ARADENCE DC (127)
Raspunsuri - Pagina 12
adablackcat spune:
Ba-i cam frig! Si parca prea dintr-odata!
Ioana, chiar nasol moment, sa ajungi acasa cu gandul la odihna si sa nu poti intra!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Somleac spune:
Ioana, n-o fi schimbat pufuloiu yala?
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
flavia ramona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac Ioana, n-o fi schimbat pufuloiu yala? |
Miha, esti mortala.
Miha, faina invatatura le-ai dat alor tai. Trebuie sa fim foarte atente cand zicem ceva ca astia inregistreaza tot.
Diana, si mi-e mi se pare ca-i frig. Ziua mai e cum e da dimineata e mult mai rece ca pana acum. Io am realizat ca nu am nicio floare, dar nici nu am vreme de ele, imi plac daca le-ar ingriji altii. Una tot o sa-mi iau. Hai poate 2.
Sa-mi zici despre ce desene era vorba atunci cand ne-am intalnit, ca ma pun sa le caut daca zici ca-s faine si au trecere la baieti.
Cristina, sa treaca durerea de cap. Pe mine ma doare spatele, da cred ca de la statul pe scaun. Dincolo la lucru aveam avantajul ca nu stateam toata ziua pe scaun ca trebuia sa fac ture prin service, dar aici zilele astea am stat cat sa mi se lateasca fundul .
Azi am mers linistiti la gradi, ieri cica a mancat supa de chimen , mare minune.
Clau ce tot faci de nu mai scrii?
Ada, numa ai taiat varfurile sau te-ai tuns mai mult? Vezi sa nu uiti ca ai zis ca daca imi bag io permanent iti bagi si tu. Nr. de tel l-am primit de la Miha, numa ca e in concediu tipa asa ca sper ca saptamana viitoare sa ma fac creata.
Fabiana lui Alinutza13. De intrat pe la noi nimic?
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
monica70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac Vin si la raport: Ieri l-am dus pe Matia pe sus la gradi, el urland AJUTOR SALVATI-MA. |
ioaiii chiar asa?
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."
adablackcat spune:
Flavia, da, doar am taiat varfuri.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
alinamoro spune:
Miha, da, trebuie pusi la punct copiii cateodata ca altfel ne sar in cap.
Fetelor, ii povesteam ieri la Miha la telefon ca saptamana trecuta Dragos ii cere la Calin ceva (nu mai stiu exact ce), iar Calin ii spune ca nu se poate acum...dupa un timp merge Calin la el si ii da "unda verde" la care Dragos ii zice: "stiam eu ca n-ai sa-mi rezisti!"
Cristina R., 37 nu-i febra nicicum. Chiar nu inteleg de ce te-au chemat s-o iei acasa...iar faptul ca plange...
Ioana, ai deblocat usa?
Ducky, mie mi se pare foarte frig, mai ales dimineata cand ma trezesc, ii un frig in baie.
Eu am 75 cactusi in balcon. Sunt singurele flori care rezista la mine in blacon din cauza ca-i foarte cald si balconul e inchis.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
pufymic spune:
Nah ca venii ovidiu cu piticii acum dupa-masa si am reusit sa intram in casa(a deblocat el yala). Deci Miha, nu a schimbat-o el....
Ducky merci de invitatie!
Am dormit la taica-meu cateva ore...dar tot zombie sunt....de fapt asa-s dupa tura de noapte oricat as dormi(si nici nu pot dormi mult...).
Mai fetelor, cum vi se pare voua frig?E adevarat ca s-a racit putin dra nu e inca frig....eu azi-noapte am umblat toata noaptea in tricou, nu am avut nevoie de geaca...
Ma duc ca trag piticaniile de mine...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!
alinamoro spune:
Ioana, am uitat sa-ti zic ca ieri ne-am intalnit cu Ovi si piticii la gradi cand am mers dupa Ade.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Mai da ce pofta mi-ati facut cu torturile voastre...
Alina s-a repatriat Dragos?
Ioana nu a mai plans deloc saptamana asta la gradi.
Ildi ai fost la gradi???
Somleac spune:
Na, eu m-am blocat de spate. Azi la lucru cand m-am intins sa pun o hartie in fax m-a strafulgerat o durere din sale pana in jos pe picior. Abia umblu, nu pot sa stau in fund, dar nu pot nici culcat. Ca urmare am primit zi libera de la Susu, a luat pruncii si a plecat cu ei la casa.
Moni ce mai fac piticii? Hai mai zi-ne de Diana , nu se poate cu tudor in casa si ea sa nu scoata nici o perla.
Azi am vorbit cu Anca si am certat-o ca nu mai intra pe la noi. Mi-a promis ca o va face . Na sa vad.
Si Ildi a disparut iar, Cristale, Relusha?
Aaaa, ce-am uitat, ieri vin de la lucru, la Podgoria cum vii din Vlaicu sa o iei spre intim ma intersectez cu Clau venind din Micalaca,care detinea una mare bucata de lamaie pe parbriz si alta bucata telefon la ureche. Claxonez, ma fac ca ma bag in ea, blochez coloana, merg cu ea in paralel si claxonez in acelasi timp. NIMIC. Intrebarea mea este : Oare daca eram un vasnic detinator de m-ar fi vazut?
Ma duc ca nu-i fain sa stai pe forum in picioare.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008