Regasiri (36)
Raspunsuri - Pagina 5
angi_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dbunny maya si angi...treceti la tras de urechi...eu is buimaca dar nu de tot. Jur pe buna ca ceva bacterie a iesit la Angi in familie la exudat!! alta, dar ceva a fost...stiu sigur ca si Mircea a fost implicat ![]() |
Mai, e adefarat ca am facut exudate peste exudate, dar nu a iesit nimic, asta era si nedumerirea noastra. In spital cand i-au facut analizele Iuliei cand avea enterocolita iarasi nu a iesit nimic. De-asta am zis ca noi n-avem de-a face cu stafilococul, dar analizeeeee... am facut garla.
Mirona, e adevarat ca e foarte greu sa ii convingi sa pape ce trebuie. A tinut si Iulia de atatea ori regim ca nu mai vreau sa ma gandesc la asa ceva. N-aveti incotro. Curaj, ca maine aveti voie gratar de pui si ala e bun

Dastefa, lasa ca e bine sa fie fata. Are si Daria cu cine se certa pe papusi. Si in plus ai hainute de fetita de la Daria, faci economii.

Nu este asa rau cu autobuzul, atata doar ca voi ajunge probabil mai tarziu la servici. Astazi cand veni de la servici se urcara in autobuz niste copii desculti, murdari, care probabil scormonesc prin gunoaie. S-a raspandit imediat in tot autobuzul un miros groaznic... Asta este, le fac si le trag. Ba, pe langa mine le mai trage si Mircea ca astazi isi lua liber sa rezolve cu asigurarile si sa bage masina in service.
Fug, ca ma asteapta Iulia si Mircea in parculet. Va pup

PS: Nu stiu cand mai intru ca am un proiect foarte urgent si greu. Probabil pana scap de el nu mai intru

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
Mirona spune:
stiam eu c-am uitat ceva: Dastefa felicitari pentru tanga. super si 2 fete - si are dreptate Angy - ai rochitele de la Daria - mari probleme am eu acum ca am prea multe haine roz.
Mayaione - n-am ajuns sa te sun - acum e deja tarziu - sa vad maine cum imi impart timpul. 
mai voiam ceva si iar am uitat.
no - pup si io toate fetele - si pe cele din umbra. 
noapte frumoasa
mayaione spune:
Dbunny eu i-am facut cultura din puroi si a iesit stafilococ auriu, ca altfel nu aveam cum sa aflu. Orice furuncul sau foliculita sunt determinate de stafilococ, doar el produce puroiul. Dar tu fiind adult si cu imunitate matura organismul a luptat singur, d-aia nu ti-a mai aparut. Si eu am avut in liceu pe ten, eram plinaaa de cosuri imense cu puroi dar au trecut de la sine, nu era acnee, era tot stafilococ.
Miro antibiograma au facut? Pe analiza nu scrie decat s aureus? Oricum am ajuns la concluzia ca antibiotic dai degeaba la stafilococ, Ana are o cura de oxacilina, doua de amoxacilina si nimic, culmea e ca iese mereu sensibil la amoxacilina, dar tot nu-l omoara. Doctorul la care mergem acum ne-a zis ca trebuie lucrat pe imunitate, sa lasam antibioticele. De doua sapt ia vaccinul stafilococic homeopat, sa speram ca merge. Adik in afara de astea doua cosuri din weekend, nu a mai aparut niciun abces pana acum, doamne ajuta. Ne-a zis ca oricum dureaza 2-3 luni pana isi face vaccinul efectul. Asta recomand si Karei ca altfel intri in cerc vicios: antibiotic care ii slabeste imunitatea si nici nu rezolva, de fapt rezolva pe moment, dar recidiveaza imediat pe fond de imunitate scazuta. La noi asa a fost.
ank999 spune:
pe toata lumea.
Dastefa felicitari pt pasarica. Sti ca mie imi plac fetele, nu?
Miro...urat regim . Sper sa scapati mai repede de el.
Angi spor la proiect.
Maya ma bucur ca voi sunteti mai bine. Sa speram ca nu mai apare nimic
Dbunny Dani ce mai face?
Eu sunt in butoi si cu capacul tras, asa ca va las...
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
Mirona spune:
INCREDIBIL!!!
aseara am primit un Pm de la o prietena care-mi sugera sa-i fac exudatul si la alta clinica - caci cea la care i-am facut analiza sunt renumiti ca in preajma inceperii gradinitelor le gasesc tuturor copiilor Stafilococ pentru a reveni parintii si a le mai reface analiza - sa mai faca si ei un "ban cinstit".
noi am facut analiza si la alta clinica si in aceasta dimineata am aflat rezultatul - NU ARE STAFILOCOC si nici alti virusi.
Imi vine sa ma felicit ca nu i-am dat antibioticul, imi vine sa mor de ciuda si sa ma duc la astia sa le fac scandal ca se joaca cu sanatatea unor copii nevinovati. Si pentru ce? Pentru un amarat de 17 lei analiza????
i-as reclama daca as stii unde sa scriu. Idiotii!!! 

mor de nervi 

carla2005 spune:
| citat din mesajul lui Mirona INCREDIBIL!!! aseara am primit un Pm de la o prietena care-mi sugera sa-i fac exudatul si la alta clinica - caci cea la care i-am facut analiza sunt renumiti ca in preajma inceperii gradinitelor le gasesc tuturor copiilor Stafilococ pentru a reveni parintii si a le mai reface analiza - sa mai faca si ei un "ban cinstit". noi am facut analiza si la alta clinica si in aceasta dimineata am aflat rezultatul - NU ARE STAFILOCOC si nici alti virusi. Imi vine sa ma felicit ca nu i-am dat antibioticul, imi vine sa mor de ciuda si sa ma duc la astia sa le fac scandal ca se joaca cu sanatatea unor copii nevinovati. Si pentru ce? Pentru un amarat de 17 lei analiza???? i-as reclama daca as stii unde sa scriu. Idiotii!!! ![]() ![]() ![]() mor de nervi ![]() ![]() ![]() Miro cu Karina Ioana( 3 noiembrie 2006) si Raul Cristian( 5 aprilie 2009) |
Ce tampiti...eu nu stiu cum gandesc unii cand e vorba de sanatatea unor oameni si copii mai ales. incep s acred ca in sistemul asta sanitar te bagi nu ca ai anumite calitati ci ca iti lipsesc anumite calitati si trasaturi de caracter!
mama din 16 nov 2006
Draga mea
Dbunny spune:
Prima dat cu suflu sistolic, a doua oara cu stafilococul
chiar nu sunt destui bolnavi in Romania de care sa se ocupe medicii? trebe batut joc de copii mici ? n-are rost sa mai spun cat mi-e de scarba de tot sistemul...
Miro la burtica cum e Kara?
Maya stafilococul asta e contagios? intreb fiindca aici la intrarea la gradinita nu se cer analize, dar uite ca in 2 ani de cresa nici n-am avut nici o infectie dubioasa, raceli si viroze doar...
ank vrei sa te scot eu din butoi? vezi ca eu trag de par si an unghii mari!!
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Mirona spune:
| citat din mesajul lui Dbunny miro ai pus fata la regim? orez fiert cu putin cascaval gratinat la microunde nu incerci? |
pai saraca e tot la regim de sambata.
am fost la Otelu in w/e. Pe acolo se plangeau toti cum ca pe rand au luat cam toti de pe strada acest virus - intai varsaturi, apoi febra si in final diaree. Care, cum dura la unii mai putin, la altii mai mult timp - functie de imunitatea fiecaruia.
ei bine - Kara a vomat, a avut febra - dar ea ramanea constipata. Asa ca vaca de ma-sa i-a dat siropel de kakalici si duminica seara a facut pisu pe fundic, saracuta.
Dar doar unul singur- deci nu pot spune ca are diaree.
de duminica insa - fata nu amai iesit afara. Acuma mi-esi frica sa-i mai dau ceva sa iasa. Cum pere/ prune inca nu are voie ... de siropel nici nu se pune problema la regimul pe care-l pastram acum ... zau ca nu stiu ce sa mai fac.
| citat din mesajul lui Dbunny Prima dat cu suflu sistolic, a doua oara cu stafilococul chiar nu sunt destui bolnavi in Romania de care sa se ocupe medicii? trebe batut joc de copii mici ? n-are rost sa mai spun cat mi-e de scarba de tot sistemul... Miro la burtica cum e Kara? |
Chiar asa - nu-mi spune mie de sistem - ca la cata scarba mi-e mie acum de sistemul romanesc ...
Kara e mai bine cu burtica - ii e in permanenta foame - deci e pe drumul cel bun - insa inca o mai tin si azi pe regim mai sever - de maine - incet, incet inapoi.
Azi a papat gratar de pui si renumita paine prajita. Ceaiuri la greu.
cand o sa am voie sa-i dau lapte? ca-mi tot cere lapte si rosie si normal ursuleti (Haribo)
Anka te putem ajuta cu ceva? ce te-a varat in butoi? Io abea am scos capul pe afara - ma si mir ca ai avut loc de mine sa te strecori inauntru ... ca la cata mi-s ... alta buba din capu meu - greutatea - frate da nici o diferenta de cand am nascut ... da cand am de gand sa mai slabesc si eu nitel?

da cine mi-a papat ciocolata de pe birou, hai?

mayaione spune:
Miro ce faza naspa cu exudatul, no comment! Pana la urma ce are Kara, crezi ca e un virus la stomacel? Eu Anei ii dadeam ercefuryl cand avea probleme sau sumetrolim. Anul trecut in august a avut asa ceva, exact cand a murit mama, ma suna cumnata care statea cu ea ca se speriase, febra, voma ce-i dadea sa pape, am fugit direct in Pitesti dupa inmormantare ca mi-era frica cu fata. Aici am dat de alti dobitoci, pana la urma m=a sunat verisoara mea care lucra la urgente sa-mi spuna ca vb cu directorul de la pediatrie si era vorba de un virus, o tulpina necunoscuta, asa se manifesta si s-o las in pace, trece de la sine in cateva zile, dar pot sa-i dau un aerius si ercefuryl 5 zile si asa am facut.
Cu stafilococul depinde totusi de laborator, pentru ca unele ii semnaleaza prezenta chiar daca nu e patogen, altele scriu pe rezultat numai daca e patogen, daca nu, nu. Baietelul unei prietene a tras de curand cu el, l-a avut in scaun parca, a fost internata la Bucuresti si a scapat cel mic, tot voma, diaree etc.
roxana c. spune:
Neata!
Suntem bine, va citesc, doar ca n-am putut intra: acasa din lipsa de timp , la servici nu a mers calculatorul, a avut draci pe el, sper sa pot trimite mesajul asta.
Ne pregatim de scoala....de luni....gata, incepem clasa a II-a si a VI-a, asa as mai fi vrut putina vacanta....![]()
Nu stiu ce sa fac cu Ana, cu inotul, daca va mai aduceti aminte va spuneam anul trecut ca e la clasa de inot, dar dupa 1 an de inot( de 2 ori pe saptamana), mers in fiecare luni si miercuri dus copilul la bazin, invoit/ schimbat tura de la servici...au autobuzul scolii, dar trebuia sa merg s-o sterg, s-o usuc la par...ei bine, dupa 1 an...Ana tot cu colac sau aripioare inoata
, spre deosebire de Oana, care dupa vreo 5 ore de inot( in particular, cu acelasi profesor) se descurca destul de bine. Si ma gandeam eu ca anul asta sa nu mai ma agit cu inotul, Ana e fricoasa, imi seamana, si sa las balta inotul, in felul asta scutesc drumul si tot ce inseamna asta, dar m-am intalnit cu invatatoarea saptamana trecuta si i-am spus ca nu cred c-o mai las la inot, iar ea mi-a spus ca e pacat, atata timp cat nu cere Ana sa n=o mai duc, ea ar mai merge ca se balaceste doar, si ca oricum nu platesc nimic, ca altii dau bani ptr cateva ore( asta stiu ca am fost cu Oana), ca s-o duc totusi si poate ca-si va da ea drumul incet- incet. Acum...are dreptate, si zau daca stiu ce sa fac, Anei ii este egal daca merge sau nu, dar e singura din clasa care sta mai mult pe langa margine, in loc sa inoate, toti inoata mai incet sau mai repede, numai ea inoata....din parti, mai mult sta atarnata de margine, si ma gandesc ca anul asta nu vor mai sta pe culoarul din margfine ci vor sta pe al 2-lea, deci nici nu va mai avea de ce sa se agate
Tot stau si ma gandesc ce sa fac...si habar n-am, mai am termen de gandire pana la inceputul lui octombrie, atunci vor incepe.
Sper ca n-am scris tot cearceaful asta degeaba, si sper sa il pot trimite