ARADENCE DC (127)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Waw Cristina, arata super tortul-prajitura!
Noapte buna, eu inchid calculatorul!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Merg in pat ca m-a umplut frigul.
Noapte buna!

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

No, ce doua bufnite avusaram azi noapte p-aici! Amu haideti la cafea .
Cristina, super bine a iesit tortul. Io aseara am facut gomboti cu prune, miammmmiii, ce buni au iesit. Musai sa fac si io tortul cat de iute!
Alina, si Vlad e rupt de cand cu gradi asta! In weekend a dormit si sambata si duminica 4 ore si jumatate la amiaza. Cat despre scrisul putin in we...pai daca nu-s la birou nici nu mai stau in fata calcului!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

!Neatza fetele!
Eu in weekend sunt la Firi de obicei.Cristina arata bine totul.Lasa ca inca putin si mananc tort la ziua lui Bogdi.Pana atunci la tae-boo ar trebui sa ma gandesc.
-am pe Mara sa fie cuminte si sa doarma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Cristinaaaaaa, ioi ce fuga trag pana la tine sa manc tort . Foarte fain a iesit. Nu e mult de lucru pe el??? Ca mie mi se pare ca e mult de lucru si tare comoda is in ultima vreme.

Legat de weekend, io mai scriu cate un mesaj sambata ca is pe la munca, dar in rest profit si io si imi fac treaba prin casa si ma ocup de Bogdi.
Nu stiu daca v-am spus ca am smotruit baia si bucataria la greu, atata incat mi s-a dus pielea de pe maini ca nu-mi place sa lucru cu manusi. Mobila din pacate nu e gata si mai dureaza pana vine asa ca in rest nu ma bag prea tare la curatenie generala. Pfuuu, abia astept sa ma vad gata cu toate.

Intrebare, unde gasesc covoare, mochete faine si ieftine?

Astazi Bogdi a mers ok la gradi, a zis el ca vrea la buni, dar nu a plans.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Maria
La multi ani, tuturor celor cu numele Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

La multi ani Mariilor!
Bine ca ne-ai amintit Clauditzo ca uitam ce zi e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Flavia, sa stii ca e ceva de lucru pt el...mai ales cand sunt si copiii agatati de tine Am inceput pe la 20.30 si l-am terminat pe la 24, dar asa, cu pauze lungi si dese, imbaiat, culcat copiii.

Multumesc de urari, eu o sarbatoresc si pe Mara de Sf. Maria, sa aiba si ea un sfant, ca Dora e de Sf. Teodor.

Va pup, fug sa-mi intind oasele ca-mi doarme pruncul mic.

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Io n-am uitat de Marii ca e si ziua de nastere a uneia din surorile mele azi. Deci La multi ani Mariilor!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Bineinteles ca am uitat:

La multi ani Mariilor, sa fiti sanatoase si fericite.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput