Regasiri (36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am reusit sa-l trimit pe primul, dar am mai scris si am pierdut postarea, m-am mirat cam mult ca mersese usor

Mirona, nasoala faza cu analizele alea, dar nu mai ma mira nimic in Romania. Oricum politaii, popii si doctorii sunt oamenii pe care nu prea-i suport, isi fac treaba numai daca dai spaga si inceraca sa te prosteasca cat si cum pot, sa-si umple buzunarele, ii doare in de omul care apeleaza la ei cu problema care o are. Bine, exista si exceptii printre ei.... Nu mai scriu nimic ca deja m-am enervat.

Cum e Karina, ati scapat de regim?

Maya, Ana cum mai este?

Dbunny, la voi cand incepe anul scolar? Ce spune Dani, e bucuros ca merge la gradi sau din contra?

Ank, eu sunt responsabila cu butoiul, da? Asa ca te rog valea afara din el ca si asa nu prea am loc, acum daca am scos capul tot ramane restul acolo, si am "indecentul" cam mare, nu mai e loc.

Carla, parca tu spuneai ca vrei sa te apuci de bb nr 2? V-ati pus pe treaba?

Angi, imi pare rau de masina ta, dar bine ca tu esti bine si n-ai patit nimic, da-o-ncolo de tabla, aia se rezolva. A cui a fost vina, o repari pe asigurarea aluia sau ai Casco? Colega mea a patit-o acum cateva luni, a gasit masina cu aripa zburata, in centru, ala a intins-o...ia-l de unde nu-i, asa ca a trebuit sa o repare singura si n-avea Casco, stii cat o costa? 13950 lei, si e doar aripa. Ma rog, s-a descurcat si ea si o rezolva pe o asigurare pana la urma, dar acolo alta problema, ca asigurarea respectiva e la o firma care nu prezinta garantie( Ardaf), asa ca se chinuie de prin mai s-o faca, a facut la drumuri la asigurari de i s-a luat, si are masina in garantie, cei de la Fiat i-au spus ca daca o repara la alt service decat al lor pierde garantia, iar ei sunt cei mai scumpi, ma rog....nu prea pot intelege eu de ce pierde garantia, toata, ca ii umbla doar la aripa, ptr ce ar pierde si garantia la motor de ex?
Ma rog, e problema ei, dar vroiam sa va zic ca atunci, in mai, imi expira Casco-ul si cum eram in gaura cu banii ma batea gandul sa nu mai fac iar, dar daca s-a intamplat treaba asta...am facut pe dracu-n patru si am facut si Casco in continuare, nu de alta dar pe mine scrie "ghinion", de cand am permis- de 15 ani= n-am niciun accident, am o singura amenda de 2 lei luata acum vreo 12-13 ani, si am condus, dar sunt sigura ca daca nu as fi facut asigurarea m-as fi proptit in fundul vreunuia cu masina, sigur

Iar v-am ametit creierii, dar v-ati obisnuit deja sa nu scriu o perioada si apoi sa umplu o pagina singura

Va doresc sa incepeti cu bine anul scolar( la gradi sau cresa, dupa caz) , fara plansete ,sa aveti noroc de d-ne educatoare cu drag de copii si de munca, sa le placa la toti copiii si sa mearga cu drag acolo. Va astept cu impresii despre prima zi de gradi( de anul asta) si daca se poate si cu poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

roxana alta optiune gratuita nu aveti? balet, pian, fotbal? daca nu se omoara dupa inot, eu as schimba.

da, dani e bucuros de idea gradinitei...va povestesc eu luni, chit ca primele 3 zile merge doar o ora. Sper sa nu uit camera...

miro eu stiu ca la diarie se da lapte fara lactoza...

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

miroai emotii pt maine cu inceperea gradinitei? Karina cum se mai simte? E fixata tot pe nu cand vine vorba de gradi?Tinem pumnii sa aveti parte de educatoare cu care sa va impacati bine
cat despre analize am patit-o si eu -la inceputul sarcinii am avut infectie urinara.Dupa tratament am repetat analizele si am dus la interval de cateva zile probe la 2 laboratoare.primul mi-a dat ca am infectie ,al doilea ca nu.Dar cum ma simteam destul de bine si ma ingrozea ideea unui alt rand de antibiotice am preferat sa iau in considerare al 2 lea rezultat

roxana greu de spus ce as face eu in locul tau cu lectiile de inot.Si mie mi-ar place mult sa o dau pe Daria la inot iar ideea ca e gratis m-ar atrage grozav.Dar totusi dupa 1 an daca avea cea mai mica inclinatie spre acest sport si-ar fi dat drumul.Si de fapt pt tine e un efort sa o duci.Dar la fostele Case de pionieri nu gasesti altceva care sa-i placa?Fata nasei lui Daria face balet la un astfel de club si e f incantata.Si nu pt performanta dar ii dezvolta corpul armonios si asta conteaza.Dar instructorul de la inot ce zice?Poate te ajuta si el sa iei o hatarare

imi aduc aminte ca va ziceam cand erau Miro si Dodo insarcinate ca aveam nostalgie dupa perioada in care am fost cu Daria.Dar dupa sarcina asta nu cred ca as mai fi nostalgica.Si nu pt ca as avea probleme-ba chiar multumesc lui Dumnezeu cred ca pot spune ca am o sarcina f usoara(cel putin pana acum).Dar fata de ce afost la daria imi fac mult mai multe griji.O multime de lucruri nu am stiut atunci si zau ca imi era mult mai bine.Acum ma stresez mult si din orice.
si avem deja un posdibil nume asupra caruia am cazut amandoi deacord-Raluca.Sa vedem daca va ramane asa sau mai schimbam cateva.Si s-ar parea ca o sa ramanem la un singur nume.

Mihaela 21+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DYANARA intru sa te feliciti pt sarcina si sa iti urez sa fie totul bine pana la termen !

Pup toate fetele de aici !
De Kokorina mai stiti ceva?

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetelor la gradinita se fac cursuri de innot, mi-au zis ca daca vreau pot sa o inscriu si pe Alex chiar daca ecea mai mica de acolo! Nu stiu ce sa fac! Pe ea am intrabta-o si a zis ca vrea sa mearga...pe de alta parte ma gandesc sa nu se sperie sau sa inceapa cu raceli! Voi ce ziceti sa o duc sau o fi prea mica!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am vrut sa mai scriu un mesaj ieri dar s-a blocat iar rahatul ala de calculator si m-am enervat .

Acum am pregatit bluzite( cu maneca lunga si cu scurta, sa vedem cum va fi vremea dimineata), fustite, pantaloni, cravate, clame, clamute, pantofi, uffff....etc, etc, am reusit si eu sa fac baie si nu-mi place sa usuc parul cu feonul si nici sa ma culc cu el ud, asa ca am intrat putin pe forum( asta daca va intrebati ce-i cu mine la ora asta)
Deci....sa inceapa scoala ca suntem gata!!!
Aaaaa...am luat si flori ca sa nu mai ma duc maine si sa incep alergatura de luni - si din prima zi de scoala- Asa ca maine la 9 jumate vom fi la scoala ( am facut si schimb de tura).

Carla, parerea mea este ca daca poti sa o dai la inot, da-o, intereseaza-te intai de bazinul in care vor face daca e ok dpdv al igienei- eu n-am avut probleme, dar tocmai ce am auzit de cineva care se ducea la bazinul nu stiu carui hotel din oras cu copilul ptr lectii de inot si s-a ales cu o ciuperca in zona genitala- inotul ii si caleste, cred ca sportul in general dar in primul rand e bine sa stie sa inoate ptr ea( eu sufar tare din cauza asta) . Aici unde merge Ana primesc copiii de peste 5 ani, au spus ca de la 5 ani se poate intelege cu copilul , ca pana atunci cine vrea sa se duca se duce fara instructor, ptr a-l obisnui cu apa doar. Nu stiu daca chiar este asa sau nu vor ei sa lucreze cu copii mai mici ca-i mai dificil. Intereseaza-te si daca chiar invata sa inoate sau ii baga doar ptr balaceala in apa. Despre raceli...Ana s-a imbolnavit in perioada vacantei de iarna anul trecut, adica atunci cand n-a fost la bazin, in rest n-am avut probleme. Singurul lucru pe care trebuie sa-l iei in seama e ca vine iarna si trebuie sa se usuce bine , nu stiu conditiile pe care le aveti acolo, aici mergeam si noi, parintii/ bunicii, marea majoritate cu ei, erau putini cei care veneau singuri, pe aceia ii mai ajuta si profesorii, si parintii ceilalti, dar inchipuie-ti cum ar fi daca sunt sa zicem 2 profesori la 20 de copii, ca ii apuca noaptea pana-i usca pe toti

Si ptr ca tot vorbesc de inot, Dastefa mi-a dat o idee foarte buna, sa vorbesc cu profesorul si sa vad ce spune, adevarul e ca nu vreau sa faca inot de performanta, dar vreau sa stie sa inoate ptr ea. ( daca avea inclinatii n-aveam nimic impotriva inotului de performanta, dar sigur nu-i cazul)

