ARADENCE DC (127)
Raspunsuri - Pagina 11
flavia ramona spune:
Ada, tii minte ca ne-ai dat la un moment dat un link cu produse refurbished, electrice-electrocasnice??? Daca il mai ai il mai pui odata te rog?
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
adablackcat spune:
Sigur Flavia! asta e site-ul. Chestia faina e ca se dau si cadouri la anumite produse cumparate, iar chestia nasoala e ca, de o vreme incoace, taxa de transport pe fiecare produs e 10 lei. Ianinte era 5 lei, indiferent de cate produse...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
alinamoro spune:
La multi ani Mariilor!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
flavia ramona spune:
Am primit tooort, am primit toooort, ciuda ciuda . I s-a facut mila la Cristina de mine si m-au vizitat tot familionul sa imi aduca tort. Foaarrrrttteee bun.
Mara a fost o scumpa, cu codite in par, dulce de tot.
Tot pe fuga am vazut-o pe Miha. Am vrut s-o buzunaresc, vorbea la telefon si avea buzunarul la poseta deschis . Nu am apucat sa stam de povesti ca ea avea bani de dat io ma grabeam inapoi la lucru.
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
adablackcat spune:
No haideti la cafea si la raport ca e cam slaba activitatea p-aici!
Eu ieri am fost la tuns si aranjat, ca-mi erau cam despicate varfurile. Apoi cu copiii prin parcuri, pizza si inghetata. Am ajuns acasa, am mai pierdut vremea un pic si dushuletz si nani!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Somleac spune:
Ada, mersi de cafea
Vin si la raport:
Ieri l-am dus pe Matia pe sus la gradi, el urland AJUTOR SALVATI-MA.
Azi a fost mai bine, dar tot plangand ca vrea sa vorbeasca la telefon cu mine.
Educatoarele l-au laudat ca e cel mai cuminte si receptiv din grupa. Cred ca si de asta nu-i place acolo ca ceilalti nu prea interactioneaza, si el e obisnuit sa se joace cu copii mai mari, au zis si educatoarele ca pare mai mare decat ceilalti copii.
Ieri trebuia sa mergem la ziua unei prietene de-a Dariei.I-am cumparat ei si surioarei doi iepurasi din aia care raman mici. Sunt atat de frumosi ca nu m-am putut abtine. Cand sa plecam iara a trebuit sa trag de ei, de parca-i duceam la spanzuratoare.Cel mai neascultatori sunt, culmea, astia mari si ei ii starnesc si pe pitici. La un moment dat , aflata in pragul unei crize de nerv, le zic " e ultima data cand mai merg undeva cu voi", la care Daria imi da replica "na , si ce ca asa ai zis si data trecuta". Bey negru am vazut in fata ochilor. Na zic foarte bine, daca asa am zis , atunci e cazul sa ma tin de cuvant asa ca ramaneti acasa. S-a lasat cu plansete si strigaturile de rigoare, dar nu m-am lasat. M-am dus eu cu Vic , ca na trebuia sa duc iepurii nu mai puteam sa-i tin in casa. Va dati seama ce dezamagita a fost sarbatorita care-i astepta de numa, si toata dimineata a vorbit cu Daria pe mes facand planuri.
Asa ca eu cu Vic ne-am sarbatorit, am mancat tort si piza si am stat la curte.
Na, cam atat despre noi.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
maria_rubi spune:
Neata!
Raportez: am o migrena cat casa ca aseara am baut doua pahare de Sangria cu Pepsi....drept urmare copilul meu al mic a fost tare agitat azi-noapte .
Azi dimineata: dus copilul mare la gradi unde il astepta educatoarea cu bratele intinse , asta dupa ce ieri la 12 mi l-a facut pachet si l-am luat acasa ca cica avea febra (37!!!!!!) ca a plans dupa mami, dupa tati, dupa Dora ....si le-a fost frica sa nu cumva sa-i creasca temperatura in timpul somnului de dupa-amiaza . Le-am zis ca daca de fiecare data cand plange copilul ma cheama sa-l iau acasa, atunci ce rost are sa-l mai duc la gradi?
Nah ca s-a trezit Dora, credeam ca-mi beau si eu sucul de portocale in liniste
Revin la raport mai tarziu
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009
adablackcat spune:
Ioi Miha ce rai is copiii atia cu noi! Cum ni le trantesc ei in fata toate cele... Bine le-ai facut!!! Sa se invete minte! Da auzi...vineri la ziua Ioanei ii aduci? Ca Iulia m-o intrebat deja daca vine si Alex si de ce n-o fost la ziua Adelinei. I-am zis ca tu si Susu ati avut de sarbatorit 13 ani de casnicie. Si mi-o zis asa: " Oare ei in fiecare an sarbatoresc?" O mai stat unpic..."O sa o intreb pe Miha!"...o mai stat putin:"da' nu e frumos sa pun intrebari de-astea, asa-i mami?". I-am zis ca asta te poate intreba, asa ca sa ai un raspuns pregatit.
Cristina, chiar asa, 37 ii febra? Habar n-aveam! Si daca nu putea nimeni sa o ia de la gradi la ora aia ce se faceau? Chemau ambulanta?
pufymic spune:
Raportez si eu:
acum dimineata cand am venit de la lucru am avut surpriza sa constat ca s-a blocat yala , asadar si prin urmare am ramas blocata afara! Asa ca acum ma aflu pe la taica-meu si ma pregatesc sa bag somnul de dupa tura de noapte.....Turb!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!
ducky spune:
Neata fetelor !!!
Pufule drag, cand mai patesti ceva de genul, hai la somn la noi !! Asa rezolvam doua dintr-o lovitura: eu ma bucur de vizita, iar tu iti faci somnul cel dulce.
Ieri ne-am serbat la mama toate Mariile din familie, adica eu, fiica-mea si buna-mea. A fost ok, dar cam prea obositor.
Stau la apartament, iar zilele astea m-am apucat de gradinarit prin balcon. Am foarte multe flori si trebuie sa le impart, sa le schimb ghivecele, sa le pregatesc de iarna.
Mai, nu vi se pare frig?????? Eu am inghetat azi-noapte.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA