Burtici fericite de septembrie-octombrie (185)
Raspunsuri - Pagina 15
adinus8 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Daca vrei pot sa-ti zic de acum cum va fi Dar sunt moarta de curiozitate sa vad cat imi masoara burtica ....pentru ca am descoperit pe net (nu m-am lasat pana nu am gasit) ca acea masuratoare pe care mi-o face de unde incepe uterul, pe sub sani si pana la osul pubian trebuie sa fie egala cu nr. de saptamani in care esti. Iar eu la 35 de saptamani aveam 33 de cm....deci era mai mica burtica, asa cum va spuneam Acum eu bag 1 cm la eroare umana si 1 cm il pun pe seama copilului delicat si finut. Sa vedem azi cat masoara dovleacul....dar il suspectez ca sigur nu are 38 Tie felicitari pt. semnatura si sa nasti exact cand iti doresti !!!!! Eu vineri am 39 fix ![]() ![]() Cea mai fericita 38 + cu ![]() AMR 10 zile pana la cea mai frumoasa intalnire |
multumesc de urari
pai imi doream in 4 sau in 7(ca sa-i facem un cadou frumos buniculuiasa e masuratoarea...eu am fost tot timpul la fix, ieri in schimb surpriza...masuram 36 in loc de 39
da' nici o reactie din partea moasei oricum, decat ca inainte de masuratoare a zis ca burta pare cam mare ptr inaltimea mea

39+ 
AMR 7 days!!! more or less...
pozici
loremunteanu spune:
Neata!
Mary, buricutul trebuie ingrijit cu alcool alb (tamponat cu compresa sterila) si cu Baneocin pudra (pui acolo peste tot).
Ilinca, Raisa, bine ati venit printese mici! Sa cresteti mri si sa fiti sanatoase!
Ca sa va bag de tot in ceata cu funduletele bebicilor... La mine, am senzatia ca se plimba cu el din stanga in dreapta, dupa cum are chef... Cand isi scoate fundul in afara se vede bine de tot si il simt (cam naspa senzatie) cum face mutari de trupe. E adevarat ca sunt si la a doua sarcina si cica bb nu se vara cu capul la cutie ca la prima sarcina, foarte devreme, poate chiar deloc. Vinerea viitoare merg la dr si poate aflam pe care parte suntem... Iarasi cred ca isi schimba pozitia si dupa cum il simt cand sughite, ca "rasuna" ba spre stanga, ba spre dreapta....
la burtici!
Loredana
36+ Eric-Mihai
Roni-Cristian
08.02.2007
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi
mkunigunda spune:
Ce dragutza Alecsxa, ne-a lasat cafea! (Cred ca e traditie deja)

HAI ALECSXA NASTERE USOARA SI BEBELACHE DE NOTA 10!!

Raluk ce fain arata bulionul si vinetele, cred ca e o placere sa gatesti afara pe caldurile astea! Te invidiez
Si iti sta super cu parul desfacut ![]()
Felicitari Diana de noua achizitie, sa fie intr-un ceas bun si sa-l transformati in caminul mult visat!
Anco, inca putin si ii ai in brate!
Multumim lui sotz de Katteryna pentru vesti, este un dragutz ca a intrat pe la noi sa ne tina la curent. Un
pentru tati!
Pogos multumim de vesti si ma bucur tare ca moni si Dragoshelu sunt bine! Abia asteptam si noi sa ajunga acasa sa ne trimita poze!
Manga ma bucur ca nu mai ai mult si termini cu mersul la munca! Era si timpul, chiar ma intrebam oare cat mai rezisti.
Referitor la bebe, si eu impart aceeasi temere ca si tine, exact asa mi se vede si mie burta ca doua tzatze, luni ma duc la medic poate imi confirma si atunci ma apuc de stat capra![]()
Mada felicitari pentru cumparaturi, si acum stai si tu mai linistita ca sa nu sperii pe bebelache. Si eu sunt in acelasi stadiu ca si tine cu cumparaturile, mai am de spalat si de calact dar nu ma trage atza deocamdata![]()
Mai citesc si revin.
_
35+ cu dragostea noastra
Victor
poze
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anomis28 Lucia, asa, ca sa imi fac de lucru m-am masurat si eu ....orientand-ma dupa indicatii si mie imi da mai mult ![]() ![]() ![]() decat 36.....da in mod sigura masor altceva.... ![]() ![]() |
..pai mie imi da mai putin ....adica masuratoarea de la burtica mai mica decat nr de saptamani.
Daca stai intinsa pe spate (lucru incredibil de dureros pt mine) se simte unde incepe uterul
Eu nu ma masor singura ca sigur nu-mi iese dat astept azi sa vedem cum stam
Cea mai fericita
38 + cu 
AMR 10 zile pana la cea mai frumoasa intalnire
adinus8 spune:
Anomis 
fetelor ia uitati www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1210530/Mother-18-children-J-names-pregnant--expecting-grandchild--christened-letter-M.html" target="_blank">aici cat curaj...sau ce-o fi asta...
39+ 
AMR 7 days!!! more or less...
pozici
Roxxy80 spune:
Meli, si la Matei a mai curs cate un firicel de sange cam vreo 2 saptamani dupa ce i-a cazut buricutul. Mi-a spus pediatra atunci ca e normal. E f bine ca-l speli cu ser fiziologic. Asa am facut si eu atunci, dar retine ii curgea cate un firicel mic zilnic. O sa se opreasca la un moment dat.
Si acu' sa vin eu cu o problema...lui Razvi ii curge putin sange de la buric,i-am gasit body-ul patat....oare sa-i dau cu ceva pe acolo? Am spalat cu ser fiziologic si o compresa sterila,dar oare e nevoie de mai mult? ![]() pls... |
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 38+ AMR 9 zile
lutoniana spune:
Adinus e fain spitalul tau la care vei naste ?
Eu am fost la un control de monitorizare intr-un weekend si asa de mult mi-a placut ca era asa liber ....si toate moasele si ajutoarele de moase erau dupa mine....una umbla cu fisa, una cu cutiuta aceea de pipi...si acum mi-a intrat in cap ca ar fi minunat sa nasc in weekend 

(Sper sa aibe si anestezist de serviciu
)
Dar sa vedem cum vrea si Bebitza.
Spitalul e tare fain...si se lauda si cu o sectie de prematuri beton aici in zona......dar care mie nu-mi trebuie 

Cea mai fericita
38 + cu 
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui anomis28 acum m-am pus pe spate..... si da.... iese la calcul ![]() ![]() ![]() ![]() |
uitasem sa-ti spun esentialul ca sunt sigura ca si pozitia conteaza ....intinsa pe pat ma masoara si pe mine

Cea mai fericita
38 + cu 
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui adinus8 Anomis ![]() fetelor ia uitati www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1210530/Mother-18-children-J-names-pregnant--expecting-grandchild--christened-letter-M.html" target="_blank">aici cat curaj...sau ce-o fi asta... 39+ ![]() AMR 7 days!!! more or less... pozici |
Ioiiii....astia cred ca sunt cu vaca .....nici nu vreau sa ma gandesc cate camere le trebuie....pentru asa card de copilasi.....cum naiba ii tine minte, cum ii educa, cum se aseaza la masa toti ? De fapt cred ca aia mari deja incep si ei sa se implice.
Mie nu prea imi plac lucrurile exagerate ....vai.....si e iar insarcinata

Credeti ca are emotii in ceea ce priveste nastere ?

Cea mai fericita
38 + cu 

sper totusi sa trec overdue