ARADENCE DC (127)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

nu chiar toata ziua dormim...doar pana dupa-masa
Nu ma mai vad printre haine de spalat, mancare, curatenie, gradinarit etc...of, multe mai sunt de facut !!!

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

IOi cat de dulce ii Eric asa grasunel. Aida, va doresc sa fie sanatos si voinic!
Fetelor, a fost tare bine la intalneala noastra! Mai vreau!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La muulti ani, Bogdi!
Flavia, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Bine ai venit pe lume, Eric!
Sa ai o viata frumoasa alaturi de parintii tai.
A fost fain la intilnire...
Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

io chiar dorm am plecat la 2:15 de la Transi, am dus-o pe Ada la Lavi si binenteles ca am stat in masina la taclale pana am uitat de noi...cred ca era 3 si ceva cand am intrat pe usa Data viitoare, adica vinerea viitoare las si io masina acasa ca doar si taximestristii trebuie sa faca bani si eu sa beau
Desi am venit pe la 00:00, dupa ce am facut centura , m-am simtit super super bine alaturi de voi

Fla, sa-i traiasca fecioru si sa te bucuri zi de zi de el!
Bogdi

Doris, multumim de poze! Noi (desi ne chefuiam la greu) stiam inca de aseara ca AIda a nascut! Ii dorim micului Eric multa sanatate, iar Aidei refacere rapida si mult laptic

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DORIS multumim de poze! Tare dulce si grasun e bebe Eric

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ma voi inca va chefuiti?
Io si Flavia am fost cu pruncii la obor sa le luam incaltaminte...a fost bine, nu pot zice ca au fost rai, doar ca la un moment dat s-au certat pe jucarii si au inceput sa se plictiseasca...noi, in schimb, am fost terminate .
aaaaaa si ne-am intalnit la Obor cu Ildi care arata FOARTE bine!

No ma duc si eu la culcare! Va pupitez

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Bogdisor, La multi ani!Sa cresti sanatos si sa ai parte de tot ce e mai frumos!
Aida refacere rapida, mult laptic si bb sanatos!
Cand am venit acasa de la intalnire, Bogdi dormea la bunica-sa in bratze.
Noi am fost la Firiteaz de sambata pana acuma seara, la aer curat
Somnic usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Neata la toata lumea,

-ua va asteapta.

Niko, ma gandeam io ca pana la urma adoarme pruncu tau pana ajungi tu. Data viitoare stii si nu mai fugi asa repede.

Asa cum va zic Clau am fost la Obor cu pruncii si pt mine a fost obositor. Dar important e ca le-am gasit ceva papuci la amandoi.

Dimineata l-am trezit relativ usor pe Bogdi, insa mi-am dat seama de o treaba ... fiumeu nu plange dupa mine, plange dupa buni . Totul a fost ok, cand sa plec s-a apucat de miorlait ca vrea la buni. Cred ca ii e dor de ea, nu a vazut-o de vineri si cum era el obisnuit ca o vede zilnic acum ii simte mai mult lipsa.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

HAideti la o cafelutza!
Ce-ati facut duminica?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Vin si eu la cafeluta,

na sa o iau in ordine cronologica.

Azi dimineata l-am dus si eu pe Matia la gradi. Nu a plans, era foarte fericit ca merge. Acolo insa plangeau vreo 4 sau 5 prunci de vai de lume. Cand i-a vazut s-a blocat, i-am zis ca trebuie sa aiba grija de ei, sa le explice sa nu mai planga, mi- a zis ca bine, dar deja ii tremura barbita. Am plecat repede sa nu-l apuce si pe el plansu.

Duminica: am stat aproape toata ziua in casa. Efectiv ne-am bucurat de casuta noastra si sa fim toti impreuna, ca n-am mai stat pe acasa de cand cu caldurile astea. Am facut cu Alex ordine la el in birou, am scos jucariile de acolo si am instalat caiete si alte chestii de scoala.

Din cauza de inceput scoala si gradinita eu am cam picat in butoiul cu melancolie. Pur si simplu cresc prea repede copii astia, as opri timpul in loc, da nu stiu cum . Parca numai ce erau bebici si Dariei deja ii cumpar haine si incaltaminte de la femei.

Sambata, asa cum am anuntat la intalneala, am fost la Minis la copt de vinete. Am facut 20 de kg, vremea a fost efectiv superba. Pruncii s-au distrat de numa, au fost cu taica-meu in padure la taiat de lemne , au cules prune, mere si struguri de prin jur, nici n-am stiut ca avem asa ceva.Eu am fost cam zombi ca am dormit doar 2 ore dar am facut fata cu succes.

Vineri seara dupa cum stiti am fost la intalnire cu fetele. Ca de fiecare data m-am simtit super, asa ca invit si celelalte fete sa presteze data viitoare. Susu ma astepta acasa cu chef bun asa ca ne-am mai petrecut pana pe la 5 dimineata iar la 7 m-am trezit.

Am vazut ultimele poze, de la ziua Adelinei si cu garsunul Monicai . Sa va traiasca puiutii. Copii mei cand au vazut pozele de la Cuibul cocorilor au inceput sa baune ca si ei vor acolo, Alex era tare suparat ca nu a fost invitat, si cel mai tare s-a suparat pe poza aia cu Dragos si Tudor.

Na ma apuc de lucru.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput