10 pana la urma.
Ioanaaaa, am vrut sa te chemam aseara .
Ada, fataaaa cum ai petrecut la Lavi? Ti-a pregatit patul?
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
alinamoro spune:
Flavia, Ioana era la accidentul www.adevarul.ro/articole/arad-bulgar-lasat-fara-picior-de-furtuna.html" target="_blank">asta cand a sunat-o Gabi pe la 1,30 (nu stiu daca tu erai acolo sau erai plecata). A sunat-o ea apoi pe Gabi cand era in drum spre casa si i-a povestit de accident.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
pufymic spune:
Bogdi!!!!
Flavia sa-ti traiasca minunatia de copil si sa fie sanatos si fericit...si tu alaturi de el!
Gabii mii de scuze pentru aseara(fetelor m-am sunat Gabi sa-mi faca "solicitare" pe terasa de la Transilvania parca, si eu ca o nesimtita nici macar n-am putut vb cu ea....)! Cand m-ai sunat eram plina de sange si chiar nu puteam vorbi....tocmai pregateam un alt accidentat(pe ala cu piciorul amputat l-a luat smurdul dupa ce l-am stabilizat impreuna)sa-l duc la spital(monitorizat, linie venoasa, imobilizare...toate alea...).
Alina ce la curent esti cu stirile!
Ma duc si eu la culcare ca pic de somn...am avut o noapte interesanta asa cum imi place mie(puteau fi si mai mult curse ca nu ma suparam)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!
ducky spune:
Bogdanel, LA MULTI ANI iar tie Flavia, multa putere si rabdare sa-l cresti frumos !!!
Pufi, somn usor !! Naspa accident...imi aminteste iar ca soarta face ce vrea cu tine
Da, cu tot cu Niko care a plecat mai repede, am fost 10 !! WOW !! Fetelor, ma bucur c-am fost si eu printre voi si v-am cunoscut in sfarsit si pe celalalte.
Flavia, spor la lucru si...la somn apoi.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
monica70 spune:
LA MULTI ANI BOGDAN!
Hello gagici,incerc si io sa imi beau cafeaua ...
Ma bucur ca ati reusit sa va adunati iar o gramada Poze?
ILDI si Dianei i-a iesit odata la un vaccin o galma de-aia chiar daca e slaba.A disparut in cateva saptamani.
Am si io poze mai recente:
http://www.dropshots.com/monica70#date/2009-09-04/15:34:37
ALINA please baga iar linkul ala, ca n-am apucat sa vad pozele de la chef de la Adelina
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."
monica70 spune:
Am uitat: ati vazut ca aseara in timp ce va intalneati a nascut Aida?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141994
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
gabitzica spune:
La multi ani Bogdan. Sa cresti mare, cuminte si sanatos si fi o bucurie pentru mama ta in fiecare zi.
Moni stim ca a nascut Aida, am internet pe telefon si am verificat acolo asa ca am fost la curent cu toate stirile Imi pare rau ca nu ai venit si tu. Ce faine sunt pozele. Ce implinta esti si parca ai mai intinerit. Tudor e un scump dar nici surioara nu e mai prejos.
monica70 spune:
GABI mersi de complimente.Din pacate am deja 58 kg ,cum sa fac sa ma opresc macar la 55 ???
Deci sunteti la curent cu stirile Da' pe unde-i lumea? Asa rau ati chefuit de dormiti toata ziua azi?
Doris-Alina spune:
Pentru voi, in premiera...
Primele poze cu ERIC-TUDOR si AIDA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories