ARADENCE DC (127)
Raspunsuri - Pagina 5
ducky spune:
Fetele, la ce ora ne vedem ???
Ramane la 21 ??? Daca mai multe fete pot doar atunci, hai sa ne vedem la Aradul la 21. Deci, cine vine ???
Haideti, mobilizarea !!!! Abia astept sa pove !!!
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
Claudelu spune:
repede....si io am sa vin pe la 22:00...sper sa scap pana atunci
Ada, sa ti tel la vedere ca am sa te sun sa vad pe unde sunteti
Claudia si Raul-Andrei
monica70 spune:
Ceau gagici! Distractie placuta la intalneala de azi - eu nu cred ca pot aparea la 21,eventual la 19 mai aveam o sansa cand ieseam de la dentista.
ILDI ma bucur ca aparusi in zona Si cu asa poze de poze
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."
alinamoro spune:
Eu nu stiu daca pot veni la intalnire ca are Calin ceva program si n-am cu cine sa las copiii, daca cumva ajunge mai repede vin...
Maine dimineata mergem la Bihor.
Flavia, Ade e ok la gradi, mai putin cu mancarea. Ieri a mancat putina supica si felul 2 nimic, dar pentru mine-i ceva obisnuit ca si acasa mananca rau, numai ce vrea ea si ma mai plimb cu mancarea dupa ea. A zis ca ii "foate fumos a gadi" (foarte frumos la gradi).
Niko, eu am dus in prima zi o cutie de cioco si o cafea la fiecare.
Ioi, bine ca nu ti-ai rupt ceva cand ai cazut.
Ildi, vai ce scumpa-i Ivett, parca-i o papusica in poza . David e flacau mare deja . Cum se inteleg ei doi?
In legatura cu nodulul de la vaccin, nu nimic grav, e o reactie de la vaccin, copiii mai plinuti fac mai des, dar se resoarbe in 2-3 saptamani.
Ada, ce CD de Craciun? Doar n-o ramas in dulapiorul lui Dragos de mai demult? Habar n-am ...
Ioana, Nicolas ii veteran deja la gradi.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Ildi eu nu am vazut nici un David pe listele de la gradi. Nu va stiu numele de familie...La PP17 l-ai inscris, nu? Te-am sunat ieri dar m-ia zis robotul ca numarul nu e alocat. Ti-ai schimbat numarul de telefon?
Si eu vin deseara la 21.
Ioana acelasi tEatru in fiecare dimineata...ma prinde de picior cand vreau sa plec si incepe sa planga.In rest nu pare deloc afectata ca merge la gradi. Mananca bine,doarme, nu avem probleme cu trezitul desi se culca tarziu...aseara abia pe la 23 au adormit de la 22 in pat.
alinamoro spune:
Sper ca ajung si eu in jur de ora 22.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alinamoro spune:
A fost super intalneala, de jumate de ora am ajuns acasa, numai ce-am iesit de la dush.
Ma bucur ca au fost si Diana(ducky) si Niko(chiar daca a stat putin)...si Cristinacsa cu Cristina R care n-au mai dat demult pe la intalniri. In rest vechea trupa.
Noapte buna si week-end placut!
alinamoro spune:
La multi ani Bogdi!
Sa cresti mare, cuminte si sanatos...si sa ai grija de mami.
Flavia, sa-ti traiasca comoara, e un baietel tare scump!
ILDI25 spune:
Neata'
LA MULTI ANI BOGDI
Sa cresti mare si sa fi mereu mandria parintilor tai !
Ce s-a mai lungit intalnirea pana dupa 2 wow. Poate la urmatoarea ma inscriu si eu ,daca o sa am cu cine lasa copii ,acum n-am avut nici o sansa cu toate ca mi-as fi dorit ,dar aste e.
Gabi serios ,n-ai vazut nici un David ,cum naiba e posibil doar l-am inscris din ianuarie.Am fost acum 2 saptamani pe-acolo dar nu erau listele afisate si cea la care erau , era plecata la inspectorat. Bine ca mi-ai zis sa merg sa vad care-i treaba .
Tu cred ca ai nr meu de vodafone ,ala nu-l mai am doar digi ,mi-ajunge.
we placut
Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)