Dbunny, mai e fostul palat al pionierilor, acum se numeste al copiilor, dar pe langa faptul ca-i departe de casa, am fost cu Oana in urma cu vreo 4-5 ani , o inscrisesem la mai multe: teatru, dansuri, pictura, chitara....dar era apa de ploaie, profesorii veneau cand aveau chef, nu se agitau prea tare si dupa vreo 4 luni am renuntat la toate. A fost si la Palatul Culturii, la dans modern, (tot Oana), dar acolo plateai si era 50 ron acum vreo 3 ani, probabil ca acum e mai mult, si nici acolo n-am fost prea incantata. Au fost anul trecut amandoua la dans sportiv, tot cu plata, nu mai retin ,parca 60 ron/copil pe luna, dar nu stiu daca asa e normal sau nu, facea azi o parte dintr-un dans, maine o parte din alt dans, peste o luna revenea la primul dans cu alta parte....adica nu incepea un dans ca sa-l faca de la cap la coada....nuuuu, mai mult le ametea. In cateva luni cat au fost acolo n-a invatat niciun dans intreg, sa zic ca stie....tangoul, de ex.
Oana m-a inebunit cu pianul, dar in primul rand - ca m-am interesat- trebuie sa-i cumpar instrumentul respectiv , e conditia pe care ti-o pune de la inceput, nu imediat, a 2-a zi, dar in decurs de cateva luni trebuie sa-l iei. Pe langa gaura in buget pe care as avea-o, asta-i problema cea mai mica, problema cea mare e ca unde puii mei sa pun eu in casa un pian? Sau o pianina, parca asa se cheama pianul ala mic??? Doar daca as avea posibilitatea s-o agat in tavan, altfel ....nicio sansa undeva pe podea, in casa, sau ....pe scara blocului

Domne, grea problema si activitatile astea extrascolare! Si nu va mai spun ca din ce creste, copilul are tot mai putin timp liber ptr asa ceva. Se dadeau teme si pe vremea mea, dar acum....vorbesc de la clasa a V-a incolo- acum e jale, au de scris, de invatat, referate peste referate, studii.... astia ies direct cu doctoratul in dinti!

Aelita, ce mai faci? Ce-ti mai fac piticii?

Dastefa, cand eram gravida cu fetele nu stiam prea multe de sarcina, riscuri, problemele care pot aparea , dar eram linistita asa, in nestiinta mea, pe cand la sarcina cu Calin....a fost cu totul altceva, radea si doctorita cand o mai intrebam una- alta, ma intreba ca de unde stiu si de asta, si de aia.... Concluzia: nu intotdeauna e bine sa fii informata

Vaaaaaaaai, e 2 si 20 , maine la 7 jum sunt in picioare, fug la culcare, am intrat sa scriu ce vroiam sa scriu ieri dar am scris altceva, nu-i nimic, mai intru maine dupa amiaza, de la servici, daca voi putea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

tremur - fac 13 14 prin casa si am inima cat un purice.

am inceput gradi - cu dreptul zic eu - dar cand am iesit pe usa - am dat cu stangu in dreptu si a inceput si ea sa planga dupa ceilalti.
am plecat cu inima stransa - abia astept sa se faca odata ora 3 sa ma duc dupa ea.

oare sunt o mama rea? Astazi parca nici nu exista Raul pentru mine - i-am dat sa pape, i-am dat un pusi si l-am trimis pe afara cu mama - eu stau si gatesc pentru Kara, stau si ma perlelesc pentru ea si numai la ea imi sta gandul.
oare asa e la fiecare prima zi?

mor ... si cat mai e pana la 3 ...

o zi buna tuturor si un inceput de an (scolar sau gradinaresc) pentru toti copiii.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Miro asa am fost eu in prima zi am pazit institutia, apoi tot stateam cu emotii, dar acum m=am mai linistit. A reluat si Ana gradi de azi, pare sa fi scapat de stafilococ, doamne ajuta! A fost mai greu azi cu plecatu de acasa, la 10:30 am ajuns ai noi acolo. S-au facut grupele dar Ana nu vrea la grupa mica si s-a infiintat la grupa mare, vad ca nu au reusit s-o mute pana acu, tot la cei mari e. O sa aibe o noua educatoare pt ca fiind mai multi copii au mai angajat inca una, parea ok. La 1 ma duc sa o iau acasa. Eu sunt stresata sa nu fuga din curtea gradinitei, ca astia nu incuie poarta, o sa rog patronii s-o faca, sunt mici si cine stie cum se strecoasa, azi-noapte am avut numai cosmaruri, o pierdusem de vreo 2-3 ori si plangeam innebunita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

na ca va citeam pe voi si vroiam sa le scriu lor!!

well.

toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Citat:
citat din mesajul lui chinico

na ca va citeam pe voi si vroiam sa le scriu lor!!

well.

toate cele bune

Beatrice (13.12.2006)

he he he - stai sa vezi ce fain e sa le raspunzi si unora si altora si sa-ti dai seama prea tarziu - apoi bagi o editare rapida si te-ai scos.

m-au sunat de la gradi - "veniti dupa Karina?"
m-i s-a strans inima - face probleme? bine - vin s-o iau.

nu. nu . ea sta cuminte in patut - dar nu i-ati adus pijama - de aceea credeam ca o luati la program scurt.

ii adusesem - dar deja din prima zi au incurcat pijamalele ...

bine ca e fata ok.

va pove mai multe la intoarcere.

Mergi la inceput