ARADENCE DC (127)
Raspunsuri - Pagina 4
adablackcat spune:
Vai Ildi, cat de dulce-i Ivett si ce seamana cu tati ei! Frumoasa familie sunteti! Imi pare rau ca esti obosita, pote iti mai revii daca merge David la gradi si e ok.
No...m-o anuntat barbatu' ca diseara duce porumbeii la concurs si nu ajung nici eu decat dupa 21...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
pufymic spune:
Salutare!
In primul rand felicitari proaspetilor gradinari care s-au adaptat fara prea mari probleme la gradi!
Miha ma bucur ca v-ati simtit bine si va doresc sa aveti parte de multi, f multi ani fericiti impreuna!
Sunt f bucuroasa ca si Nicolas s-a adaptat fff rapid si fara probleme la gradi!In prima zi a inceput sa planga cand a vazut ca e sala de clasa noua, educatoarele noi, colegii toti noi...si plangea bietul, se ascundea dupa piciorul meu si-mi zicea: "mama eu nu vreau sa raman aici!". Apoi l-am luat de manuta si l-au lasat sa-si aleaga patul in care va dormi si dulapiorul de haine, si dupa asta il vad ca se sterge la ochisori si-mi zice: "o sa-mi t'eaca supa'a'ea imediat!" .Si atat a fost! Cred ca a plans in total 5 minute.
De mancat nu avem probleme, mananca bine , spune cand vrea sa faca pishu....se vede clar ca are antrenament de la cresa.
Deci pot sa spun ca s-a adaptat fara probleme!
Asa ca suntem f linistiti in privinta copiilor cand sunt la gradi!
Diseara vad ca va intalniti....eu sunt la servici...asa ca va doresc intalnire placuta(ioi ce as mai veni si eu!....poate imi faceti o solicitare si atunci ne vedem)si distractie maxima!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!
flavia ramona spune:
Buna dimineata,
Ildi, ce ochi are Ivett . De fapt nu ma mir ca si David are ochi frumosi.
Tinem pumnii sa fie ok la gradi. Unde is facute pozele alea cu animalele?
Alina, cum e? Cum a fost Ade la gradi?
Gabi, la voi?
Pana la urma cine vine la intalnire si pe la cat??? Nu de alta, dar sa nu mearga cineva sa stea singura aiurea pana pe la 21, asa ca mai bine stabilim ora de intalnire 21. Cine se anunta? Ada, eu, Alina (mergi sau nu la tara?), Clau, Ducky, Gabi, CristinaM, Gabibociort, Cristinacsa????
Ioana, noi iti facem solicitare cand vrei tu .
Aseara la ora 21 Bogdi dormea si dimineata l-am trezit mai usor. Am dus la gradi ceva prajiturele si suc pt copii si cutie de ciocolata si suc pt educatoare, asta pt ziua lui Bogdi. Nu am vrut sa ma complic cu tort, dar nici sa treaca chiar asa ziua lui.
Relusha voi ce mai faceti??? Sper ca sunteti ok.
Cristale, tu nu vii sa ne vezi, sa ne cunoastem?
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
maria_rubi spune:
Ildi, ce copii frumosi aveti!
Vin si eu la intalnire diseara. Dupa ora 21 ramane, tot la Aradul?
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009
adablackcat spune:
Alina, merci de CD-ul cu pozele de la serbarea de Craciun, dar mi le-ai mai dat o data, ca le am in calculator. Sigur nu trebuia sa le dai altcuiva? Iuliei i se pare ca vine Calin foarte repede dupa Ade probabil, ca-mi zice ca pleaca la amiaza Ade.
Flavia, ce fain ca s-o obisnuit Bogdi asa usor.
Ildi, chiar, si eu vroiam sa te intreb unde sunt facute pozele cu animnalele?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
ILDI25 spune:
salutare
Ioana felicitari lui Nicolas gradinarul
Flavia pozele cu animale sunt facute la gradina zoo din Budapesta ,am fost de ziua lui David ,e frumos ,la David i-a placut fff tare mai ales tigrul ,ca in perioada aia se uita la Cartea junglei si zicea ca e tigrul Shirkan din desene .
Pana la urma ai dus ceva in prima zi la educatoare ? Sa fiu si eu la zi cu obiceiurile .
Gabi cu a fost ieri ? Te-a lasat Ioana sa pleci ?
Alina m am vizionat pozele de la ziua Adelinei ,ce s-a inaltat Ade ,de slabuta tot asa e ,asa tre sa fie fetele .Poza cu fatele e mortala
Ada multumim de aprecieri ,intr-adevar Ivett e fata lu' tata
Intrebare: Luni i-am facut la Ivett vaccinul de 1 an si ieri am simtit ca in locul unde a primit vaccinul e tare si acuma dimi parca e si mai mare galma . Oare de la ce o fi ,o fi atins un nerv sau nu s-a imprastiat serul? ALINA ,IOANA voi sigur ma puteti lamuri
Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)
niko_26 spune:
Ceau.Si eu vin la intalnire.Pt mine ar fi mai bine la 19- 19.30 sa ne intalnim ca nu pot sta prea mult ca Boigdi o sa se trezeasca si sigur face scandal daca nu ma vede.
niko_26 spune:
Am uitat sa va zic ca ma doare-n cot si-i vai de meu la propriu nu la figurat.Am cazut alunecat ieri pe scari cu Bogdi in brate, in timp ce coboram, si am bagat cotul sa nu se loveasca si el.
Cristina ce face Mara, ai lasat-o la program prelungit?Amea si astazi a mai plans putin dimineatza cand am dus-o si mi-a zis ca ea vrea sa fie doamna blonda cu fusta de blugi la gradi, cea care vine dupa-amiaza.
niko_26 spune:
Felicitari la gradinaii cuminti si la cei care inca mai plang; Se obisnuiesc ei toti in vreo 2 sapt.
luati niste cafea sa terminati repede si treburile de astazi si spuneti cand si unde ne intalnim, daca ne intalnim?