Burtici fericite de septembrie-octombrie (185)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Adinus8,

in articol este un model de closca veritabila
si noi, care ne plangem la cateva luni de sarcina....
.....tipa a avut 147

dupa mine, ce se intampla acolo e beyound curaj

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Adinus e fain spitalul tau la care vei naste ?
Eu am fost la un control de monitorizare intr-un weekend si asa de mult mi-a placut ca era asa liber ....si toate moasele si ajutoarele de moase erau dupa mine....una umbla cu fisa, una cu cutiuta aceea de pipi...si acum mi-a intrat in cap ca ar fi minunat sa nasc in weekend
(Sper sa aibe si anestezist de serviciu )
Dar sa vedem cum vrea si Bebitza.
Spitalul e tare fain...si se lauda si cu o sectie de prematuri beton aici in zona......dar care mie nu-mi trebuie

Cea mai fericita 38 + cu
AMR 10 zile pana la cea mai frumoasa intalnire

Luto, e ok spitalul...adik fainut, da' ff aglomerat.eu am ajuns deja de doua ori in sala de travaliu( nu ma-ntreba de ce m-au bagat acolo ca n-aveam cine stie ce probleme) si mi s-a parut chiar ok, ptr ideea pe care o aveam eu despre o sala de travaliu.adica na, mai plangeau fetele la contrctii puternice(ca le tiuia aparatul de monitorizare si auzeam) da' nu era ceva de speriat. sper doar sa nu-mi schimb parerea

39+
AMR 7 days!!! more or less...

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:

Aida ai adoptat o strategie minunata ...sa mergi sa enervezi pe altii, important e sa te eliberezi tu si sa te simti bine
ma suna prietena mea din copilarie de la Constanta si ma intreaba ce fac si i-am zis ca ma enervez , inclusiv ea ca ma intreaba ma enerveaza ... ioi cat a ras cu tzacanita ... si ma enervez ca am ras ... jiiiiiiz mai bine doar va citesc

Aida ... 37+ AMR max 13 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

neatza fete
mamaaaaaaaaa, ce mama!!!!aia eroina!cu 18 copii.
fetele din sistemul de invatamant pre sau universitar, m-am consultata aseara cu un jurist si se pare ca nue nimic clar referitor la diferenta aceea de 15 % la concediul de maternitate. doar daca in ccm la nivel de universitate sau isj exista sti****t asa ceva, deoarece in ccm la nivel de ramura nu se gaseste nciunde aceasta specificatie, iar cel national este foarte vag. ideea este ca putem cere, dar nue sigur ca si primim,pentru ca s-ar putea sa aiba dreptate cand ne spun ca nu au in baza a ce sa ni-l ofere.
ar trebui sa mai sun eu pana la isj sa ma interesz la juristul de acolo, dar...sa vad.

anco 37+???? si

poze

LUNI, 7 SEPTEMBRIE INTERNAREA

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui adinus8

Anomis

fetelor ia uitati www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1210530/Mother-18-children-J-names-pregnant--expecting-grandchild--christened-letter-M.html" target="_blank">aici cat curaj...sau ce-o fi asta...

39+

pozici

Ioiiii....astia cred ca sunt cu vaca .....nici nu vreau sa ma gandesc cate camere le trebuie....pentru asa card de copilasi.....cum naiba ii tine minte, cum ii educa, cum se aseaza la masa toti ? De fapt cred ca aia mari deja incep si ei sa se implice.
Mie nu prea imi plac lucrurile exagerate ....vai.....si e iar insarcinata
Credeti ca are emotii in ceea ce priveste nastere ?

Cea mai fericita 38 + cu

cam asa ceva... exagerare la greu

Alexcsa cred ca are bb mic deja, ca parca la 8 intra in operatie, nu? asteptam vesti...

39+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Buna dimineatza,

dau si eu raportul...sun aprope gata de munca...adik mai am de baut cafeaua si de pus ceva make up ca petele astea de pe fata imi fac in ciuda. mai e putin. am schimbat si noi semnatura, dupa cum se vede
luci si danamult succes la control. eu ma duc vineri probabil la fel de bou ca sa ma intorc tot ca o vaca. Dar, speranta moare ultima...asa ca sa vedem. poate ma surprinde.

AM dormit mai bine, dar tot pe spate ca tuta, asa ca durere de sale cat incap.

Meli p trecuta la curs ne-a spus ca buricul se spala cu apa si atat. nu sapun, nu alifii, nu alcool, nu nimik. el se va vindeca si va cadea singur. din cate ma inteles eu in spital aici ti-l prind cu o clama argintanta si ti-l infasoara untr-un tubulet. Ca sa vezi ca obiceiurile romanesti nu sunt chiar o nebunie cu banutul de argint pe buric. Ca noi asa am avut.

ce sa va mai spun? aseara eram turmentanta rau. Azi am in program o gramada de TO DO lists, chestii pe care trebuie sa-i las colegilor care imi vor prelua indatoririle. Nu-mi vine sa cred ca se termina in sfarsit, sa ajung si eu sa merg la spital, sa vizitez maternitatea...poate sa-mi fac si eu o masca de fata, ca de cand tot ma chinui. Ca sa nu mai spun ca somnul de amiaza e sfant.

Luci azi ai multe motive de bucurie, nu? . iar tu cu adinus ma bagati in bolae cu dpn=ul....

gata...alecsxa te asteptam cu drag si vesti

sa fiti cuminti, sa nu mai scrieti mult ca sa va pot recupera si eu in liniste.

aluk si madasi andraiulia

MangaGirl :-) 36+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 4 SAPTAMANI

AMR 2 ZILE JUMATATE DE MUNCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:

Aida ai adoptat o strategie minunata ...sa mergi sa enervezi pe altii, important e sa te eliberezi tu si sa te simti bine
ma suna prietena mea din copilarie de la Constanta si ma intreaba ce fac si i-am zis ca ma enervez , inclusiv ea ca ma intreaba ma enerveaza ... ioi cat a ras cu tzacanita ... si ma enervez ca am ras ... jiiiiiiz mai bine doar va citesc

Aida ... 37+ AMR max 13 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

am si eu zile din alea cand imi vine sa le sparg capul tuturor...iar ei saracii nu au nici o vina

MangaGirl :-) 36+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 4 SAPTAMANI

AMR 2 ZILE JUMATATE DE MUNCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

sa ma pregatesc sa vad eu pe cine anunt???am zis ca pe mary07, dar pe langa ea...ca ea saracuta, cu 2 copilasi pe langa ea, are mai putin timp de forumeala. oricum o anunt si pe ea si acum caut prin listuta sa vad care sunteti mai mici cu sarcina si poate imi spuneti voi daca sunteti dispuse sa primiti sms sau telefoane de la mine.

anco 37+???? si

poze

LUNI, 7 SEPTEMBRIE INTERNAREA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Mangulico felicitari de semnatura si de AMR-ul de la munca....
Asa de fain o sa fie acasa .....
Am motive de bucurie numai deseara la 8

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

fetele eu ma duc sa spal un morman de vase de ieri, dup-aia ma urc cu chiu cu vai in masina( stau cu burta lipita rau de volan ca am picioarele scurtute si nu pot da scaunul mai in spate) si merg vreo 20 de mile sa-i ridic unei tipe un pachetoi de la posta( ca sta in alt oras si m-a rugat frumos). dup-aia merg la o prietenuta care are tel fix ca vreau sa-mi fac cont de seller pe Ebay (si fara fix nu se poate). va place cum dau eu raportul? sotz habar n-are ce planuri am eu astazi

va pupacesc, ne citim mai tarziu

HAI ALECSXA!!!

39+

pozici

Mergi la inceput